Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (336. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 13 Misafir (5 Mobil) - 11 Masaüstü9 Mobil1 Android
5 sn
11.798
Cevap
39
Favori
163.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oğlum biz sevilmeyiz lan 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER  BAŞKAN bunlar tarafından sevilse sayılsaydı biz ondan şüphe ederdik. YÜRÜYEDUR BAŞKAN, ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN!!!

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyting tüm kategorilerde ilk 10'a bile giremiyor artık.

TOTAL
    14) Survivor 3,31

AB
    12) Survivor 2,59

ABC1
    11) Survivor 3,07

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 10’a bile girememiş. Boykot işe yarıyor mu bilmiyorum ama beter ol Acun. Hull City küme düşer inş.

• tv8 batıyor acun bu futbol işlerine girdikten sonra survivor'ı falan boşladı artık konseylere bile çıkmıyor bari sat kurtul ilgilenecek biri lazım

• Yeni izleyebildim,bu Asena ne değişik bir kızmış yahu. Ne olursa olsun düelloda bu tarz triplere girmek aşırı çiğ duruyor bence. Normal oyunda yapsa bir şey demem. 2023’ü izlemedim ama sabıkalıymış zaten galiba bu konuda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Survivor2025 Reyting Sonuçlar.

Total | (14) | 3,31
    AB | (12) | 2,59
    ABC1 | (11) | 3,07

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanisiyormuyuz31 kullanıcısına yanıt

Maymun dedi 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

• asabi kullanıcısına yanıt

Kahkahkahkahkah. O kadar olaylı bölüme rağmen diplerde. Valla forum olmasa izlemeyeceğim. Bir de Yağmur ve Tuğba ve Senem.

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Yaman

• 10-12-14 batıyoruz Acunnn :)))))))

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLERYücel Aktaş Officialyoutube
    Batıyoruz galiba Deep Turkish Web
    https://www.youtube.com/watch?v=9_D5d3QqvgY
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Zeki bir hareket olarak yorumladım. Ayrıca Efecan’a yenildikten sonra üst üste 3 kere seçer survivor’dan silerim, olur biter demesi gözden kaçmadı. Sevdiğimiz hareketler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yunus Emre'nin Nagihan ile olan kazası üstünden komedi kasanlar biraz kendinize gelin. İnsan canı ya bu. Sizin onun yaptığı her şeye gülmeniz, küfürlerini, sürekli kavga ediyor olmasını, kadınlara karşı olan konuşma üslubunu normal saymanız filan harbiden ben çözemiyorum bu kafayı. Neyse ki bu sene yok. Keşke bu mağdur tayfada olmasaydı bu sene. Barış, Adem ve Batuhan. Hiçbiriniz son 4'e bile kalamayacaksınız.

• Emre D kullanıcısına yanıt

FATİH HÜRKAN YAŞIYOR, EVLATLARI SAVAŞIYOR

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
  • reytingler normal

1 sunucu berbat acil asuman krause tarzı kadın bir sunucu koysun kendi gelemiyor madem

2 şu sms işi geri dönmeli, hayırdır olimpiyatlarmı burası performans yarışması izliyoruz? ha yaparsın full + full bir all star herkes eski survivor olur o zaman bu format iyi ama yeni yarışmacılarla bu format olmuyor.

3 sms geri döndüğü gibi semih tarzı beyin ameliyatı yapacak zeki yarışmacılar lazım, seyir zevki açısından, parkur koşan ağzı 2 laf yapmayan milli sporcu eskilerinden gına geldi.

4 parkur parkur içimiz dışımıza çıktı, güç oyunu yok, zeka oyunu yok, yaratıcı eğlenceli oyunlar yok, atıştan illahlah geldi

5 görsel anlamda 10 senedir aynı, ne çekimlerde bir teknolojiye ayak uydurma var, ne montajlarda, ne grafik tasarımda, ne program formatında. senelerdir kendini geliştirmeden inek gibi sağıyor izleyiciyi program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 16 Ocak 2025; 14:28:46 >
  • Daha matrak, daha yeni bir yüzü olan bir sunucu olabilir hocam. Murat'ın kötü olmasından bağımsız yüzü yaşlandı, eskiden ara sıra başka sunucularda getiriyordu, sadece kendisi sunmuyordu, bu formüle geri dönmesi lazım. Kim olursa olsun tek kişinin sunması tekdüze, sıkıcı oluyor

Sms geri dönmeli ama sadece sms olmamalı, düellolarla, sms'i harmanlayabilirse güzel olur.

Bu atışvivior takıntısı nereden geldi onu da anlamadım, hiçbir dönem talep edilen bir şey olmadı

Görsel ve prodüksiyon anlamında geriye bile gitmiş olabilir hocam, benim telefon Macır'ın kameralarından daha kaliteli çekim yapıyor olabilir, montajı capcut'tan yapıyor zaten 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

acun paraya kıyamaz ama oraya bir Cem Davran veya Ali İhsan Varol gibi bir sunucu lazım. Hem eğlenceli sunar hemde bir otoritesi olur, yarışmacıların muratı iplemediği aşikar. hele hele bu kadar beta bir herife konsey falan sundurması komedi, bari uzak bağlantıyla kendin sun konseyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 16 Ocak 2025; 14:44:47 >

ORKUN SENİ HİÇ SEVMEDİM SÜTOĞLAN!

• Reyting sonuçlarını gören Acun; “Yapı FB’den sonra Survivor’a da el atmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 16 Ocak 2025; 14:52:47 >
  • şu zırt pırt bağıran eleman kaan'ın performansı nasıl? hiç izlemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.