Acun'a hiç güvenmiyorum o konuda. Bu sezonda akıl oyunları ön plana çıkacak falan dedi yükseltti bizi eskisi gibi mi olacak falan diye. Üç takım açıkladı falan. Sonra değişen bir şey olmadı. O yüzden seneye kadroda hoşuma giden birisi olursa izlerim bu sezon yaptığım gibi. Acun'un vaatleri zerre dikkate değer değil artık. O kredisini maalesef kaybetti nezdimde. Dizi gibi izleyip makaramı yapmaya devam ederim sevdiğim ya da sevebileceğime inandığım biri katılırsa. Devam ederim öyle rölantide izlemeye. Çünkü Acun katledip yarışmayı Acunivor'a çevirse de Acun'dan bağımsız bu formatı çok seviyorum |
SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY (574. sayfa)
-
-
Belli oldu mu?
Final gündem bile olamamış. Kapat git artık Acun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün (sözde) SENEM falan konuşacaktı (neden ayrıldığına dair, neler oldu vs.) ama şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla yalan oldu gibi...
-
Hala belli değil sanırım
-
Barış Murat şampiyon olanla SMS'e çıkacakmış hocam. Barış'ın gelmesini bekliyorlar
Şaka bir yana 00.00 da SMS kapanacakmış. Çeyrek geçe falan reklam biter, en geç buçuğa doğru öğreniriz sanırım.
-
YARIŞMA FORMATI'nın bazı saçmalıklarını geçtik de ADA HAYATI mevzunu ön plana almadığı sürece işi çok zor...
Çoğumuzun hem fikir olduğu üzere sona yaklaşılmıştır...
-
Barış Murat Yağcı’nın ne işi olur artık böyle kıytırık yarışmada hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SMS Kapandığına göre desteğimizi artık açılayabiliriz.
Her zaman sızlanan Nefise'ye karşı, asla sızlanmayan ihtiyar delikanlı...
Finalde seni destekleyeceğiz Özgür Tetik!
-
Bunu duyan HER YOL PARİS MURAT:
-
Bir ara Semihi Semanın yanında gördüm sonra Acun onu kaldırdı oradan galiba yok oldu adam
-
Ne yapalım hocam Nefise'yi mi destekleyelim yargılama listesinden
Kötünün iyisi olsun. Özgür'ü de severdi zaten Yoldaş Murat. Sıkıntı yok
-
Yok o yüzden değil artık rakipleri daha güçlü olur.
-
Bilemem artık hocam...
(Bu arada, NEFİSE yerine tabii ki ÖZGÜR)
-
Seneye olacak olan survivor'un bilgisini verecekti sanki unutacak gibi ama bakalım.
edit : iyi bari açıklıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 14 Haziran 2023; 0:22:7 > -
Şimdi giriyor oraya...
-
Aha SMS'siz SURVIVOR...
-
ALLAH!
Seneye SMS yok.
Hell yeah
Hem de All Star
Hem de düello!
Ben aldım şimdiden sezonu. Başarılar!
kONUYU KİM AÇIYOR. ÇABUK AÇIN
-
ALL STAR!
(2 TAKIMDA)
-
telefonum kitlendi ne oldu ne oluyor 100 mesaj geldi
-
Off be özlenen sörvayvır. Bu seneki reytingleri adamı mum eder Acur efendi. Adam olursun böyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X