Şimdi Ara

Survivor 2018 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118.736
Cevap
68
Favori
3.238.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: zorradam

Doğukandansa cengiz veya ümit karan gelsin Doğukan bitirisleri en kötü yarışmacı sona gelince kanalı değiştiriyorduk 2015'de

Cengiz en son dizide oynuyordu o gelmez ama ümit karan gelir

Tamam atışları kötü ama diğer becerilerii iyiydi adam parkurda hilmiyle basabaş geliyordu atışlar gelişirse bence Kıbrıs garanti eğer gelse

Doğukan severim iyi düzgün bir insan ben tekrar gelsin isterim inşallah acun da ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 15 Kasım 2017; 13:57:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bu sezon Kurtlar yarışacak ve ne yazık ki Doğukan psikolojisi zayıf bir adam. İlla bu tarz bir adam alınacaksa ben Anıl Karakurt'u tercih ederim.

Anıl iyi adam ama o da doğukandan farklı değil bitiriciliği yok ama gerçek bir survivor.bende olmasını isterdim renk katardı

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Doğukandansa cengiz veya ümit karan gelsin Doğukan bitirisleri en kötü yarışmacı sona gelince kanalı değiştiriyorduk 2015'de

Cengiz en son dizide oynuyordu o gelmez ama ümit karan gelir

Tamam atışları kötü ama diğer becerilerii iyiydi adam parkurda hilmiyle basabaş geliyordu atışlar gelişirse bence Kıbrıs garanti eğer gelse

Doğukan severim iyi düzgün bir insan ben tekrar gelsin isterim inşallah acun da ister

Futbolcu tayfasından gelmesi gereken saten reyistir furbolcularda açık ara en iyi yarışmacı ama gelmez.ümit karan ikinci seçenek olarak bence gelmeli ahmet dursuna göre daha sevimli adam.fenerliyim o sene ümiti desteklemiştim.biraz yaşlandı ama bitiriciliği çok yüksek o sene hilmiyi muratı çok tokatlamıştı

• Hakan,Turabi,Semih ve Serhatı aynı takımda düşünemiyorum. İnanılmaz keyifli olur. İnşallah 4’ü birlikte gelir..

• Atakan,Hilmi,Turabi ve Ogeday geliyorsa bunları aynı takıma koymanın mantığı ne? Diğer iyi yarışmacıları ikna edemiyorsan Doğuş İsmail Baki vss gibi 3-5 tane çöple anlaş takımları dengeli dağıt, en azından Atakan vs Turabi Hilmi vs Turabi izleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 15 Kasım 2017; 17:55:30 >
  • All star Vs gönüllüler olacak ama şöyle bi kural ile başlayacak oyun (tamamen kurmaca olacak Burası Tabi )

All star takımından 4-5 kişi gönüllülere

Gönüllüler 4-5 kişi all star kadrosuna geçecek

( Turabi Nagihan )(Atakan Merve Aydın ) bunlar böyle grup olurlar yanlarına 2-3 kişi daha eklenip takım değişirler

Bu arada 5 Ocak ta basliyacakmis bu sene

• Survivor 2018

Semih streoid basio galiba dnshdsjs all star hazırlık büyük ihtimal 😁😁

• Bu arada tahmini şöyle olur takımlar

Turabi Nagihan Damla Ogeday Adem

Atakan Merve Aydın Sema Hasan Anıl Tetik

Basrolde bunlar olur takimlarda hemen hemen böyle olur :D Semih ve patates te gelirse efsane olur tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Trebonianus

Survivor 2018

Semih streoid basio galiba dnshdsjs all star hazırlık büyük ihtimal 😁😁

Sağ kola basmış yanlız hep

• Semih deyince aklıma şu video geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

All star Vs gönüllüler olacak ama şöyle bi kural ile başlayacak oyun (tamamen kurmaca olacak Burası Tabi )

