Şimdi Ara

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz? (580. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.119
Cevap
43
Favori
255.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Hilmi kazansın ya

Hilmi alacak adım gibi eminim. Keşke iddaa'da falan olsaydı bu karşılaşma.

adamlar işi bilmiyor işte Acun zaten Hilmi'ye destek sözümü ne vermişti umarım kazanır

Eğer sms ile birinci belirlenecekse Doğukan bir adım önde, hem sms hem de yarışma olacaksa Hilmi yarışmada yenerse sms'i de alır.

Acun artık yarışma yaptırmaz bence. Sadece sms olur ki evet onda da zaten Barış Manço'nun hatrına Doğukan öne geçebilir, yoksa Hilmi'ye karşı çok büyük fark atacak biri değil yetenek olarak.
  • Çıkarcı bir düşüncesi var işte. Çok düşünüyor. Çok fazla istiyor. Bunun içinde herşeyi yapmaya razı bir insan gördüm ben. Buda bir hayli itici geliyor bana. Efendi, temiz, centilmen ayağına yatmak istediğini düşünüyorum ama ara ara gerçek kimliğini gösterdi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Aga

Doğukanı azda olsa delikanlı bilirdim. Ama dün kimse kusura bakmasın. Hilmiceme direnipte ümite yatması kabak gibi ortadaydı. Acunda dün toparlamaya çalıştıkça kötü oldu. Yok en kritik noktalarda oyun almışta. Doğudanda bir ses çıksın ya. Bir açıklama bile yapamadı. Biliyo hatasını. Şikeciler sizi.. Doğukanda finalı hak ediyor yinede. Yarışlarda en sağlam adamdı ama efendi değil bence. Rakibinin arkasından 'tilkiler hırlıyor' demeler centilmence değildi. Duygu reyize de köpek dediğini her daim unutmadık. Dişlandıkça gönerilmek istedikçe yapıştı ya o insanlara büyüzden favorim olamadı. Yinede Ümitden iyiydi hakkı yenmesin. Neyse uzun lafın kısası hak eden kazansın. Benim en fanatik olduğum survivor yunanistan türkiyeydi ondada kazanmıştık. Bu kez okadarda fanatik degiliz

ağam yanlış anlamada senin ilk mesajın geldi aklıma. duygu'ya neler diyordun öyle şimdi ise reyiz olmuş sanırım bu oyunda kaldı, adaya sıçramadı bu gönüllüler dayanışması gözleri yaşartır cinsten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die Ärzte

quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Aga

Doğukanı azda olsa delikanlı bilirdim. Ama dün kimse kusura bakmasın. Hilmiceme direnipte ümite yatması kabak gibi ortadaydı. Acunda dün toparlamaya çalıştıkça kötü oldu. Yok en kritik noktalarda oyun almışta. Doğudanda bir ses çıksın ya. Bir açıklama bile yapamadı. Biliyo hatasını. Şikeciler sizi.. Doğukanda finalı hak ediyor yinede. Yarışlarda en sağlam adamdı ama efendi değil bence. Rakibinin arkasından 'tilkiler hırlıyor' demeler centilmence değildi. Duygu reyize de köpek dediğini her daim unutmadık. Dişlandıkça gönerilmek istedikçe yapıştı ya o insanlara büyüzden favorim olamadı. Yinede Ümitden iyiydi hakkı yenmesin. Neyse uzun lafın kısası hak eden kazansın. Benim en fanatik olduğum survivor yunanistan türkiyeydi ondada kazanmıştık. Bu kez okadarda fanatik degiliz

ağam yanlış anlamada senin ilk mesajın geldi aklıma. duygu'ya neler diyordun öyle şimdi ise reyiz olmuş sanırım bu oyunda kaldı, adaya sıçramadı bu gönüllüler dayanışması gözleri yaşartır cinsten

şu imzanı her gördüğümde gülüyorum
  • Doğrudur adamım, fikirler zaman zaman değişiyor. Ben Bozokunda iyi bir destekcisiydim çunku. Duygu-Bozok kavgasında Bozoku haklı görürdüm. Sonra işler rayına oturunca adam oldu Duygu. her daim gönüllüleri destekledik ama. Bu akşam her ikiside hak ediyor ama gönlüm genç kardeşimden yana

