Şimdi Ara

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz? (551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.119
Cevap
43
Favori
255.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2017)
Giriş
  • Vaaay Ümit Agaya bak sen şimdi 20 olan kazanıcak Ümit 5 oyun alsa kazanıyor ama oyun tamda diğer 2sine göre..

Birde Murat ilk oyun neydi öyle Kaulak falan dedi ama bilemiyecem ilk oyun Ümite öyle yatmasalardı iyi olurdu ama adam hem çok iyi oynuyor hemde baya şanslı
  • yahu herkes ona göreydi oyun buna göreydi oyun diyor. 1. oyun hız çabukluk gerektiriyor. Bu hilmicemle Muratta yokmu? 2.oyun kuvvet dayanıklık istiyor. Muratta yok mu kuvvette Ümit diyorsunuz? 3.Oyun Hız koordinasyon denge istiyor. 3 oyun da farklı stratejiler üzerine kurulmuş. Hala yok onun yok bunun diyolar. Adam 40 yaşına gelmiş elimden gelenin en iyisini yapacağım diyor ve de yapıyor. Diğerlerinde aynı özellikler yok mu? Var! ee o zaman herkes hakettiğini alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Aga

Ne hakkı adamım? Ne haktan bahsedersin. Herkes hak ettigini alsaydı Fgule Bozok elenmez, ırmaktan önce Duygu ile bennu gitmez. Ümitin yerinede Cengiz gitmezdi. Bana hak felan deme.

Cengiz niye elendi ? Ümite dokunulmazlıga cıktı ve kaubetti smsde gitti yenseydi ümiti de alsaydı dokunulmazlıgı alla alla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flug

yahu herkes ona göreydi oyun buna göreydi oyun diyor. 1. oyun hız çabukluk gerektiriyor. Bu hilmicemle Muratta yokmu? 2.oyun kuvvet dayanıklık istiyor. Muratta yok mu kuvvette Ümit diyorsunuz? 3.Oyun Hız koordinasyon denge istiyor. 3 oyun da farklı stratejiler üzerine kurulmuş. Hala yok onun yok bunun diyolar. Adam 40 yaşına gelmiş elimden gelenin en iyisini yapacağım diyor ve de yapıyor. Diğerlerinde aynı özellikler yok mu? Var! ee o zaman herkes hakettiğini alıyor.

Yediremiyolar hacı yediremiyolar sürekli bahane sallıyolar ümit kazanınca geçen haftalarda hilmigül murat kazanınca bişi yok ümit kazanınca kol bozuk yokya

• 5 oyun hadi Kaptan.
  • İyi taamm la sende tam Ümitçi çıktın. Kesin GS lisin. Tanıştığıma memnun oldum bende fenerbahçeli. Tamam itiraf ettik biryanda ama cidden bu adama bir ayrı kıl oluyom. Hakan şükürü severdim bak adam gibi adamdı. Ümit olgunda değil, survivorcıda degil. Cengize karşı kazanmasıda şans hesabıydı. Cengizin hafızası bebe hafızası olduğu için kazandı. Yoksa görürdüm ben onu Güç veya dayanıklık oyununda

• ümit o tokmağı hilmigüle yedrirdi :))))

• 16!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Aga

İyi taamm la sende tam Ümitçi çıktın. Kesin GS lisin. Tanıştığıma memnun oldum bende fenerbahçeli. Tamam itiraf ettik biryanda ama cidden bu adama bir ayrı kıl oluyom. Hakan şükürü severdim bak adam gibi adamdı. Ümit olgunda değil, survivorcıda degil. Cengize karşı kazanmasıda şans hesabıydı. Cengizin hafızası bebe hafızası olduğu için kazandı. Yoksa görürdüm ben onu Güç veya dayanıklık oyununda

Gs liyim hacı ama gsli olduğum için tutmuyorum adamı seviyorum gerçekten

• 3. Oyun ümite göre diyenler gönüllüler resmen tazı gibi bence oyun tamamen ortada

• Hilmicem kötü düşdü
  • Ümit'e bak be.
  • Kaptan neler yapıyosun kaptaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
  • Oha la Ümit coşmuş bugün
  • Ümit kazandı artık rahat zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Oha la Ümit coşmuş bugün

Yenimi açtın hacı çok şey kaçırdın ümit hunharca

• Ümit zıp zıp gitti.
  • Ümit Karan düz koşu yapıyor
  • Ümit coştu ya..

• Ümit aldı oyunu, burdan sonra kaybetmez herhalde
  • 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.