All star takımından 4-5 kişi gönüllülere

Gönüllüler 4-5 kişi all star kadrosuna geçecek

( Turabi Nagihan )(Atakan Merve Aydın ) bunlar böyle grup olurlar yanlarına 2-3 kişi daha eklenip takım değişirler

Bu arada 5 Ocak ta basliyacakmis bu sene

Birleşme partisine kadar dediğin olmaz bence çünkü allstardan gelen birini SMS ile bir gönüllü ancak birlesme sonrası eleyebilir şöyle düşünelim ogedayla Serhat Akın aynı takımda oldular ilk hafta potaya çıktılar ogeday kendini gösteremeden gider bu dediğin sistemle gönüllüler ilk 7 haftada 6 fire verir en mantıklısı birleşmede yeniden karma iki takıma bölünmeleri böylelikle gönüllüler biraz fan toplar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Atakan,Hilmi,Turabi ve Ogeday geliyorsa bunları aynı takıma koymanın mantığı ne? Diğer iyi yarışmacıları ikna edemiyorsan Doğuş İsmail Baki vss gibi 3-5 tane çöple anlaş takımları dengeli dağıt, en azından Atakan vs Turabi Hilmi vs Turabi izleriz.

Mantığı şu All stara çağırabilecek 25-30 yarışmacı bulamamışlar,pahalı gelmiş. Seneyi kaybetmemek adına gelebilecekleri alacaklar. Umarım Acun bir sürpriz yapar da dediğin gibi all-starları iki takıma dağıtırlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anche -- 15 Kasım 2017; 22:27:36 >
  • Acun çaktırmıyor ama geçen seneden dili yandı seneyi kurtarma adına bir sonraki sezon türkiye-yunanistan all star bile olabilir.ben all star takımında full sağlam yarışmacı beklemiyorum yunus günce gibi çöp kontejanından adamlar olacak

• Beyler aydınlatsın biri şimdi kimler kesin katılıyor ve ünlüler gönüller mi olacak?

Yalnız twitterde saglam sayafada turabi felan ünlü takımında diye gördüm nasıl yapacaklar cok merak ediyorum.

Hilmi ve Atakan favorim. Hilmi turabiyle arası bozuktu sanırım eğer ayrılırsa Turabiden Final koltugunda kesin Hilmi oturur. Diğer koltuk gerisi artık Performans ve ada hayatına baglı ve Atakan derim veya Turabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 15 Kasım 2017; 23:33:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Beyler aydınlatsın biri şimdi kimler kesin katılıyor ve ünlüler gönüller mi olacak?

Yalnız twitterde saglam sayafada turabi felan ünlü takımında diye gördüm nasıl yapacaklar cok merak ediyorum.

Hilmi ve Atakan favorim. Hilmi turabiyle arası bozuktu sanırım eğer ayrılırsa Turabiden Final koltugunda kesin Hilmi oturur. Diğer koltuk gerisi artık Performans ve ada hayatına baglı ve Atakan derim veya Turabi.

Sadece Turabi kesin belli.

Bi de gönüllülerde yürüyen adam Cumali var.

• https://mobile.twitter.com/acunilicali/status/931054535656734721

Merve Aydın, Nagihan, Sema aydemir'i açıkladı Acun. Çok güçlü olur bu takım, gönüllüler figüran olarak kalır yanlarında.

• Merve,nagihan bekleniyordu sema sürpiz oldu.bence acun gönüllüler takımına kadın atlet te koyacak at fava bekle.erkek atlet var kadın neden olmasın.sema her ikisine karşı arası iyi ama merve-nagihan araları kötü ikisi reyting makinesi olacak çirkeflikte yeni destanlar yazılacak

• Gönüllüler takımında atlet erkek olacak beyler 19-20 yaşı fena hızlı

• Survivor 2018

• quote:

Orijinalden alıntı: Irreplaceable

Survivor 2018

lol
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.