Bildirim
Survivor 2017 | Final (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Survivor 2017 | Final
(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caughter
Oğlum bu Berna lezbiyen gibi birine benziyor, bir tek ben mi benzettim?
İnsan olarak lezbiyen... Onu bunu bilmem de keklik gibi hatun soyadı gibi. -
-
Bulut ve Ecem gibi sporcu kişilikler gelemediğine göre ilk defa tek bir kişiyi destekleyeceğim, Elif Şadoğlu <3
Hadi Berna sportif bir kişilik ama Erdi reis çok zorlanacak :) -
Arkadaşlar bu erdi ve berna nasıl tipler ? Sorunlu mu ? Ayrıca performans olarak ne verirler sizce ? -
Erdi'nin kazanmasina sevindim ya, Gönüllüler fazla renksizdi Erdi eğlence katar adaya, Semih vari bi tarzı var... Ama Bulut'a yazık oldu, o çocukta iş vardı. -
O bulut ile ecem son 1 haftada yaptıklarının sayesinde survivora gidemediler
Erdinin kazanmasına sevindim.
Ramazan, bulut ve fatih bir olup tek başına olan adama saldırdılar sürekli.
Helal olsun Erdiye
Safımızı belledelim. Erdi taraftarı oldum bunların yüzünden -
quote:
Orijinalden alıntı: TaKo
Erdi'nin kazanmasina sevindim ya, Gönüllüler fazla renksizdi Erdi eğlence katar adaya, Semih vari bi tarzı var... Ama Bulut'a yazık oldu, o çocukta iş vardı.
Gerçekten iş vardı, kakediyordu oraya gitmeyi ama yukarıda yazdığım gibi 3 kişi birlik olup tek kişi olan erdiye saldırmayacaklardı.
Adamı resmen araya aldılar.
İyi oldu elenmesi -
-
ALANDAYIZZZZZZZZZZ
-
@Lincoln Burrows. berna keklikler için voltran oluşturma zamanı yayalim
@Acun_Ilıcalı sende artık rengini belli et -
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
@Acun_Ilıcalı sende artık rengini belli et
Noldu reis Erdi ve Berna olmaz diyordun -
Erdi, Semih tipinde bir yarışmacı. Semih'in Bayrampaşalı versiyonu resmen. Erdi'den ya nefret edersin ya da seversin, öyle bir adam. Ancak Semih'te performans vardı, Erdi'de sadece çene var.
Berna'yı tam bilmiyorum çünkü Göz6 programını fazla izlemedim ancak parkur koştuklarında bayanlardaki en iyi derece Berna'ya aitti. En iyi derece dediğim de dandik parkuru 1 dakika 17 saniyede koştu
Parkur videosunun linki:
https://goz6.acunn.com/survivor-icin-geri-sayim-basladi-parkurda-kimler-basarili-oldu-1087850-video
Ramazan veya Bulut katılsaydı kadrolar erkekler açısından dengesiz olacaktı, Gönüllüler'e bir çöp yarışmacı (oyunlarda) lazımdı o da Erdi oldu. Mengüç ile eşleşir habire.
-
hadi berna neyse de erdi nin survivorda isi ne..buyuk hayalkirikligi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
quote:
Noldu reis Erdi ve Berna olmaz diyordun
ben bernaciydim ama o kadar smsden birinden çıkamaz diyordum rengimiz belli olsun erdi surpriz oldu ama erdiye ne sıcağım ne soğuk tek başına bernaciyiz
-
Erdi ve Semih karşılaştırmaları yapılması anlamsız olur, Semih kendini Survivor'a hazırladı gayet spor da yaptı ve cidden başarılı oldu ancak Erdi ise yarışmaya yeterince hazırlanamadı genel olarak da şişman bir yapıda.
Erdi bizi bol bol eğlendirecek :D
Bir arkadaşımız demiş aslında doğru da demiş 1000 tane Bulut gibi adam var diyerek
Berna da ortalığı karıştırır gibi geliyor bana :D
ama tek gerçek Elif Şadoğlu -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
quote:
Noldu reis Erdi ve Berna olmaz diyordun
ben bernaciydim ama o kadar smsden birinden çıkamaz diyordum rengimiz belli olsun erdi surpriz oldu ama erdiye ne sıcağım ne soğuk tek başına bernaciyiz
Ben hem Erdi hem Berna ikisi sağlam koalisyon yapacak.
Bekle bizi gırgır makara adsfghnmbö
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LorneMalvo
Erdi, Semih tipinde bir yarışmacı. Semih'in Bayrampaşalı versiyonu resmen. Erdi'den ya nefret edersin ya da seversin, öyle bir adam. Ancak Semih'te performans vardı, Erdi'de sadece çene var.
Berna'yı tam bilmiyorum çünkü Göz6 programını fazla izlemedim ancak parkur koştuklarında bayanlardaki en iyi derece Berna'ya aitti. En iyi derece dediğim de dandik parkuru 1 dakika 17 saniyede koştu
Parkur videosunun linki:
https://goz6.acunn.com/survivor-icin-geri-sayim-basladi-parkurda-kimler-basarili-oldu-1087850-video
Ramazan veya Bulut katılsaydı kadrolar erkekler açısından dengesiz olacaktı, Gönüllüler'e bir çöp yarışmacı (oyunlarda) lazımdı o da Erdi oldu. Mengüç ile eşleşir habire.
Eyvallah hocam. Desene geçen seneki yılmaz morgül gibi olacak :)
-
SIRAYLA KİBİR VE KASVET ORDUSUNUN AS ÜYELERİNİ TOKATLADIK.
FATİH
RAMAZAN
BULUT
TOPUNUZ GELİN DEMİŞTİK ERDİ BAŞGAN ULANNNNNNNNNNNNN
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X