Şimdi Ara

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU'' (1295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.100
Cevap
20
Favori
842.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki

SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

gece 12 de forum çöktü ve anca sabah düzeldi
    esteban ve yan hesapları gece boyunca konuda nispet kutlama yapamadı .
    Walla hesabı sen kitledin diye düşündüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Seda'yı kadın şampiyon algısıyla ite kaka finale taşıdılar da ne oldu?
    Ben demiştim finalde Yusufu yiyebilecek tek kişi okaydır diye kimse inanmadı. Yusufçular karşılarında Okay var nerde olsa farketmez diye fazla oy vermezlerdi. Okayda beyaz takım destekçileriyle şampiyon olurdu. Tabi az sms acunun işine gelmedi sedayı finale çıkardı o ayrı. Ama eminim Okay finale çıksa atılanın yarısına yakın oy giderdi. Okay şampiyon olma ihtimali hayli yüksekti. Seda yı çıkarınca acun millet gıcıklğıından 2.3 katı oy attı. Eğer doğruysa %70 e%30luk orandan bahsediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pirayeeee

Bir an bile Sedanın şampiyon olabileceğini düşündünüz mü
    En az 2 katı oy alır demiştim Yusufun

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Ben demiştim finalde Yusufu yiyebilecek tek kişi okaydır diye kimse inanmadı. Yusufçular karşılarında Okay var nerde olsa farketmez diye fazla oy vermezlerdi. Okayda beyaz takım destekçileriyle şampiyon olurdu. Tabi az sms acunun işine gelmedi sedayı finale çıkardı o ayrı. Ama eminim Okay finale çıksa atılanın yarısına yakın oy giderdi. Okay şampiyon olma ihtimali hayli yüksekti. Seda yı çıkarınca acun millet gıcıklğıından 2.3 katı oy attı. Eğer doğruysa %70 e%30luk orandan bahsediliyor.

Alıntıları Göster
    Örnek ben Yusuf-Okay potasında sms atmazdım Yusuf-Seda olduğu için 500 sms attım arkadaşlarımda öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bıyıklı genç forvet

Berbat bir sezondu. Öyle ki final hariç hiç izlemedim. Aaah Nerede o Turabiler, Bozoklar, Kuru-hasanlar, Patates Hakanlar...

Bu arada Taner Tolga Tarlacı tutuklanmamak için yüzerek Kıbrıs'a kaçmış Acun şu adamı bir daha izletmedin bize ya sana da yazıklar olsun...
    Bende final hariç bütün hepsini seyrettim ya TV den ya netten. O yüzden dizimde yarıda kaldı artık iş rahatlığıyla başlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Valla dostum haklısın bence Hikmet dışında şampiyon karakter yoktu.Ama geçmişte Merve Aydın,Nagihan, Sema gibi karakterler şampiyon olamadıysa Sedanın olması haksızlıktı.
    Hikmet'te şampiyon karakteri yoktu hocam. Zaten yarış performansı da ilk haftalara göre düşmüştü. Saydığın diğer kadın yarışmacıların da tavırları iticiydi. Sadece iyi yarışmak yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Mağdur dövüşçü kontenjanından kazandı maalesef 2014'ten beri her sene böyle oluyor. Bırak kadın şampiyonu başka tipte bir şampiyon bile çıkmıyor.
    Ogeday böyle bir ortamda gerçekten çok büyük şey başarmış! Bunu şimdi daha iyi anlıyorum belki de en zor şampiyonluğu aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E4D88987 -- 2 Temmuz 2019; 14:39:19 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Performans olarak Nagihan,Sema,Merve yüzde 60'ın yukarısıydı. 2015 Mervenin rakipleri serenay,hakan,hilmicem,hasan,Turabi 2016 Nagihanın rakipleri Atakan,Semih,Serkan, Efecan, Damla,yattara 2017 Semanın rakipleri Serhat,İlhan,Adem,Ogeday,Furkan Dı. 2018 zaten çok zordu zaten all star.Bu yıl Sedanın yunan rakipleri saymıyorum çünkü Türk Yunan finali ayrı olduğundan Sedanın rakipleri Okay, Sude,Yusuf,Boraydı (Erken sakatlandığı için Hikmeti SMS potansiyeli olmadığı için Emreyi saymıyorum.)Yukarıdaki bayanların rakipleri bir de Sedanınkine bak öyle değerlendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Dalaka ile 70 kere oynayan Seda'nın değil de Kyriakos ile 45 kere oynayan Yusuf'un şampiyon olması insanların içine nasıl siniyor acaba? Acun 2 şampiyonu da kurguyla manevi evlatlarının olduğu ve favori renginin olduğu takından çıkardı.

Şu saatten sonra yarışmayı takip etmenin de anlamı kalmadı gelecek sene yine aynı senaryo.

Alıntıları Göster
    Son 1 ay kadın şampiyon teraneleri yan ekrandan sedaya oy yükleme (sms de Okay daha çok oy aldığı söyleniyor) olmazsa seda finali mi görürdü. Panorama son 1 ay sedaya çalıştı. En azından ikizi orda haksızlık diz boyuydu. Maksimum geleceği yere geldi. Olan okaya oldu.

