Şimdi Ara

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz? (558. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.119
Cevap
43
Favori
255.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Orijinalden alıntı: flug

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Aşıklar ayrılıyor vaybe artık bu hafta son sevişmelerini yaşarlar ,bakalım totoş murat mı yoksa hilmigül mü gidecek

Yuh arkadaş ne yaptı bu insanlar size

An-ti-pa-tik-lerre

Antipatik olasalar bile bu size o insanlara haddinden büyük hakaret etme hakkını göstermez, hani gerçek hayatta anlaşamadığınız biri falan olsa neyse derim de, tanımadığınız ve size hiç bir saygısızlık yapmayan insanlara durduk yere hakaret etmek acınılması gereken bir durum..

Ben hakaret etmedim sadece antipatikler dedim ki öyleler

Arkadaş isteyen hakaret eder isteyen istediğini söyler. Sen maç izlerken rakip gördüğün takımdaki oyunculara hakaret edip küfür etmiyor musun? Gelmiş burda ahlâk bekçisi kesilmiş ya

Bir kere sinirli bir şekilde düşünce paylaşmakla alaycı bir şekilde düşünce paylaşmak aynı şey değil. Sinirlilik insan düşüncesini kısıtlar, yani o anda edilen hakaret sakinleştikten sonra yerini pişmanlığa bırakır zaten. Makul olan bu. Ama alaycı şekilde yapılan hakarette pişmanlık yoktur, istek vardır. bu da gayet karaktersizce. Hakaret etme özgürlüğü diye bir özgürlük alanının varlığını ilk defa senden duydum. O halde tüm forum sana ana avrat sövelim bu da bizim özgürlüğümüz olsun. Kaldıramazsın. Yorum yapacaksan adam gibi yap, millete ''nonoş'' ve ''gay'' imalarında bulunacak kadar alçalmayın bir yarışma için. Ayrıca sana göre ''hakaret etmek'' bile bir özgürlükse onun yanında ''ahlak bekçisi kesilmek'' çok daha büyük bir özgürlüktür. Kendi mantığına göre bundan rahatsız olmaman gerekirdi

1.si yorum yaparken istediğimi yazarım bunu bırak sen kimse karışamaz.
    2. nonoş vb kelimeleri ben kullanmadım gözlük tak istersen birdaha oku.
    3. Herkes istediğini söylemekte özgürdür. Kim karaktersiz kim kişiliksiz ona sen karar veremezsin. Herkes nasılsa öyle davranır bu kimseyi bağlamaz.
    4. Herkes kendi fikirlerini söylüyor burada , bende kendi kafam estiği şekilde bir yorum yaptım. Ve de yaparım.

Alıntı süresi bitip gereken kişiler yorumunu yaptıktan sonra, Bunları düşünüp yazman ayrı bi ironi. Yazdığım kelimeler dokunmuş galiba.

Ayrıca çok ciddi yazdım. ve devamında...

Birincisi eğer birine hakaret ediyorsan bunu bırak ben, forumdaki herkes sana karışır. Adam gibi yorum yapan adam gibi karşılık alır.

İkincisi ''nonoş''u sen kullandın demedim. ''Yorum yapacaksan adam gibi yap'' bu sana, ''millete ''nonoş'' ve ''gay'' imalarında bulunacak kadar alçalmayın bir yarışma için'' bu senin gibi terbiye bilmeyenlere. Direkt sana hitap etseydim alçalma derdim zaten.

Üçüncüsü eğer birileri milletin ''gay'' ya da ''nonoş'' olduğuna karar verdiğini sanıyorsa ben ve diğer forum üyeleri de kimin kişiliksiz ve karaktersiz olduğuna karar verebilir. ''Herkes nasılsa öyle davranır bu kimseyi bağlamaz. '' Tamam işte biri terbiyesizse ve edepsizce konuşuyorsa bunu yüzüne vurmak zaten o kişiye yapılmış bir hakaret olmamış olur.

Dördüncüsü senin gibi ben de edep içinde kafama göre yorum yaparım.

''Alıntı süresi bitip gereken kişiler yorumunu yaptıktan sonra, Bunları düşünüp yazman ayrı bi ironi. Yazdığım kelimeler dokunmuş galiba''

Burası bir forum ve senin yazdıklarına sadece senin diyalog kurduğun kişiler cevap verecek diye bir kural yok. İsterse 1 hafta geçsin ben yeni gördüysem o diyaloğa katılırım, tıpkı senin 1. maddende söylediğin gibi ''1.si yorum yaparken istediğimi yazarım bunu bırak sen kimse karışamaz.''

