Şimdi Ara

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz? (555. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.119
Cevap
43
Favori
255.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2017)
Giriş
  • Survivor`ı başından sonuna kadar izliyorum kişisel görüşüm Ümit buraya kadar çakallık yaparak gelmiştir çakallıktan kastım kurnazlık...

Ümit fırtına gibi başladı survivora bu dönemde doğukan halk tarafından bu kadar sevilmiyordu çünkü daha halk tanımıyordu doğukanı Doğukan bireysel dokunulmazlığı aldığı hafta 5 tane oyun kaybetti dokunulmazlıkta ümit doğukan koruma altında olmasaydı doğukanı yazacaktım dedi ümitin konseyde ad yazmadaki kıstasının performans oldugunu söyledi neyse erhanda verdi dokunulmazlıgı dogukana dogukan 2 hafta kaldı biraz açıldı konuşmaya başladı halk sevdi başarılı oldu buralara gelmeyi hakketti...Ümit 2.5 aydır hiçbir oyunda iyi performans gösteremediği gibi adada kızlarla beraber yatıyor ve her dokunulmazlıgı kaybedişince duyguyla tartısıp veya acıtasyon yaparak işi goturdu bana göre finali hakedenler Dogukan-Cengiz-Hilmi-Murattı ben her ne kadar erken elensede Erhan ın adada biraz daha uzun süre kalsa iyi işler basaracagını dusunuyordum...Bugunku oyunda Umitin sansı kadar Hilmi ve Muratın olsaydı ben Umitin oyunu alamayacagı alsa bile bu kadar rahat kazanacagını zannetmiyorum sadece ilk oyunda 4 kere hilmi sanssız bir sekilde ümite verdi oyunu ama sonucta finale kaldı artık

Ha bu arada yaş konusun açanlar yok 40 yaşında diyenler arkadaş kafasına silah mı dayadılar bu adamın her kaldığı hafta parasını alıyor zaten odulun yarısı kadar parayı cebe attı bi zahmet yaşı bahane etmesin eğer kaldıramıyorsa gelmesin yarışmaya
  • Kimler oylamada beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnyt2011

quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Aga

Bu ancak Ümit veya sıpası içinmi geçerli? Aynı şeyleri tuttuğun tarafa söylüyecek kadar adilmisin? Sanmıyorum.

Faruk tam bir Faruksun yakında yersin banı:-)

Sağol aga, çok duygulandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: flug

quote:

Doğukan ilk oyunda çok büyük şerefsizlik yaptı. Babasının kılına çekmemiş. Yaşlı Kurt, Tilkilere karşı nedir... O çocuklar çok efendi hiçbir yanlışları olmadı o adamlara.

Neyi efendi ilk zamanlarda Hilmicem delikanlısı Ümit Karan'a ÜMİT diye hitap ediyordu. Adasında falan sallıyordu. Bu mu efendilik? Aralarında 20 yaş var en azından biraz saygılı olacaksın. Son 4'e kaldılar Murat abi dedikçe oda demek zorunda kaldı hahahah

Efendilik ''ABİ'' demek mi? Sana efendiliği öğretememişler.

İşte senin kafan ABİ kelimesi gibi 3 harf içerisinde geçiyor efendilik olarak. O ABİ kelimesi büyük gördüğü için söylenmez. Karşısındaki kişiye saygıdan yaş farkından aradaki 20 yaşın saygınlığından ve hayat tecrübesinden söylenir. Bunu anlayamıyorsan seninle tartışmaya bile girilmez zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Aşıklar ayrılıyor vaybe artık bu hafta son sevişmelerini yaşarlar ,bakalım totoş murat mı yoksa hilmigül mü gidecek

Yuh arkadaş ne yaptı bu insanlar size

An-ti-pa-tik-lerre

Antipatik olasalar bile bu size o insanlara haddinden büyük hakaret etme hakkını göstermez, hani gerçek hayatta anlaşamadığınız biri falan olsa neyse derim de, tanımadığınız ve size hiç bir saygısızlık yapmayan insanlara durduk yere hakaret etmek acınılması gereken bir durum..

Ben hakaret etmedim sadece antipatikler dedim ki öyleler

Arkadaş isteyen hakaret eder isteyen istediğini söyler. Sen maç izlerken rakip gördüğün takımdaki oyunculara hakaret edip küfür etmiyor musun? Gelmiş burda ahlâk bekçisi kesilmiş ya

O zaman senin mantığınla ''sana ne kardeş? İstediğime karışırım sen bana karışıyorsan? ''

1. O aptal futbolu izlemiyorum
    2. İzlersem arkadaş ortamında onlara katılmak için izliyorum ve hiç bir maçta küfür etmedim

Kimsenin kimseye durduk yere küfretmeye hakkı yok, bir de gelmiş bana akıl veriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnyt2011

quote:

Bu ancak Ümit veya sıpası içinmi geçerli? Aynı şeyleri tuttuğun tarafa söylüyecek kadar adilmisin? Sanmıyorum.

