Şimdi Ara

Survivor 2022 (6205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
52
Favori
2.970.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 62036204620562066207
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 25.5.2024)
Giriş

Hazmedemiyorlar işte. Survivorla yatıp kalktıkları için Adem’den başkasını kabullenemiyorlar performans işin bahanesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SuatUstaaaa

@BullPoweR7

Sizin mesajlarınıza uzun süredir susuyorum da bu nedir kardeşim kendi kendinize atıp tutuyosunuz.Ediyle büdü gibi birinizin söylediğinin doğruluk payı yok.

Atakan elendiğindeki yorumum buydu.Bir kere bu konuda Adem'le dalga geçildiğinin %10'u kadar başka bir yarışmacıyla dalga geçilmemiştir. Ademi destekleyen üyelerde diğer yarışmacıların ademle dalga geçildiği kadarının %10'u kadar başka yarışmacılarla dalga geçmemiştir.

Ne garip iki tipsiniz böyle ya, kimseye böyle yorum yapmadım da dayanamadım artık yeter be kardeşim. Ademin size borcu var da ödemeyi mi unuttu, fotoğraf çektirmek istediniz de hayır mı dedi,ne bu nefret kin.

Burada Nisaya sallayanlar o kız kupayı haketmiyor diyor sadece, keşke adem alsaydı demiyor, ikisinin arasında adem hakediyordu diyor. Yoksa burada kupayı hakeden etmeyen spesifik bir isim yok herkes subjektif yorumluyor. Ancak objektif yorum nisa haketmedi ortak payda bu. Bir salın be kardeşim.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

En azılı Adem fanı senin kadar dillendirmiyor Ademi Survivor  2022 

• Yahu bu kadar hazımsızlık yapmayın oldu bitti işte hala 20-30 tane kanıt paylaşılıyor başka sitelerden. Bunu dillendirince de olayı farklı yere çekmeyin. Şurda laf edenlerin alayı final günü Ademci olan kitle. Bu kadar yarışmayla yatıp kalkmayın Nisa şampiyon oldu bitti niye uzattınız ki?

1 kere haksızlık, performansın önemi kalmadı dersin biter 1000 kere deyince ne değişiyor? Biz anlayamıyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 9 Temmuz 2022; 4:14:29 >
  • güzel yazmışsın ama boşuna çünkü fikirleri sabit dümdüzSurvivor  2022  hikmet nisa kalıpta nisa kazansa yıkardılar forumu şimdi nisa kazandı oldu bitti uzatmaya gerek yok diyorlarSurvivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Temmuz 2022; 4:46:37 >
  • Olm şu konuya mesaj yazıp durmayın la altlara düşsün bi unutulsun gitsin la gördükçe midem bulanıyor türkçeyi zor konuşan praglı aptal bir velet şampiyon olmuş hala neyi tartışıyosunuz biliyorum yaşınız 10-20 arasında bebesiniz ama bir sakin olun gençler gidin lole valoranta felan başlayın onlarla zaman geçirin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    Zan etmiyorum knk

• Haydaa biz bu kız evli diye çok güzel demeye çekinirken bu ne şimdiSurvivor  2022 Survivor  2022 

Survivor sunucusu Murat Ceylan, All Star yarışmacısı Gizem Memiç ile görüntülendi

Survivor  2022

Survivor sunucusu Murat Ceylan, All Star yarışmacısı Gizem Memiç ile görüntülendi (msn.com)

• Bunlar da evlilik farketmez çünkü onlar avrupalı ve modern..

• Konu derhal kapatılsın

• Musashi-R kullanıcısına yanıt

Nihal candan olmalıydı

• DambıIdor kullanıcısına yanıt

Yani senin kadar olmazsa bile sana yskındırlar herhalde.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Boynunu da vurak mı

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Sürgüne gönderilsin

• Sen sosyal medyayı takip etmiyorsun herhalde. Ademin rakipleri elendiğinde dalga geçilmişti, yok Adem’le uğraşanın sonu böyle olur, Adem sizi eledi. Adem’in tek dalga geçildiği yer burasıdır. Kimse kusura bakmazın sırf Adem finalde kaybetti diye onun hakkı diğerlerinden farklı değil. Adem Şampiyon olsa pek fazla değişiklik olmazdı.

Zaten Nisa’nın, Ayşe’nin Finallere kalması rezalet. Nısa Şampiyon olması zaten skandal, ama sezon o kadar rezaletdi, neden bu kadar takayım kafama

Bunu sevdiğim bir yarışmacı kalsa bile söylerdim. Bu arada Adem’de bence çok hakketmedi finali. Onun bu sene yaptıkların başkası yapsa sosyal medya’da olay olurdu, hatta finale girmesi zor olurdu. Ama Adem olunca ört baz edilmeye çalışıldı nedense.

Benim Adem’le Problemim yok, hatta ona 2017’de sempatim vardı, ama bu seneki tavrı kendini resmen soğuttu.

• Murat'a bak be, aynı benim gibi evli mevli ayırt etmeden götürüyor

• Hayırlı bayramlar, Blackeagle03 ile beraber danaya girdik yalnız Blackeagle03 danacıyı bile sıvadın ya tebrik ediyorum, Memduh abini hiç gözüm tutmadı adam hokkabazın teki.

• 
Sayfa: önceki 62036204620562066207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.