Şimdi Ara

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz? (556. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.119
Cevap
43
Favori
255.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: Achilles.

Helal be ümit fenerliyim başarısını takdir ettim. Şu hilmi ile murat çirkefine dokunulmazlık vermedi. Demekki oyunlarda ümit daha başarılı sms hikaye. Sms te hilmi ümiti elerdi. Adalet yerini buldu. İki haketmeden son 4 e kalan ikili sms e çıkacak geç oldu ama olsun

Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğukan kazanır az tecrübe inanç hırs saygı ve oyunlarda başarılı az biraz daha yakışıklı olsa açık ara birinci olur

• Final ne zaman olcak cumartesi-pazar yine oyun var
  • Siz bakmayın arkadaşlığın kabalığına. Onun adına özür dilerim. Bir hanımefendiyle nasıl konuşacagını ögretememişler herneyse offtopic olmasın. Hilmicem kardeşim kalır umarım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Bu acun kadar kurnaz bir adam yok. hani son 4 kıbrısa gidiyordu?Nerden çıktı bu eleme olayı? Ümit ayısına göre oyunu yaptı adam 15 puanı aldı 2. oyunda çocukların karşısına gönderdi. Benim alamadığım bu ünlülere bukadar peşkeş niye?

Adam akıllı konuş!

Hayırdır?

yazik.

Ya bi işine git akşam akşam
  • Tamam Ümit'i sevmeyebilirsiniz de abicim biraz objektif olun,biraz sakin olun.Tuttuğunuz adam yenildi diye yenen kişiye hakaret etmek saydırmak nedir?
    Zaten Murat'la Hilmicem kazandı sayılır yarışmayı.Onlar bu yarışmadan sonra yürürler artık rahat olun.
    Bence final Doğukan ve Murat arasında olur.Murat kazanır.Çünkü baya bi oy potansiyeli var Murat'ın.Ama Doğukan'da yarışmalarda iyi.Ona oy verebilir millet.Bakalım nolacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

quote:

Ümit gibi biri dururken şu çocuklardan biri gidiyor ya

Kezbanlık yapmanın lüzümu yok ,eeee ne olmuş hakkıyla yendi adam zaten , bu artislerin yerine kaptanın finalde olması daha iyidir.Kız kısmı olaya hep duygaasal bakıyor bence sende tiplerine aldandın bu nonoşların o yüzden üzülüyorsun

iyi ki size kezban kelimesi öğretildi çekememezlikte kötü ya nonoşmuş

senin gibiler yüzünden ögrendik kezban kelimesiniı
    dogukan benim favorim ,ümitin kazanmasına da sevindim ,en azından ikiside adam gibi adam artiz değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 24 Haziran 2013; 23:40:05 >
  • Hakkaten nedir bu eski yeni üye olayı? Her gelen yenisin diyorki. Bayadır öncede vardım ben. Nicki, maili, şifreyi unutunca tekrar giriş yaptım aga bunda ne var anasını satıım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: flug

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

quote:

quote:

quote:

Aşıklar ayrılıyor vaybe artık bu hafta son sevişmelerini yaşarlar ,bakalım totoş murat mı yoksa hilmigül mü gidecek

Yuh arkadaş ne yaptı bu insanlar size

An-ti-pa-tik-lerre

Antipatik olasalar bile bu size o insanlara haddinden büyük hakaret etme hakkını göstermez, hani gerçek hayatta anlaşamadığınız biri falan olsa neyse derim de, tanımadığınız ve size hiç bir saygısızlık yapmayan insanlara durduk yere hakaret etmek acınılması gereken bir durum..

Ben hakaret etmedim sadece antipatikler dedim ki öyleler

Arkadaş isteyen hakaret eder isteyen istediğini söyler. Sen maç izlerken rakip gördüğün takımdaki oyunculara hakaret edip küfür etmiyor musun? Gelmiş burda ahlâk bekçisi kesilmiş ya

O zaman senin mantığınla ''sana ne kardeş? İstediğime karışırım sen bana karışıyorsan? ''

1. O aptal futbolu izlemiyorum
    2. İzlersem arkadaş ortamında onlara katılmak için izliyorum ve hiç bir maçta küfür etmedim

Kimsenin kimseye durduk yere küfretmeye hakkı yok, bir de gelmiş bana akıl veriyor.

