Şimdi Ara

Survivor 2018 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118.736
Cevap
68
Favori
3.238.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
  • muratı severim katılması iyi olmuş. yalnız murat diyince aklıma ağırlık kaldırma oyununda dizlerini kırıp ellerini bıraktığı komik sahne geliyor. bozokla hilmi, murat ellerini bıraktıktan sonra ağırlığı almışlardı hemen üstünden, murat da ''abi ben squat pozisyonundaydım, niye alıyorsunuz ağırlığı'' diye trip atıyordu lan iki büklüm olmuşsun işte, kes tıraşı, hemen bahane

bir de bu turabi türkiye muaythai federasyonu icra kurulu başkanı olan hasan yıldız diye bir adamın ''muaythai için dünya şampiyonu olmuş birinden daha çok katkısı olmuştur'' lafını retweetlemiş, atakana laf atmışlar. atakan tırsağı gelse de şampiyonluğu alsa bu gereksizden, şampiyonluğu almasına bile gerek yok bak. şu sıfatlarını anamayacağım tipin hem dil bakımından hem tavır, davranış bakımından hakkından gelecek tek adam atakan. o yüzden istiyorum asıl. yiğit, ogeday gibi adamlarla turabiyi izlemek atakanki kadar zevk vermez, gönüllüler de muamma zaten. ama gelmez şimdi binbir bahane üretip

''şampiyonluğu almasına bile gerek yok'' derken malum şahıstan önce elenmemesi koşuluyla şampiyonluğu almasına gerek yok tabi, hani başka biri olsun da bu tip olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volpenotte -- 22 Kasım 2017; 21:51:13 >

• Hayim gelecek deniyor sosyal medyada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo survivor başlayacak ha.Bu sene izlemem diye düşünüyorum.Ama şöyle katılanlara bakınca turabiyi gördüm.Lütfen acun bari bu yarışmada turabinin karşısına tırsak herifler koyma.Fazla efendi adamda koyma olmuyor çünkü(efendiliği küçümemiyorum elbette ama olmuyor bizim halk turabiye veriyor oyunu).Ses çıkarmak hop birader sen ne yapıyon demek karakter işidir.Bak hilmiye adamın performansı çok iyiydi yakışılıydı şampiyon olmaması için hiçbir neden yoktu ama ne oldu gitti turabinin yancısı oldu karakter koyamadı elendi.Şimdi son katılan murat mesela adam efendi çocuk kaliteli bir adam ama ben şahsen turabiye ses çıkarabilecek biri olduğunu düşünmüyorum.Şimdi acun takımları ogeday gibilerle doldurursa(ogedayı severim performansı iyidir efendidir) ama r'side çoktur bunlar gibilerle turabi büyüdükçe büyür.Hoş niye tekrar acun onu çağırdı anlamam(ama reyting için olduğu gül gibi de ortada)

O yüzden turabinin ne kadar kolpa olduğunu gösterecek gerekirse birkaç tahtası eksik olan yarışmacı olacakki turabi istediğini yapamasın.Mesela serhat negatif falandı ama yinede kavgadan kaçınmıyordu.Mesela eser adamın krizleri olmasa ve katılsa turabiye posta koyabilecek yegane adamlardan biri(adam evlilik yarışmasında turabiden daha barzolarla yarıştı).Adem demeyin çok sevmiyorum ademi ben onun haricinde doğuştan alfa olan nihat altınkaya,atakan gibiler var.Ama sayıları çok az bunların saymaya kalksan genelde azınlık bu tip kişiler.Bilemiyorum ama yarışmanın ortasında baktınız turabi adada hakimiyetini kurmuş o zaman finale kadar elenmez finalde de mağduru oynayıp şampiyon olur

• Turabi alır yine büyük ihtimalle diğer takımdan çok iyi biri çıkarsa belki finalde yenebilir ama kendi takımından birine geçileceğini sanmıyorum pek turabi yi geçmek isteyen biri hem oyunlarda iyi olmalı hem kavgalarda öne çıkıp liderlik etmeli hasan bile geçemedi o kadar desteğe rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

keşke bu sene pavyoncu reis ile saten reiste gelse

Survivor 2018
  • Murat aciklandi sevindim ama aklım Ogedayda. Katilsin ve bitsin bu çile be.

• Turabi şampiyon olamayacak rahat olun sırf bunun için bile izlenir bu sene bu konu çöker

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabi yi sevmem ama daha once sampiyon olmamis biri Turabiden sampiyonlugu alirsa inanmam hic.

Turabiden sampiyonlugu alabilecek kisiler,Oge,Atakan,Nihat oakdar.

• Kim gelirse gelsin farketmez.Tek birşey önemli Turabi barzosunun karşısına atakan ve nihat ikilisinden biri çıkması lazım ki o artisliklerini yapamasın.Ve denk bir mücadele olsun.Nihat bir gelse neler olurdu neler.Hayatta diziyi bırakmaz gerçi.
  • Bu arada Ogeday zaten all star olursa katilirim,Turabi ile yarismak istiyorum demisti.

Kesin var ama acun daha solemio.

• İllidianStormraqe kullanıcısına yanıt
    Nihat gelmez. Adam açık açık söyledi para problemim olursa katılırım diye, şu an öyle bir sıkıntısı yok.