• Bak o konuda sana katılırım.2015 Merve dışındakilerden hiç biri karakter koyamadı.2016 Nagihanın satmadığı adam kalmaması 2017 Semanın güçlü olan gruba girip yancı olması 2018 Nagihanın mağduriyet kasıp daha mağdur olan Ademe yenilmesi.Ama Sedanın da hatası Sema gibi güçlü ve sayıca fazla gruba girmesi.Birde o grupta Hikmet ve Bora varken lider Seda olamaz.Yancı olarakta yapabileceği bu kadardır.Sırf başarıda dediğiniz gibi şampiyon yapmıyor.Hikmette performans olarak yukarda olduğu için şampiyon olması anormal gözükmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Yusuf şampiyon olmuş tebrikler.
    Bence biraz rakipsizlikten şampiyon oldu. Performans anlamında 3 rakibi vardı
    Hikmet(sakatlandı)
    Bora(çok antipati topladı)
    Okay(inanılmaz sessizdi)

Eğer Hikmet sakatlanmasaydı performansıyla şampiyonluğu alırdı. Seyirci final günü hakkaniyetli davranıyor.
    Asıl Yusuf'a en büyük rakip adayı Atakan'dı. Hakan Hatipoğlu, daha ilk bölümde final adayı falan diye tweet atmıştı Atakan için. Ancak adamın psikolojisi Survivor'ı kaldırmadı ve elendi gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Bak o konuda sana katılırım.2015 Merve dışındakilerden hiç biri karakter koyamadı.2016 Nagihanın satmadığı adam kalmaması 2017 Semanın güçlü olan gruba girip yancı olması 2018 Nagihanın mağduriyet kasıp daha mağdur olan Ademe yenilmesi.Ama Sedanın da hatası Sema gibi güçlü ve sayıca fazla gruba girmesi.Birde o grupta Hikmet ve Bora varken lider Seda olamaz.Yancı olarakta yapabileceği bu kadardır.Sırf başarıda dediğiniz gibi şampiyon yapmıyor.Hikmette performans olarak yukarda olduğu için şampiyon olması anormal gözükmezdi.
    Yunanlar da bile öyle afroditi kesin finalist gözüyle bakıyorduk. Ne zaman oda hikmetin koyunu olduğunu gösterdi yunan halkı vurdu şamarı. Sabriyenin karşısına okayı koyduğu gün kaybetti finali.

• 2016'da Atakan şampiyon olduğundan beri bir sonraki sezona fan aktarımı oluyor dövüşçüler arasında. Bugün Yusuf'u destekleyenlerin en az %80'i 2016'da Atakan'ı destekliyordu. Turabi'yi dövüşçü olarak saymıyorum ve o apayrı bir profildi. Turabi'den Atakan'a fan geçişi olmadı çünkü gerçek dövüşçü-çakma dövüşçü muhabbeti vardı o dönem, bu ikilinin fanları birbirini hiç sevmez.

Gelecek sezon da mutlaka kadroda bir dövüşçü olur, daha adaya adım atmadan belli bir kitleyi arkasına alacak. %60 bandında performans verip, fazla hata yapmazsa ve karşısına üst düzey performanslı bir adam çıkmazsa yine dövüşçü şampiyon görürüz.
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    O hafta Büşrayı koyup bir sonrakinde yine Okay koysa tepki çekmezdi.Sırf Sabriye elensin diye Okayı riske ettiler. Birde orda Okay elenseydi Hikmette sakatlanmışken Beyaz takım oyun moyun alamazdı.Sudeyi bile kandırıp Katerina yazdırdılar.Yancı lar hep kaybetti Afroditi de Seda da bu yüzden kaybetti.

• Garip bir durum oluştu cidden. Kadınlar katılmasın bence yani Acun almasın.

Dövüşçüleri çağırıp halka versin ellerine gerisine karışmasın. En azından heyecan olur. Kim kime halka takacak onu tartışırız.

Yoksa bu Survivor seneye biter. Tek dövüşçü yine alır gider kupayı kimseler izlemez rekabetin olmadığı bir yarışmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 2 Temmuz 2019; 15:18:56 >
  • Final açıklandığı an şartelleri indiren Alpha Centauri reis adamsın..Esteban ve türev hesapları duvarları yumruklamıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Final açıklandığı an şartelleri indiren Alpha Centauri reis adamsın..Esteban ve türev hesapları duvarları yumruklamıştır
    KUDUR

• quote:

Orijinalden alıntı: Pirayeeee

Kul hakkı yemenin bedelini ödediniiizz
    Yusuf Karakaya şampiyooon
    SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''

Sampiyonmus pehhh, pabucumun sampiyonu

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Sampiyonmus pehhh, pabucumun sampiyonu

Alıntıları Göster
    Aldı bacağını eline döndü

• Arkadaşlar daha tehlikenin farkında değilsiniz bu ikizlerin çocukları da büyüyor. Yakında survivor lık olabilirler. Birde bunların bir kız kardeşi daha varmış.

• 
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.