Şimdi Ara

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz? (579. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.119
Cevap
43
Favori
255.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2017)
Giriş
  • Murat ve hilmi fanları birleşirlerse doğuyu geçebilirler aslında. bizim ankette de şuanda en fazla hilmi artıyor, sıfırlansa dengeler değişebilir.
  • Survivor'ın geneline bakınca yarışlarda en başarılı iki isim kaldı finale. Düşününce Doğukan'ın özellikle Survivor'ın başlarından ortasına kadar yarışların yanında ada yaşantısına da çok katkısı oldu ama bir karakter olarak çok güçlü bir duruş sergileyemedi. Çok fazla taviz verdi, boyun eğdi ve bazı şeyleri kendi kendine sindirmeye çalıştı. Keşke kendisine yapılan haksızlıklara karşı güçlü durabilseydi, büyük laflarını özel röportajlara saklayıp yüz yüze konuşmalarda sinmeseydi. O zaman böyle bir duruşla kesinlikle şampiyonluğun tartışılmaz en çok hak eden ismi olurdu.
  • Hilmi kazanır inş
  • hilmi kazanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğukanı azda olsa delikanlı bilirdim. Ama dün kimse kusura bakmasın. Hilmiceme direnipte ümite yatması kabak gibi ortadaydı. Acunda dün toparlamaya çalıştıkça kötü oldu. Yok en kritik noktalarda oyun almışta. Doğudanda bir ses çıksın ya. Bir açıklama bile yapamadı. Biliyo hatasını. Şikeciler sizi.. Doğukanda finalı hak ediyor yinede. Yarışlarda en sağlam adamdı ama efendi değil bence. Rakibinin arkasından 'tilkiler hırlıyor' demeler centilmence değildi. Duygu reyize de köpek dediğini her daim unutmadık. Dişlandıkça gönerilmek istedikçe yapıştı ya o insanlara büyüzden favorim olamadı. Yinede Ümitden iyiydi hakkı yenmesin. Neyse uzun lafın kısası hak eden kazansın. Benim en fanatik olduğum survivor yunanistan türkiyeydi ondada kazanmıştık. Bu kez okadarda fanatik degiliz

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Aga

Doğukanı azda olsa delikanlı bilirdim. Ama dün kimse kusura bakmasın. Hilmiceme direnipte ümite yatması kabak gibi ortadaydı. Acunda dün toparlamaya çalıştıkça kötü oldu. Yok en kritik noktalarda oyun almışta. Doğudanda bir ses çıksın ya. Bir açıklama bile yapamadı. Biliyo hatasını. Şikeciler sizi.. Doğukanda finalı hak ediyor yinede. Yarışlarda en sağlam adamdı ama efendi değil bence. Rakibinin arkasından 'tilkiler hırlıyor' demeler centilmence değildi. Duygu reyize de köpek dediğini her daim unutmadık. Dişlandıkça gönerilmek istedikçe yapıştı ya o insanlara büyüzden favorim olamadı. Yinede Ümitden iyiydi hakkı yenmesin. Neyse uzun lafın kısası hak eden kazansın. Benim en fanatik olduğum survivor yunanistan türkiyeydi ondada kazanmıştık. Bu kez okadarda fanatik degiliz

Yav he he.

• inş. Hilmi kazanır akşam Doğukan zaten bölüm başı ve arabayı götürdü ve Hilmi bence daha çok hakediyor.Takımının bütün dokunulmazlık oyunlarında yıldızı oldu bir sürü son oyun aldı vs. Murat kadar beğenmesemde Doğukandan daha iyi bence.O doğukanın her konseye babasının t-shirt'üyle gelmesine sinir oluyorum ve tilkiler hırlıyor Duyguya dedikleri vs. hiç sevmiyorum Doğukanı babası yüzünden şampiyon oldu denilmez eğer şampiyon olursa çünkü adam gerçekten başarılıydı ama babası sayesinde bir sürü oy alacağı kesin
  • Dogukan arabayı kazandı bide 500bin kazanırsa coşar artık hilmi kazansın
  • Doğukan nasıl efendi değil anlamadım bence yarışmanın en efendisi doğukandı. Zaten bu yüzden sevildi. Babası olmasa da favorim eminim o olurdu. Adam tabii ki herkesin ortasında tartışacak değil ya. Tekli görüşmelerde kendi fikirlerini açıkça söylüyor işte. Hereksin arasında söyleyip kavga gürültü olup çözümsüzlüğe mi gitseydi ortam. Zaten duyguyu sevenlerin doğuyu sevmemesi normal..bende duyguyu hiç sevememiştim hala da görünce kanal değiştiriyorum...
    Oyunun başından beri zaten doğukan la hilminin finale kalması güzel olurdu diye düşünüyorudum. Bence güzel oldu.
  • Vicdanım Hilmi, beynim Doğu diyor

• Tahminim doğukan birinci olacak, bırakın yarışmayı barış manço hatırına bile oy atmayacak insanlardan oy olabilir, Hilmi bunu düşünüp fazla umutlanmamalı bence.
    Adamın saflığı temizliği yüzüne vurmuş zaten bu yönü bile yeter..

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Vicdanım Hilmi, beynim Doğu diyor

Allah kolaylık versin kardeş. Zor bi durum

• bir gönüllüye karşı jip+bölüm başı para+ 500 bin tl insafsızlık olur
  • acun ayarlar bişeyler finalde
  • Doğukan'ın 1. olmasını istiyordum ama dünkü eleme öncesi konuşmasını hiç sevmedim. ''Merak ediyorum 3.5 aya göre mi değerlendirileceğim yoksa dünkü oyuna göre mi?'' dedi. Kendi takımından birinin yanında bu sözü söylemek ayıptır. Bunu söylesen ne söylemesen ne? Kim etkilenir bu söze sanki. Resmen ''adaya göreyse hak eden benim'' dedi. Bunu zaten biz de biliyoruz, hak eden kesinlikle de Doğukan. Ümit ise ''kardeşimle smsdeyiz'' minvalinde konuştu az öz. Doğukan zaten aynısını Cengiz'e karşı da yapmıştı. ''Adada şunu yaptım, bunu yaptım, şöyle emeğim geçti'' filan. Hatta kendi bile dedi sonra ''Cengiz'in konuşmasına nazaran bencilce oldu ama'' diye. Bu tavırlarını hiç sevmedim. 35 yaşındaki adam nasıl konuşacağını bilmiyor. Artık Hilmi'nin 1. olmasını istiyorum. Dün gayet iyi yarıştı, genelde de çok iyiydi, sonuna kadar hak ediyor.
  • Hilmi kazansın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

Hilmi kazansın ya

Hilmi alacak adım gibi eminim. Keşke iddaa'da falan olsaydı bu karşılaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Hilmi kazansın ya

adamlar işi bilmiyor işte Acun zaten Hilmi'ye destek sözümü ne vermişti umarım kazanır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Hilmi kazansın ya

adamlar işi bilmiyor işte Acun zaten Hilmi'ye destek sözümü ne vermişti umarım kazanır

Eğer sms ile birinci belirlenecekse Doğukan bir adım önde, hem sms hem de yarışma olacaksa Hilmi yarışmada yenerse sms'i de alır.
  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.