• hilmi kazanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Doğukan'ın 1. olmasını istiyordum ama dünkü eleme öncesi konuşmasını hiç sevmedim. ''Merak ediyorum 3.5 aya göre mi değerlendirileceğim yoksa dünkü oyuna göre mi?'' dedi. Kendi takımından birinin yanında bu sözü söylemek ayıptır. Bunu söylesen ne söylemesen ne? Kim etkilenir bu söze sanki. Resmen ''adaya göreyse hak eden benim'' dedi. Bunu zaten biz de biliyoruz, hak eden kesinlikle de Doğukan. Ümit ise ''kardeşimle smsdeyiz'' minvalinde konuştu az öz. Doğukan zaten aynısını Cengiz'e karşı da yapmıştı. ''Adada şunu yaptım, bunu yaptım, şöyle emeğim geçti'' filan. Hatta kendi bile dedi sonra ''Cengiz'in konuşmasına nazaran bencilce oldu ama'' diye. Bu tavırlarını hiç sevmedim. 35 yaşındaki adam nasıl konuşacağını bilmiyor. Artık Hilmi'nin 1. olmasını istiyorum. Dün gayet iyi yarıştı, genelde de çok iyiydi, sonuna kadar hak ediyor.

aynen dogunun o konusmasi cok iticiydi kritik anlarda hep cirkinlesiyor umarim hilmi alir

• quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Tahminim doğukan birinci olacak, bırakın yarışmayı barış manço hatırına bile oy atmayacak insanlardan oy olabilir, Hilmi bunu düşünüp fazla umutlanmamalı bence.
    Adamın saflığı temizliği yüzüne vurmuş zaten bu yönü bile yeter..

emin misin.dünki oyuna kadar seninle aynı düşüncedeydim ama doğunun,ümite yatması çok bariz belli oluyordu
  • Arayan vardır belki. Bir iki kez çaldı bu sezon.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OpjwcC4AXjs#at=25
  • Ulan dün izleyemedim çok şey kaçırmışım Hilmi'ye bak direkt çıkmış finale abi ne o öyle ilk ünlüler gönüllürde ki denge oyunu falan neyse fazla bir şey demiyeceğim bu seneki Survivor diğerlerine göre biraz daha lay lay lom geçti hafta 3-4 kez yemek ödülümü olur neyse.

Kaptan Güle Güle sen Muratla Hilmiyi yendin ve finale çıktın bu bize yeter.

Hilmi yerine Murat olsaydı keşke o koltukta bu Hilmi nasıl bu kadar Sms alıyor anlamış değilim ulen Nihat Doğan dedik o bile Derya karşısında %27 de kaldı neyse kazanan Doğu'dur ne Hilminin fanı ne de Murat fanı geçemez onu büyük konuşmayalımda gerçekçi olursa bu olur.

Doğukan Ümite oldukça oyun verdi son etapta Ümit birazda asılsaydı bire birde ki oyuna Doğukan Hilmiyi elerdi güzel bir final izlerdik ve Doğukan finale asılıp Hilmiye sayı vermeseydi ilk başta gene dediğimiz olabilirdi sms farkını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 30 Haziran 2013; 19:36:54 >
  • 9 da mı balar
  • Umarım Doğu kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Tahminim doğukan birinci olacak, bırakın yarışmayı barış manço hatırına bile oy atmayacak insanlardan oy olabilir, Hilmi bunu düşünüp fazla umutlanmamalı bence.

emin misin.dünki oyuna kadar seninle aynı düşüncedeydim ama doğunun,ümite yatması çok bariz belli oluyordu

Strateji Muratla Hilmi Cem ya salaklıklarına geldi ya da cidden yarıştılar Final haftasında Ümite karşı Doğukan adam akıllı oynasaydı Hilmi Cem elenirdi tekrar söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

quote:

Strateji Muratla Hilmi Cem ya salaklıklarına geldi ya da cidden yarıştılar Final haftasında Ümite karşı Doğukan adam akıllı oynasaydı Hilmi Cem elenirdi tekrar söylüyorum.

Ümit Hilmi'yi geçemezdi smste
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğukanı diyorum hocam 1.olabilirdi Ümit son anda kaçtı zaten.
  • dün akşamki sms sonuçları açıklanmadı mı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğukanı diyorum hocam 1.olabilirdi Ümit son anda kaçtı zaten.

anladım evet Doğukan gerçekten oynasaydı zaten kaçınılmazdı birinci olması ama elenmeyeceğini bildiği için bence fazla umursamadı
  • Ümitin kazanmasını bekliyordum sürpriz oldu
  • hilmicem bastır
  • Çıkmadan önce son mesajımı atayım 'Doğukan bugün seninleyiz' hadi koçum.
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.