< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (37. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
...
-
...
-
-
ulan madem hikmet yok ne diye postere adamin cilali kafasini yapistiriyorsun kolpa ajur
gordugum en rezil allstar kadrosu millet cornettocu ve peruklunun ademe yaverlik yapmasini mi izleyecek? 2023de manevi oglun ogedayi sampiyon yap 2024de milli magdur ademi sampiyon yap...
gonulluler full cop sanki torpille 3-5 kisi toplamislar gibi
neyse hikmet olmadigina gore
-
Tek tek saymadım ama fragmana göre şu anda 10+10 galiba. Yedeklerle 14 + 14 olur bence. Kadroyu hiç beğenmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turabi yoksa izlemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç sevmem ama olunca da seyrederim:)
HARİBO HİKMET KAAN KAZGAN VE HOROZ İSMAİLDEN KORKUP KAÇMIŞ YARIŞMADAN
HER SENE DAYAK YEMEKTEN SIKILMIŞ OLMALI
YAKIŞMADI ALTIN AYICIK
-
Survıvoryoutube
Göz 6 - Erkekler Evinde Büyük Tartışma ! Herkes Birbirine Girdi !!!https://www.youtube.com/watch?v=p-0oW76mZFY&feature=youtu.be -
-
Hocam hikmet muhtemelen ana kadroya yetişemedi hazırlanma vs. olarak veya bir işi çıktı.
Posterdeki herkesin olup onun olmaması saçma olur çünkü.
Yedeklerden girecektir diye düşünüyorum.
Sema şu rezil kadroda şampiyon olamazsa yazıklar olsun.
-
...
-
İnstagramdan takip ettiğim kadarıyla ziyakan ve hilmicem survivordan sonra da dostluklarına devam etmişler ama bilin bakalım kimi hiçbir buluşmalarına çağırmamışlar
. Bu sarı yavere harbiden yazık ya eleman ziyakanın emir eri olmak için survivor boyunca mavi takımdaki dostlarının üzerine kuduz köpek gibi saldırıp küfürler yağdırdı artı olarak kendisini survivordan eletti sonuç olarak elde ettiği şey ziyakan abisinin kendisini sallamaması oldu. Tam bir enayi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 18 Aralık 2024; 20:52:18 > -
...
-
siz enayi dersiniz biz VİCDAN deriz.
Başkan'ın gönlü herkese yeter sevmesini bilene..
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X