Yazdıkların edepsizceyse bana dokunur makul bir insanın davranması gereken de zaten budur. Alışırsın

1 dk çekirdek almaya gidiyorum okucam

Maden suyu da al hazmı iyi olur

Ha gayret olacak sayın forum hakimi. böyle olma insanları çok eğlendiriyosun

İnsanlar eğlenir de sen suratının kızarmasına yan. Bir de gülücük koyunca ''ben çok rahatım, söylediklerin tın'' havası oluşturmuyorsun. Aklında olsun

Düşün sana cevap yazmaya üşeniyorum. Kendine milletin fikirlerini tartışarak bişeyler başarabildiğini göstermek için bu kadar çabalama. Kendine başka işler bul mesaj kasma buralarda Hava oluşturmama gerek yok söylediklerin bırak tın'ı zırt pırt yani o derece.

Düşünmene gerek yok çünkü cevap verebilecek bir şeyin yok. Yazdıklarım fazla resmi ve dikkat çekici karşılanabilecek diye senin saçmalıklarına göz mü yumacaz? Sen millete hakaret imasında bulunup mesaj yazınca bir şey yok, senin saçmalığına cevap verince hemen sayfa düzenleyicisi mi oldun? Neyse daha mesaj atmam zaten. Çünkü anca demagoji yapıyorsun üstte söylediklerime cevap verebilseydin keşke derdim de cevap verebilseydin zaten mesajların şu hale düşmezdi.

Hm Pki.
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Hocam daha fazla konuşup şuna prim vermeyin lütfen, onca şey yazmışsınız yazacak bir şey bulamamış kısacık şeyler yazmış. Koyduğu smileylardan da belli nasıl cıvık biri olduğu.
  • Çoluk çocukla ikili münakaşalara girmeyin arkadaşlar, boşuna sinirinizi yıpratmaya ne gerek var.
  • ümit adada bütün gün yattı yine son vuruş ustalığını gösterdi ama güzel ders verdi güzelll

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanırsa içimizden biri kazansın hilmicem kazansın diğerlerinin çokca paraları var zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilmi cem'de son etaptaki oyunda hayim'e bağlamış. bu vesileyle hayim'i de yâd edelim

http://s14.directupload.net/images/120429/bjleu5ae.swf
  • bu olay kişisel tartışmaya döndü o yüzden gel senin agzının payını pm den vereyim ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Aşıklar ayrılıyor vaybe artık bu hafta son sevişmelerini yaşarlar ,bakalım totoş murat mı yoksa hilmigül mü gidecek

Yuh arkadaş ne yaptı bu insanlar size

An-ti-pa-tik-lerre

Antipatik olasalar bile bu size o insanlara haddinden büyük hakaret etme hakkını göstermez, hani gerçek hayatta anlaşamadığınız biri falan olsa neyse derim de, tanımadığınız ve size hiç bir saygısızlık yapmayan insanlara durduk yere hakaret etmek acınılması gereken bir durum..

Ben hakaret etmedim sadece antipatikler dedim ki öyleler

Arkadaş isteyen hakaret eder isteyen istediğini söyler. Sen maç izlerken rakip gördüğün takımdaki oyunculara hakaret edip küfür etmiyor musun? Gelmiş burda ahlâk bekçisi kesilmiş ya

Bir kere sinirli bir şekilde düşünce paylaşmakla alaycı bir şekilde düşünce paylaşmak aynı şey değil. Sinirlilik insan düşüncesini kısıtlar, yani o anda edilen hakaret sakinleştikten sonra yerini pişmanlığa bırakır zaten. Makul olan bu. Ama alaycı şekilde yapılan hakarette pişmanlık yoktur, istek vardır. bu da gayet karaktersizce. Hakaret etme özgürlüğü diye bir özgürlük alanının varlığını ilk defa senden duydum. O halde tüm forum sana ana avrat sövelim bu da bizim özgürlüğümüz olsun. Kaldıramazsın. Yorum yapacaksan adam gibi yap, millete ''nonoş'' ve ''gay'' imalarında bulunacak kadar alçalmayın bir yarışma için. Ayrıca sana göre ''hakaret etmek'' bile bir özgürlükse onun yanında ''ahlak bekçisi kesilmek'' çok daha büyük bir özgürlüktür. Kendi mantığına göre bundan rahatsız olmaman gerekirdi

1.si yorum yaparken istediğimi yazarım bunu bırak sen kimse karışamaz.
    2. nonoş vb kelimeleri ben kullanmadım gözlük tak istersen birdaha oku.
    3. Herkes istediğini söylemekte özgürdür. Kim karaktersiz kim kişiliksiz ona sen karar veremezsin. Herkes nasılsa öyle davranır bu kimseyi bağlamaz.
    4. Herkes kendi fikirlerini söylüyor burada , bende kendi kafam estiği şekilde bir yorum yaptım. Ve de yaparım.

