Şimdi Ara

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz? (605. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.119
Cevap
43
Favori
255.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2013 [Ana konu] | Hangi yarışmacıyı destekliyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2017)
Giriş
  • Evet aynen.. Ünlüde olsa ünsüzde olsa aklı başında kendini ifade edebilen ve görseli olan kişileri seçiyorlar. Dikkat ettiyseniz oradaki her yarşmacı kendisini çok net takılmadan ifade edip olaylara karşı düşüncelerini, duygularını herkesin anlayabileceği şekilde anlatabiliyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 1 Temmuz 2013; 18:20:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

• Doğukan programdan 250.000 TL almış + 125.000 TL değerinde 4x4 Freemont kazandı. Yani Hilmicem ile hemen hemen aynı parayı kazanmış oluyor...
    Bu arada Hilmicem tam 500.000 değil vergisi nedeniyle 425.000 TL gibi bir rakam kazandı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

İkisi de başarılıydı ama gönlüm Hilmi Cem'in kazanmasından yanaydı.

İlk defa gönüllülerden biri kazandı.Helal olsun Hilmi'ye tebrikler.

Merve Oflaz'da bir gönüllüydü."Halkın içinden gelme" literatürün de ilk değil.

Merve Oflaz'ın yarıştığı zaman yarışamanın formatı kızlar-erkeklerdi, ünlüler-gönüllüler değil.

Ünlüler-gönüllüler yarışması 3 kere yapıldı.İlkini Derya kazandı(Finale gönüllülerden biri kalamamıştı),
    ikincisini Nihat, üçüncüsünü de Hilmi Cem kazandı.Yani Hilmi Cem ünlüler-gönüllülerin ilk kazanan
    gönüllüsü sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Doğukan programdan 250.000 TL almış + 125.000 TL değerinde 4x4 Freemont kazandı. Yani Hilmicem ile hemen hemen aynı parayı kazanmış oluyor...
    Bu arada Hilmicem tam 500.000 değil vergisi nedeniyle 425.000 TL gibi bir rakam kazandı...

Doğuka'nın fazla üzülmesine gerek yok o zaman nerdeyse aynı parayı almışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: condorn

quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

HİLMİCEM KRALL.Hak ettiği gibi aldı.Kimse diyemez hak etmedi diye.

hak etmedi?
    .
    adam kırk yıllık Hilmigül'ü Hilmi kral yaptı lan peeh

Sen nasıl hak etmediğini söyliyebilirsin ? Körmüsün arkadaş sen ? Oyunlar bir daha bakmanı öneririm.Doğukanda hak etti ama hilmicem kazandı.Daha varmı diyecegin ergen ?
  • quote:

quote:

quote:

hak etmedi?
    .

Sen nasıl hak etmediğini söyliyebilirsin ? Körmüsün arkadaş sen ? Oyunlar bir daha bakmanı öneririm.Doğukanda hak etti ama hilmicem kazandı.Daha varmı diyecegin ergen ?

hemen de hakaretler, hakaretler.
    mesajınla ergenin kim olduğu çıktı merak etme.
    uğraşmama gerek kalmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

hak etmedi?
    .

hemen de hakaretler, hakaretler.
    mesajınla ergenin kim olduğu çıktı merak etme.
    uğraşmama gerek kalmadı

Ölü taklidi yapalımda gitsin arkadaşlar...
  • quote:

Doğukan programdan 250.000 TL almış + 125.000 TL değerinde 4x4 Freemont kazandı. Yani Hilmicem ile hemen hemen aynı parayı kazanmış oluyor...

vay be doğukan kimmiş ki 250bin vermiş Acun ona, popüler biri değil bişey değil sadece Barış Manço'nun oğlu diye mi almış o parayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

vay be doğukan kimmiş ki 250bin vermiş Acun ona, popüler biri değil bişey değil sadece Barış Manço'nun oğlu diye mi almış o parayı ?

