< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Adem'in sesiyle okudum. Yaşansın bu lütfen.
Kadro leş gibi bu arada. Zaten izlemeyi de düşünmüyordum ama mağdur reis var şimdi, bir düşünürüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooo Yaverhan geliyormuş
-
Acun artık her sene aynı tipleri çağırmaya başladı. Serenay'ın gelmesi ilginç. Bu Kaan acayip bir tipe benziyor.
Bence yine tutmayacak ama eğlencesine izlenebilir.
-
-
Başkancı tayfayla izleyelim bakalım fragmanları
-
HARİBOCULAR YİNE KANDIRILMIŞ AYI YOK FRAGMANDA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 18 Aralık 2024; 15:29:38 > -
Fragmanda Hikmet'i göremeyince Hikmetçiler
Exld31youtube
özledim oy oy oy nerdesin oy oy #galatasaray #keremaktürkoğlu #keremaktürkoglu #keremakturkoglu #cimbom kerem Aktürkoğlu için ağlayan çocukhttps://www.youtube.com/shorts/gCiwPnj9atM -
İki şeyi merak ediyorum.
Figür(h)an bakalım bu sene hangi şampiyonun hikayesindeki yardımcı oyuncu olacak? Hangi kadın yarışmacıya elenecek?
Serenay'ın 10 sene sonra gelmesiyle bir alakası olabilir. Macır, Perukhan'ın elendiği kadınlar listesini çeşitlendirmek istiyor olabilir.
-
-
Serenay'dan parkurda ayşıl, doğukan manço tarzı bir performans bekliyorum. ilk elenenlerden olacaktır.
-
Serenay 2015'te iyiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AYI FRAGMANDA NERDE YİNE Mİ KANDIRMIŞ
AYICILARA KARŞI MÜCADELE SADECE 1 GÜN SÜRDÜ
MMAmasteredyoutube
Keep Up Im Too Fast😈 || #holloway #ufc #mma #fast #edit #blessedhttps://www.youtube.com/shorts/QilM5B0GXxY -
Eragone hoca fragmanda uğruna bizi hançerleyeceği kadın yarışmacıyı seçerken
-
Ayi yeni yil gecesi adaya parasutle inecektir. musterih olunuz
-
Alpha'nın seri ayı mesajı atarken fragmanda ayıyı göremeyince yarışma batıyor siz ne tartışıyorsunuz demesi
-
Nedense sıfır heyecanla izledim. Bu format daha önce denendi, tutmadı. All Star Gönüllüleri hallaç pamuğuna çevirir. 1-2 hafta sonra Gönüllüler’e Turabi, Hikmet, Seda, Meryem gibi transferler gelir. Yarışma yine çorba olur. Bir de Fenerbahçe yüzünden Acun artık konseyleri de Murat Ceylan’a devretmiştir, seyredin cümbüşü…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X