Şimdi Ara

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz? (553. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.119
Cevap
43
Favori
255.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2017)
Giriş
  • Aslan be helal olsun sana acaip keyfim yerine geldi aslannn nnnmnn ÜMİTtT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Bu acun kadar kurnaz bir adam yok. hani son 4 kıbrısa gidiyordu?Nerden çıktı bu eleme olayı? Ümit ayısına göre oyunu yaptı adam 15 puanı aldı 2. oyunda çocukların karşısına gönderdi. Benim alamadığım bu ünlülere bukadar peşkeş niye?

Aynen katılıyorum.. ayrıca kolu kırık ümit yarışmayı kazanınca hiç bir şeyi kalmadı.
  • hilmigül yolcu

• Helal olsun Ümit Karan'a çok güzel yarıştı hak etti.Gönüllü hayranı olarak böyle bir şey olsun istemezdim fakat yapacak bir şey yok..Umarım murat kalır.Bu arada Acun kardeşleri ayırmak istiyordu başardı..
  • bırak bahaneyi murattt

• Murat resmen itiraf ediyor ilk oyun hilmigülün oyunuydu o oyunun yıldızıydı 5-6 hafta önce fln dedi burdaki arkadaşlara cevabı vermiştir umarım.

• Hilmi kalmalı.Murat'tan çok daha fazla oyun kazanmıştır şimdiye kadar.
  • Ulan üzüldüm ya lan. Ümit ayısı kazandı.. Neyse la. Survıvorı kazanacakta degil ya. GSlilerin gözü aydın

• Son 3 kalınca yine mi SMS olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

Son 3 kalınca yine mi SMS olacak?

Geçen sene son 2 sms'e kalmıştı. Nihat ile Hasan
  • Muratla Hilmicem neden mutlu kendileri kazanmış gibi anlamadım. Ortada büyük bir senaryo var haberimiz yok.
  • Hilmicem gider artık
  • Ümit geçen hafta dönen tahtalı oyunda da hilmi ve murat'ı yenip Doğu'ya kaybetmişti. Bu hafta da Murat ve Hilmi'yi yendi ve kesinlikle dokunulmazlığı haketti. Helal olsun kaptana
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Muratla Hilmicem neden mutlu kendileri kazanmış gibi anlamadım. Ortada büyük bir senaryo var haberimiz yok.

Bırak hacı ya ümit kazandıya yok ümte göre oyun tok kumpas war siz pesde fifada kaybedince kol bozuk diyenlerdesiniz heralde.

• Bence Hilmicem kalmalı.
  • Şimdi onlar düşünsün
  • Muratın gitmesi lazım hilmigül oyunlarda daha iyi murattan

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

nonoşlardan biri gidiyor ,kaptannn helallllllll sana

Senden beklemezdim rob reyiz

• quote:

Bu acun kadar kurnaz bir adam yok. hani son 4 kıbrısa gidiyordu?Nerden çıktı bu eleme olayı? Ümit ayısına göre oyunu yaptı adam 15 puanı aldı 2. oyunda çocukların karşısına gönderdi. Benim alamadığım bu ünlülere bukadar peşkeş niye?

Adam akıllı konuş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

quote:

Aynen katılıyorum.. ayrıca kolu kırık ümit yarışmayı kazanınca hiç bir şeyi kalmadı.

Hocam bu sene ilk defa izliyosunuz galiba survivor'ı.Her sene aynı şey oluyor.Kıbrısa 4 kişi gidilecek zaten.Oylamanın sonucunun Kıbrıs'ta açıklanacağınıda Acun söyledi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godilli -- 24 Haziran 2013; 22:48:13 >
  • 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.