Biz bunları aylarca anlattık anlattık! Videosu bile gelmiş finalde Öte yandan keşke şu ada görüntüleri verilseydi gerçekten çok daha farklı olurdu. Murat Eken bireyseli görürdü cidden yazıklar olsun :/ Sayı adam moduna geçseydi de son dört. Ah be Yoldaş Murat. Acun'un da dediği gibi Survivor'ın gizli şampiyonu oldu... |
SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY (573. sayfa)
-
-
survivor nedir hocam
-
Yazıklar olsun.
İnadına BBG Melih!
-
Önümüzdeki senenin SURVIVOR'ı ile alakalı birazdan açıklama yapacağım!
-ACUN
-
OYUN OYUN OYUN, YARIŞ YARIŞ YARIŞ diye diye çok fazla görüntüyü/sahneyi kesmişler...
Yazık...
-
Gerçekten öyle. Reality show değil de panayır izliyoruz resmen
-
Ertuğ reyizi sansürleyen zihniyeti kınıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seda Aktuğlu Almanca'ya geçince bir anda müthiş ifade etmeye başladı kendini. Bambaşka biri oldu inanılmaz
Eski dönemin yarışmacılarını gördükçe gerçekten Old Star istiyorum. Veteranlar ve troller yarışsınlar. Bol bol reality izleyelim.
Panayırdan bıktım çünkü
-
Nerde, nasıl hocam!?
-
...
-
Ooooooooo çıkık omuzla oyun kazanan Metin gelmiş ve benim efsanem Teymuralp de anıldı
Rahmetli ve en değişik şampiyonluk hikayesine sahip olan Derya Durmuşlar da saygıyla anmış olalım.
Pascal o sezon diskalifiye olmasa şampiyonluğa yürüyecekti de olmadı işte. Ebru Destan ve Özge Ulusoy için gidip daldı Nihat'a cidden dedikleri gibi
Taçmin de orada. Çok tatlı bir insandı. Kaptan olur olmaz yüzme ağırlıklı bir sezon olduğu için direkt Derya Buyukuncu'yu alırdı hep
Bu finalde ne kadar çok eski yarışmacı var yahu. Şaşırdım açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 13 Haziran 2023; 23:30:46 >
-
Bir yanım Nefise kazansın istiyor. Belli ki orta sınıf tarzı bir aileden gelmiş çok fazla maddi durumu var gibi durmuyor. Babası ve annesi de ayrı gibiler annesi yetiştirmiş galiba Nefise'yi.
Diğer tarafta ise yaşına rağmen çok çok üst düzey performans sergilemiş olan fakat maddiyat olarak ise o şampiyonluk parasına o kadar da ihtiyacı var gibi durmayan Özgür.
Özgür'ün kazanmasını istiyordum aslında ama şu anda acaba Nefise mi kazansa demiyor değilim.
-
Hocam dediniz ya bazı sahneleri kesmişler diye ona ithafen dedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Bu finalde ne kadar çok eski yarışmacı var yahu. Şaşırdım açıkçası. Yukarıda yazmış olduğum (birazdan yapacağı) ACUN'un açıklamasına istinaden, ALL STAR söylemi gelirse şaşırmamak lazım...
Bu sezona katılamayan (önümüzdeki sezona katılacak olan) YEDEKLER falan derken nasıl bir şey olur orası ayrı mesele tabii...
ACUN da gayet farkında yarışmacı farklarının...
-
Anladım...
Yayınlanmayan birçok sahne olmuş maalesef...
-
Bu yarışmacılardan, yarışmanın mevcut haliyle bir All Star kadrosu çıkmaz hocam. 2010 öncesine dönmesi lazım ancak öyle olur. Ya da benim yaptığım şaka gerçek olacak ve Old Star olacak bilmiyorum. Seneye All Star beklemiyorum zaten. Çok erken olur.
-
Yarışmayı eski formatına döndürmedikçe All star yaparsa yine Reyting de dibi görür yarışma
Herkes ada hayatı izlemek istiyor ama inadına oyun izletiyorlar. İlgi azaldı yarışmaya. Eski formatı istiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten direkt olarak buraya çağrılanlardan ALL STAR çıkacak denmesi hatta yerine göre düşünülmesi bile abes olacaktır (ben açıklama nezdinde belirttim).
ALL STAR özelinde görüşlerimi bu konu içerisinde aylar öncesinde belirtmiştim. Yeni bi' ekleme olarak; şu saatten sonra (çok çok sürpriz bi' kadro olmadıktan sonra) ALL STAR dahi kurtarıcı olamayabilir.
Önümüzdeki sezondan itibaren (yine ve yine) kadroya bağlı olarak SURVIVOR'ın bitişine tanıklık edilmesi mümkündür.
-
Anladım hocam. Bitiş olayına ben de yakınım gibi. 2025'te olacak bir All Star ile bir bitiş olmasa bile bir ara verilebilir 2007'deki gibi. İki yıl yapılmadıktan sonra 2010 yılında efsane bir sezonla geri dönüş yapmışlardı. Bu mesajımı yazarken sürpriz vurgusunu yine yaptı sonraki sezonla ilgili. Bakalım ne olacak göreceğiz.
-
Evet, ben de sürpriz mevzunu tekrar söyledi diye yazacaktım. Değişik bir şey dediğine göre bi' yenilik olacak gibi ama bakalım...
Bana göre komple 2 senede 1 olması en güzeli olacaktır da artık kaç sezon olduğundan bu yola başvurmazlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X