Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (334. sayfa)

5 sn
15.133
Cevap
43
Favori
202.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önceki seneleri fazla izlemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

takım değiştirmek istiyorum diyecek gibi hissediyorum nedense 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER  Her sene Nagihan'ın yaptığı gibi

• Keşke Merve Asena denen kişiden erken elenmeseymiş. 5 saniye izledim acayip ayar edici car car car

• Pablito20 kullanıcısına yanıt

2021'deki Duygunun çağırılması taraftarıyım 1 haftada 5 kez kavga edip elenmişti

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Ahmet Dursun bununla nasıl evlenip bir de çocuk yaptı, hayret ediyorum. Allah bilir tonla nafaka ödüyordur bir de buna.

• Feminist Senem

takımın içinde neler yapıyorsa tüm takım bilenmiş ben hiç görmedim birşeyini geldiğinden beri

2023 te manyak mıydı bu kız?🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

23 ü izlememiştimde bir kızı tartaklamış galiba ne var bu kadında kimse birşey yapamıyor anlamadım.

o da büyük arızaydı yakışırdı bu sene

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

2023'te MERVE diskalifiye edilirken o da psikolojik durumlarından dolayı kendi bıraktı... :)

Öyle bi' SAYKO işte, güzelliğin bedeli...

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

• Göksu'nun Pınar'ı elemesi, var bir hayalimiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de izlemedim ilk kez bugün denk geldim keşke mutlu olmasaydı bugün

• Prodüksiyon da kavga çıkmadan müdahale etmiyor. Merve öncesinde Asena'ya ne demiş olursa olsun günün sonunda orada Merve'nin yarışmadaki kaderi belirleniyor. Tarafların performansı dışında sonuca hiçbir faktörün etki etmemesini prodüksiyonun sağlaması gerekir. Taşkınlık yapan birileri varsa kenardan alıp götüreceksin. Son derece amatörce davrandılar. Sonuç olarak Merve'nin hakkına girmiş oldular. Merve kalsa daha renkli bir Survivor olacağı kesindi. Yazık oldu.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Senem adeta bir krema gibi.

• Emre D kullanıcısına yanıt

...

• Furkan dede 1 senede nasıl 45 yaşına geldin sen olm ya bu tip ne

Senem bir kupa kızı olsa, ben bir sinek valesi

vay anasini sayin seyirciler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Olayı az çok biliyordum da ilk kez şimdi izledim. Tek yorumum: O kadar saçma ki gülmeye başladım🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLERSurvivor Türkiyeyoutube
    Gönüllüler adasında tansiyon dorukta... Sözlü tartışmalar başka bir boyuta taşındı. Survivor TV8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2023'ün bu yılki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. Ünlüler Takımı: Zeynep Alkan, Ümit Erdim, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Seçkin Piriler, Murat Eken, Berdan Mardini, Barış Telli, Kürşay Juan, Halil İbrahim Göker, Buse Plan. Gönüllüler Takımı: Aziz Ozan Dilber, Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna Elibol, Asena Demirbağ, Özgür Tetik, Tunga Sayan, Kardelen Kalender, Walison Fonseca, Alper Rende, Chaby Han, Elanur Pat. #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorTurkiye Instagram: https://www.instagram.com/survivorturkiye/ Twitter: https://twitter.com/survivorturkiye #Survivor2023 #SurvivorTürkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=v5ir2pSeePc
  • Emre D kullanıcısına yanıt

Bu daha birsey değil hocam.3 sene önce bir kızı dövdü kavga yüzünden senem yarışmayı bıraktı 3.4 hafta sonrada dövdüğü kız bıraktı.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Asena ciddi anlamda sorunlu ve açıkça yapımdan torpilli. O kavgayı hatırlıyorum. Merve resmen dayak yediğiyle kaldı. Arkasına motivasyonu düşüp hevessiz yarıştı diye Acun'dan azar yemişti bir de.

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.