Hayır, tüm ünlüler takımı aldı. Irmak'da 200.000 TL felan almış. Yani ünlüler oraya belirli bi para karşılığında gidiyorlar, bölüm başı para alınıyor. Geçen senede öyleydi...
  • Survivor'ı toplasan 2 saat belki izlemisimdir. Ama bu kazananın sms ile belirlenmesi çok saçma değil mi? 2 kisi o kadar emek verip finale gelmiş iş popülerliğe kalıyor.. Yaparsın 2 kisi arasinda 5 yarisma 3ünü alan kazanır..Mantıklı olan bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Şok oldum açıkçası Doğu'nun SMS yüzdesi bu kadar düşük müydü ? Hilminin SMS yüzde ne yaptıda bu kadar yükseldi yapacaklarını söyledi gerçide kaç dakika kalmış Doğu ben etkilememesi için söylemedim dedi eğer programın başında Barış Mançoyla ilgili bir şey söyleseydi ben geçeceğini düşünüyorum yinede Cengize 3 katı fark attı Ümiti eledi ve Hilmiye bu kadar farkla yenilmesine şaşırdım nedense Final SMS'leri hiç belli olmuyor ben Doğukanın hakettiğini düşünüyorum ama Hilmide haketmedi diyemeyiz umarım söyledikleri şeyi gerçekleştirip hayatına devam eder.

Allahtan arabayı almış eli boş dönecekti bundan önceki Survivor'a göre kat kat kaliteliydi güzeldi özellikle ödüller çok çok büyüdü bu sene ama biraz hafif Survivor oldu ilk yapıma göre bunu söyleyebilirim umarım önümüzde senede güzel bir kadro kurarlar.

Hilmi parayla ne yapacağım demişti, o kısmı kaçırdım da

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Survivor'ı toplasan 2 saat belki izlemisimdir. Ama bu kazananın sms ile belirlenmesi çok saçma değil mi? 2 kisi o kadar emek verip finale gelmiş iş popülerliğe kalıyor.. Yaparsın 2 kisi arasinda 5 yarisma 3ünü alan kazanır..Mantıklı olan bu.

Bu konuda herkesin görüşü farklı. Bana göre de kazananı belirlemek için sms çok daha adil bir sistem. Sen 90 gün orda çabalıyorsun ilk 2'ye kadar geliyorsun. son gün bir sakatlık olur, halsiz olursun, bir aksilik olur, oyunlar sana göre olmaz kaybedersin. 90 gün boyunca yaptığın herşeyi bir günde saçma sapan bir aksilik yüzünden kaybedebilirsin. diğer şekilde en azından halk 90 günü değerlendirip kararını veriyor. 90 gün boynca yaptığın hareketler, konuşmalar, oyundaki başarılar hepsi görülüyor ve ona göre ünlü-ünsüz demeden halk kararını veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Şok oldum açıkçası Doğu'nun SMS yüzdesi bu kadar düşük müydü ? Hilminin SMS yüzde ne yaptıda bu kadar yükseldi yapacaklarını söyledi gerçide kaç dakika kalmış Doğu ben etkilememesi için söylemedim dedi eğer programın başında Barış Mançoyla ilgili bir şey söyleseydi ben geçeceğini düşünüyorum yinede Cengize 3 katı fark attı Ümiti eledi ve Hilmiye bu kadar farkla yenilmesine şaşırdım nedense Final SMS'leri hiç belli olmuyor ben Doğukanın hakettiğini düşünüyorum ama Hilmide haketmedi diyemeyiz umarım söyledikleri şeyi gerçekleştirip hayatına devam eder.

Allahtan arabayı almış eli boş dönecekti bundan önceki Survivor'a göre kat kat kaliteliydi güzeldi özellikle ödüller çok çok büyüdü bu sene ama biraz hafif Survivor oldu ilk yapıma göre bunu söyleyebilirim umarım önümüzde senede güzel bir kadro kurarlar.

Hilmi parayla ne yapacağım demişti, o kısmı kaçırdım da

Ev alıp dans işine devam edecekmiş ah ulan Doğu deseydin rahmetli babam adına şunu bunu yapıcam diye.

Hocam ünlüler gelmeden belli bir para alıyor çünkü bu adamları işi var veya yok o yüzden gelmesi için para alıyorlar ilk Survivorda bu rakamlar düşüktü sadece Pascal ve Nihat 200.000 almıştı diğerleri 50.000 100.000 150.000 arası değişiyordu acun anladığım kadarıyla yükseltmiş parayı Doğukan'ı tanıyan elbet varda öyle çok ünlü biri değil zaten Barış Abiye vefa borçunu ödemek için çağırmıştır Acun zaten onu.
  • 370 dogu kazanmis
    500 hilmi

• Hilmi daha çok kazanmıs dogukandan hak etmiş
  • Doğukan sadece survivordan cip 9 250 bin tl aldı

• Beyler hilminin bu hareketinin adı ne bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.