Alıntı süresi bitip gereken kişiler yorumunu yaptıktan sonra, Bunları düşünüp yazman ayrı bi ironi. Yazdığım kelimeler dokunmuş galiba.

Ayrıca çok ciddi yazdım. ve devamında...

Birincisi eğer birine hakaret ediyorsan bunu bırak ben, forumdaki herkes sana karışır. Adam gibi yorum yapan adam gibi karşılık alır.

İkincisi ''nonoş''u sen kullandın demedim. ''Yorum yapacaksan adam gibi yap'' bu sana, ''millete ''nonoş'' ve ''gay'' imalarında bulunacak kadar alçalmayın bir yarışma için'' bu senin gibi terbiye bilmeyenlere. Direkt sana hitap etseydim alçalma derdim zaten.

Üçüncüsü eğer birileri milletin ''gay'' ya da ''nonoş'' olduğuna karar verdiğini sanıyorsa ben ve diğer forum üyeleri de kimin kişiliksiz ve karaktersiz olduğuna karar verebilir. ''Herkes nasılsa öyle davranır bu kimseyi bağlamaz. '' Tamam işte biri terbiyesizse ve edepsizce konuşuyorsa bunu yüzüne vurmak zaten o kişiye yapılmış bir hakaret olmamış olur.

Dördüncüsü senin gibi ben de edep içinde kafama göre yorum yaparım.

''Alıntı süresi bitip gereken kişiler yorumunu yaptıktan sonra, Bunları düşünüp yazman ayrı bi ironi. Yazdığım kelimeler dokunmuş galiba''

Burası bir forum ve senin yazdıklarına sadece senin diyalog kurduğun kişiler cevap verecek diye bir kural yok. İsterse 1 hafta geçsin ben yeni gördüysem o diyaloğa katılırım, tıpkı senin 1. maddende söylediğin gibi ''1.si yorum yaparken istediğimi yazarım bunu bırak sen kimse karışamaz.''

Yazdıkların edepsizceyse bana dokunur makul bir insanın davranması gereken de zaten budur. Alışırsın

çoluk cocuğa laf anlatılmaz sinir yıpratmaktan başka bir işe yaramaz ailesinin veremediği terbiyeyi siz nasıl verebileceksiniz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

Kazanırsa içimizden biri kazansın hilmicem kazansın diğerlerinin çokca paraları var zaten..

bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

Kazanırsa içimizden biri kazansın hilmicem kazansın diğerlerinin çokca paraları var zaten..

bencede

Evet hilmi kazansın bence de

• Ümit Karan
  • Ümit karan kazanmasında kim kazanırsa kazansın.
  • ümit tokat manyağı yaptı gençleri
  • eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatunkisii -- 25 Haziran 2013; 11:47:48 >
  • Şunu söylemeden geçemeceğim Muratla Hilmi her şeye akılları çalışır bu oyuna çalışamadı açıkçası en çok oy alacak adam Sms'te Hilmiyle Doğu sanırım Hilmi Murata biraz daha avantaj sağlayıp fazla bastırmayacaktı ilk başta Hilmi aldı sayıları hatırlayın Murat 2'de kaldı sonra 10 a ulaştı dikkat ederseniz Hilmi zaten pek onla karşılaştığında asılmıyordu oyunlar Murat zaten hızlı ikisinin zaten sayı vermemesi lazım bide kendi aralarında yarışıyorlar hadi Murat yapamadı bunu Hilmi öndeydi ilk başta Murat asılmayacaktı oyunlara olmadı orda böyle bir strateji şartı.
  • Ümit çok güçlü be hepsini devirdi helal valla
  • Ya kusura bakma, birdaha yapmayızda haksızlığa gelemiyom işte adamım. Ümit bana liseden arkadaşımı hatırlatır. Tum sene boyunca ayı birşey yapmamıştır sene sınavlarını kopya ile geçmiştir. şansta böylelerinden yana anasını satıım. Zoruma gidiyo kanıma dokunuyo reyizz. Birşeyler yapılmalı

• İnşallah Murat kazanır
  • 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.