Ahaha futbolu izlemiyorum diyor. Ülkemizdeki erkeklerin %98 i izliyor. Sen çok zekisin o %98 lik kısım gerizekalı öylemi ?

Kusura bakma ama sen o kadar dar kalıp bir insansın ki kendi dünyandan çıkamayıp dışarıdakileri fark edememişsin. %98 ha? hayalperestliğini kutluyorum ve başkalarının zekalarına bakmaktansa kendininkini kontrol etmeni tavsiye ediyorum.
  • quote:

Sağ olun bu kadar aciz olduğunuzu gösterdiğiniz ve sizin mesajlarınızı forumda artık görmemek için bloklamama yardım ettiğiniz için. Birde demin isteyen istediğine küfreder diyen adam şimdi efendilikle ilgili ders verir olmuş, bana cevap veremeyince de gif koymuş, haydi güle güle.

Ağlama yahu biz çok eğleniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

Tamam Ümit'i sevmeyebilirsiniz de abicim biraz objektif olun,biraz sakin olun.Tuttuğunuz adam yenildi diye yenen kişiye hakaret etmek saydırmak nedir?
    Zaten Murat'la Hilmicem kazandı sayılır yarışmayı.Onlar bu yarışmadan sonra yürürler artık rahat olun.
    Bence final Doğukan ve Murat arasında olur.Murat kazanır.Çünkü baya bi oy potansiyeli var Murat'ın.Ama Doğukan'da yarışmalarda iyi.Ona oy verebilir millet.Bakalım nolacak.

Hilmi yarın mıratı elicek burdayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kezbanlık yapmanın lüzümu yok ,eeee ne olmuş hakkıyla yendi adam zaten , bu artislerin yerine kaptanın finalde olması daha iyidir.Kız kısmı olaya hep duygaasal bakıyor bence sende tiplerine aldandın bu nonoşların o yüzden üzülüyorsun

senin gibiler yüzünden ögrendik kezbanlıgı
    dogukan benim favorim ,ümitin kazanmasına da sevindim ,en azından ikiside adam gibi adam artiz değiller.

kezbanlığı öğrendiğine göre kullanmaya başlayabilirsin dikkat et pek sevmiyorlar kezbanları.

ayrıca doğukanı bilemem ama ümitin pek adam olduğunu sanmıyorum üç kağıtçının teki, şans eseri son anda yarışmayı başardı ve finale kaldı ama hakkıyla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

Tamam Ümit'i sevmeyebilirsiniz de abicim biraz objektif olun,biraz sakin olun.Tuttuğunuz adam yenildi diye yenen kişiye hakaret etmek saydırmak nedir?

Gözünü sevdiğimin abisi bak. Ümiti sevmeyen bir ben birde saygılı birkaç kardeşlerim var. Bizden hiç saygısız konuşanı gördünmü?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aşıklar ayrılıyor vaybe artık bu hafta son sevişmelerini yaşarlar ,bakalım totoş murat mı yoksa hilmigül mü gidecek

An-ti-pa-tik-lerre

Antipatik olasalar bile bu size o insanlara haddinden büyük hakaret etme hakkını göstermez, hani gerçek hayatta anlaşamadığınız biri falan olsa neyse derim de, tanımadığınız ve size hiç bir saygısızlık yapmayan insanlara durduk yere hakaret etmek acınılması gereken bir durum..