Faruk tam bir Faruksun yakında yersin banı:-)

Sağol aga, çok duygulandım

Nicki yeni almışsın zaten niyetin belli.Aglamayada alışmışsındır sen duygulanman normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

Kimler oylamada beyler?

Hilmigül mırat

• Sağ olun bu kadar aciz olduğunuzu gösterdiğiniz ve sizin mesajlarınızı forumda artık görmemek için bloklamama yardım ettiğiniz için. Birde demin isteyen istediğine küfreder diyen adam şimdi efendilikle ilgili ders verir olmuş, bana cevap veremeyince de gif koymuş, haydi güle güle.
  • Gecen sene nihatı ondan önceki sene deryayı destekledim onlar kazandı busefer ümiti destekliyorum bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğukan ilk oyunda çok büyük şerefsizlik yaptı. Babasının kılına çekmemiş. Yaşlı Kurt, Tilkilere karşı nedir... O çocuklar çok efendi hiçbir yanlışları olmadı o adamlara.

Neyi efendi ilk zamanlarda Hilmicem delikanlısı Ümit Karan'a ÜMİT diye hitap ediyordu. Adasında falan sallıyordu. Bu mu efendilik? Aralarında 20 yaş var en azından biraz saygılı olacaksın. Son 4'e kaldılar Murat abi dedikçe oda demek zorunda kaldı hahahah

Efendilik ''ABİ'' demek mi? Sana efendiliği öğretememişler.

İşte senin kafan ABİ kelimesi gibi 3 harf içerisinde geçiyor efendilik olarak. O ABİ kelimesi büyük gördüğü için söylenmez. Karşısındaki kişiye saygıdan yaş farkından aradaki 20 yaşın saygınlığından ve hayat tecrübesinden söylenir. Bunu anlayamıyorsan seninle tartışmaya bile girilmez zaten

Abi kelimesini söylemedi diye o insandan efendilik kavramını söküp atamazsın. Saygı farklı bir şeydir, Abi demek çok farklı.
  • Ümit'in son yarışmasını hayretle izledim o nasıl bir performanstır murat' hilmiye tur bindirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix-f-

Bir yarışma için bu kadar seviyesizleşmeye gerek var mı?

Anlatamıyorsunki adamım, çok çirkinleşme var gerçekten çok ayıp bencede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix-f-

Bir yarışma için bu kadar seviyesizleşmeye gerek var mı?

Anlatamıyorsunki adamım, çok çirkinleşme var gerçekten çok ayıp bencede

Etmediğin hakaret kalmadı Faruk şakamısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Bu acun kadar kurnaz bir adam yok. hani son 4 kıbrısa gidiyordu?Nerden çıktı bu eleme olayı? Ümit ayısına göre oyunu yaptı adam 15 puanı aldı 2. oyunda çocukların karşısına gönderdi. Benim alamadığım bu ünlülere bukadar peşkeş niye?

Adam akıllı konuş!

Hayırdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

Ümit gibi biri dururken şu çocuklardan biri gidiyor ya

Kezbanlık yapmanın lüzümu yok ,eeee ne olmuş hakkıyla yendi adam zaten , bu artislerin yerine kaptanın finalde olması daha iyidir.Kız kısmı olaya hep duygaasal bakıyor bence sende tiplerine aldandın bu nonoşların o yüzden üzülüyorsun

iyi ki size kezban kelimesi öğretildi çekememezlikte kötü ya nonoşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatunkisii -- 24 Haziran 2013; 23:26:48 >
  • quote:

Gecen sene nihatı ondan önceki sene deryayı destekledim onlar kazandı busefer ümiti destekliyorum bakalım

Hepmi ters düşeriz la. Bende geçen sene Hasanı ondan önceki sene Nihat Doğanı destekledim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

Ümit gibi biri dururken şu çocuklardan biri gidiyor ya

Kezbanlık yapmanın lüzümu yok ,eeee ne olmuş hakkıyla yendi adam zaten , bu artislerin yerine kaptanın finalde olması daha iyidir.Kız kısmı olaya hep duygaasal bakıyor bence sende tiplerine aldandın bu nonoşların o yüzden üzülüyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Bu acun kadar kurnaz bir adam yok. hani son 4 kıbrısa gidiyordu?Nerden çıktı bu eleme olayı? Ümit ayısına göre oyunu yaptı adam 15 puanı aldı 2. oyunda çocukların karşısına gönderdi. Benim alamadığım bu ünlülere bukadar peşkeş niye?

Adam akıllı konuş!

Hayırdır?

yazik.

• Helal be ümit fenerliyim başarısını takdir ettim. Şu hilmi ile murat çirkefine dokunulmazlık vermedi. Demekki oyunlarda ümit daha başarılı sms hikaye. Sms te hilmi ümiti elerdi. Adalet yerini buldu. İki haketmeden son 4 e kalan ikili sms e çıkacak geç oldu ama olsun
  • o değilde kezbangül star tvde işe başlamış. Magazin programı sunuyor

• 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.