Acun'un ne yapıp edip Atakan'ı ikna etmesi gerek.
  • atakan bugün bir programda survivora katılmayacağını söylemiş. en çok görmek istediğim yarışmacı katılmıyor arkadaş, murat-ogeday-ümit-hilmi filan katılsa bile tam istediğim atmosfer oluşmayacak survivorda, şu barzonun karşısında her şeyiyle konumlanabilecek en uygun ve en mühim isim yok anasını

bari nihat gelseydi diyeceğim ama nihat altınkaya bile atakanın yerini tam dolduramayacaktı benim için, atakan hem daha genç hem daha kıvrak zekalı hem daha iyi yarışmacı, sadece fiziksel bakımdan değil ağzının laf yapması bakımından da üstünlük kurabilecek biriydi. senelerdir şu barzoya yaptığı terbiyesizliklerin karşılığını verebilecek, sindiremeyeceği birinin katılmasını bekliyordum, katılan da yarışmaya katılmıyor. survivorda kafamdaki o hikaye kısmı eksik kaldı, sadece performans istesem ogedayı, hilmiyi beklerdim de aylar süren bir yarışmada nefretlik bir adama karşı iyi performanslı birini izlemek o hikayeyi tam anlamıyla doldurmuyor

neyse artık gönüllülerde hanımefendi ve iyi yarışan bir yarışmacı çıkmasını bekleyeceğim, gönüllü erkekler züppemsi, artist yapıda çıkacaklar gibi geliyor niyeyse, kızlardan sempati duyabileceğim birileri çıkarsa iyi olur, yoksa yine birilerini tutmadan izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

atakan bugün bir programda survivora katılmayacağını söylemiş. en çok görmek istediğim yarışmacı katılmıyor arkadaş, murat-ogeday-ümit-hilmi filan katılsa bile tam istediğim atmosfer oluşmayacak survivorda, şu barzonun karşısında her şeyiyle konumlanabilecek en uygun ve en mühim isim yok anasını

bari nihat gelseydi diyeceğim ama nihat altınkaya bile atakanın yerini tam dolduramayacaktı benim için, atakan hem daha genç hem daha kıvrak zekalı hem daha iyi yarışmacı, sadece fiziksel bakımdan değil ağzının laf yapması bakımından da üstünlük kurabilecek biriydi. senelerdir şu barzoya yaptığı terbiyesizliklerin karşılığını verebilecek, sindiremeyeceği birinin katılmasını bekliyordum, katılan da yarışmaya katılmıyor. survivorda kafamdaki o hikaye kısmı eksik kaldı, sadece performans istesem ogedayı, hilmiyi beklerdim de aylar süren bir yarışmada nefretlik bir adama karşı iyi performanslı birini izlemek o hikayeyi tam anlamıyla doldurmuyor

neyse artık gönüllülerde hanımefendi ve iyi yarışan bir yarışmacı çıkmasını bekleyeceğim, gönüllü erkekler züppemsi, artist yapıda çıkacaklar gibi geliyor niyeyse, kızlardan sempati duyabileceğim birileri çıkarsa iyi olur, yoksa yine birilerini tutmadan izlerim

Hiç sorma be hemşo Atakan olsa gıkı çıkmazdı gıkı mum gibi olurdu. Şimdi köpeksiz köyde değneksiz gezecek bizim kurabiye. Gerçi Semih de olurdu ama Atakan gibi olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

Survivor 2018

ERDİ BAŞKAN gülsün,dünya gülsün..

• Turabi spesimeni Atakan'ın içinden geçer, işin doğrusu bu.. Kick boks yapmaya gitmiyorlar, Turabi çok daha atletik.

Geçen yıl zaten dozajı çok azalttım bu yıl özetle idare ederim, survivor iğrençlik silsilesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Turabi spesimeni Atakan'ın içinden geçer, işin doğrusu bu.. Kick boks yapmaya gitmiyorlar, Turabi çok daha atletik.

Geçen yıl zaten dozajı çok azalttım bu yıl özetle idare ederim, survivor iğrençlik silsilesi.

konusunda ne arıyorsun o zaman kardeş? programı izlemeyen adam forumdaki konusuna neden mesaj atar anlamıyorum. hadi güle güle
  • brk 1 B kullanıcısına yanıt
    bir iki görüş tespit mesajımız vs olsun o kadar.. Eskiden çok izledim, sen oyuncağınla oynarken ben aslanlar kanaryalar izliyordum büyük ihtimal... Sene 2007
  • ooo Atakan gelmiyormuş, bir de üstüne Murat Yiğit ve Oge gibi üç tane pısırığı Turabi'nin yanına koymuşlar.Pısırık kontenjanından bir tek Hilmi eksik, artık o da gelirse tam olur Hiç biri Turabi'ye söz geçiremez, adamın final koltuğu şimdiden garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 23 Kasım 2017; 2:9:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

atakan bugün bir programda survivora katılmayacağını söylemiş. en çok görmek istediğim yarışmacı katılmıyor arkadaş, murat-ogeday-ümit-hilmi filan katılsa bile tam istediğim atmosfer oluşmayacak survivorda, şu barzonun karşısında her şeyiyle konumlanabilecek en uygun ve en mühim isim yok anasını

kaynak?

• Atakan gelmez Turabi şampiyon olmaz gönüllü biri kazanırsa şaşırmam

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.