Arkadaş isteyen hakaret eder isteyen istediğini söyler. Sen maç izlerken rakip gördüğün takımdaki oyunculara hakaret edip küfür etmiyor musun? Gelmiş burda ahlâk bekçisi kesilmiş ya

Bir kere sinirli bir şekilde düşünce paylaşmakla alaycı bir şekilde düşünce paylaşmak aynı şey değil. Sinirlilik insan düşüncesini kısıtlar, yani o anda edilen hakaret sakinleştikten sonra yerini pişmanlığa bırakır zaten. Makul olan bu. Ama alaycı şekilde yapılan hakarette pişmanlık yoktur, istek vardır. bu da gayet karaktersizce. Hakaret etme özgürlüğü diye bir özgürlük alanının varlığını ilk defa senden duydum. O halde tüm forum sana ana avrat sövelim bu da bizim özgürlüğümüz olsun. Kaldıramazsın. Yorum yapacaksan adam gibi yap, millete ''nonoş'' ve ''gay'' imalarında bulunacak kadar alçalmayın bir yarışma için. Ayrıca sana göre ''hakaret etmek'' bile bir özgürlükse onun yanında ''ahlak bekçisi kesilmek'' çok daha büyük bir özgürlüktür. Kendi mantığına göre bundan rahatsız olmaman gerekirdi
  • quote:

quote:

2 erkek gerçekten nasıl dost olur bilmedikleri için garip karşılıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kezbanlığı öğrendiğine göre kullanmaya başlayabilirsin dikkat et pek sevmiyorlar kezbanları.

ayrıca doğukanı bilemem ama ümitin pek adam olduğunu sanmıyorum üç kağıtçının teki, şans eseri son anda yarışmayı başardı ve finale kaldı ama hakkıyla değil.

Yav he he
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kezbanlık sana daha çok yakışıyor almayayım ben evt kezbanları sevmiyoruz o yüzden terket bu formu bence
    onu bunu bilmem ,bu artizlerin en azından birinin gitmesi iyi oldu finaldede dogukan inşallah 1. olacak ,o zaman kudurursun hırsından artık

Sen git dedin ya artık gitmem hiçbir yere

Doğukan zaten 1. duaya gerek yok senaryo belli. Ayrıca son 3 kelimeden sonra bence bırakalım tartışmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

An-ti-pa-tik-lerre

Bir kere sinirli bir şekilde düşünce paylaşmakla alaycı bir şekilde düşünce paylaşmak aynı şey değil. Sinirlilik insan düşüncesini kısıtlar, yani o anda edilen hakaret sakinleştikten sonra yerini pişmanlığa bırakır zaten. Makul olan bu. Ama alaycı şekilde yapılan hakarette pişmanlık yoktur, istek vardır. bu da gayet karaktersizce. Hakaret etme özgürlüğü diye bir özgürlük alanının varlığını ilk defa senden duydum. O halde tüm forum sana ana avrat sövelim bu da bizim özgürlüğümüz olsun. Kaldıramazsın. Yorum yapacaksan adam gibi yap, millete ''nonoş'' ve ''gay'' imalarında bulunacak kadar alçalmayın bir yarışma için. Ayrıca sana göre ''hakaret etmek'' bile bir özgürlükse onun yanında ''ahlak bekçisi kesilmek'' çok daha büyük bir özgürlüktür. Kendi mantığına göre bundan rahatsız olmaman gerekirdi

1.si yorum yaparken istediğimi yazarım bunu bırak sen kimse karışamaz.
    2. nonoş vb kelimeleri ben kullanmadım gözlük tak istersen birdaha oku.
    3. Herkes istediğini söylemekte özgürdür. Kim karaktersiz kim kişiliksiz ona sen karar veremezsin. Herkes nasılsa öyle davranır bu kimseyi bağlamaz.
    4. Herkes kendi fikirlerini söylüyor burada , bende kendi kafam estiği şekilde bir yorum yaptım. Ve de yaparım.

Alıntı süresi bitip gereken kişiler yorumunu yaptıktan sonra, Bunları düşünüp yazman ayrı bi ironi. Yazdığım kelimeler dokunmuş galiba.

Ayrıca çok ciddi yazdım. ve devamında...
  • hatunkisii kullanıcısına yanıt
    Aferin sana da bu yakısır bravo helal süpersin bir numarasın
    Kızım sen senaristliğe merak saldın galiba iki dakikada senaryoyu yazdın tabi nonoşlar gidecek ya ,o dediğin 3 kelimeyi fazlasıyla yaşacaksın zaten. o yüzden tartışmayı bırakıp salya sümük ağlamaya başlayabilirsin
  • inşallah doğukan kazanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.