Ayı hikmet ve turabi bekleniyordu turabi gelemez artık hikmet belki yedeklerden geleebilir. |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (38. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anıl Berk nerde la bu kadar zayıf kadro var gene gelmemiş. Aşırı Galatasarylı olduğu için yapı muhabettinden Acun'a kıl mı oldu acaba
-
Kaan Kazgan en son UFC'ye çıkıp kendi sikletinin o zamanki şampiyonu Sean O'Malley ile dövüşmenin hazırlıklarını yapıyordu. Bakıyorum hedefine ulaşmış. Gururumuz Kaan Kazgan UFC'de ki ilk dövüşünü yedeklerden gelen Turabi'yi döverek yapacak.
-
Serenay hariç ünlüler takımında görmek istediğim bir tane isim yok, 50 kere görüp iyice baydığım kim varsa gelmiş, sema batuhan Ayşe filan ne arıyor hala orda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turabi, Exatlon Almanya’da yarışıyordu en son.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 18 Aralık 2024; 23:19:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
izliyor muyuz reis? hic sarmadi beni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kadrolar baya baya kötü olmuş. gönüllüler castı özellikle silik olmakla beraber kaan kazgan iyi seçim. hem performans hem reality katar.
yedekte 7-8 tane all star vardır. 1-2 aya yarışma tamamen all star’a döner.
bu haliyle bence asla izlenmez. poyraz ve turabi gelirse izlenir.
Kadrolar çöp hocam , sarmaz..
Survivor'a kadro kuramayan acun fenere imkansız iyi kadro kuramaz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
#ülkemdemakyajlıyarışmacıistemiyorum
Gotik milf serenaydan devam iq
Turabi, Exatlon Almanya’da. Yarışmanın bitmesine az kalmış. Muhtemelen Dominik’te çekiliyor. Acun ikna ederse oradan Survivor’a geçebilir.
Topal Fareyoutube
Kadir Hoca Aman İş Bulamıyorum! Hastane anısıhttps://www.youtube.com/shorts/dvdShiVwVUs?si=KJqSyCWtmqb-b0wv
adam buzdolabı gibi herif. işin şov tarafına 0 katkısı var. ne diye getirsin ki acun?
sonuçta babasının hayrına yarıştırmıyor yarışmacıları
-
Kandırıldıklarını biliyorlar. Kandırıldıklarını biliyoruz. Kandırıldıklarını bildiğimizi biliyorlar. Kandırıldıklarını bildiğimizi bildiklerini bildiğimizi biliyorlar.
Best TikTok Compilationsyoutube
Panda Finds Out About Her Fake Panda Son Meme TikTok (Full Video) #panda #meme #funny #lolhttps://www.youtube.com/shorts/Xtw-xu8_ZBE?si=gMfRFSTaEHyAS7Mx
Çöktü mü acaba serenat
10 yıl önce daş ti das
Tam adem i gösterdikleri yerde kendimi birden şu firatin suyu nü soylerken buldum.
Acun bütün ekibi Antalya dağlarına salmış inini bulup kış uykusundan uyandirabilirlerse katılacakmış
Yani iyice sıktı gecen seneden 4.5 kişi birden var birde.
Ünlü gönüllü de sıktı hocam.
Değişiklik yapsın bölge lere el atsın
Ama şive dahil tam o yörenin çocuğu olsun.
Örnek olarak Cumali yeter Reşat gibi.
Başkasın Marmara ege ile
Kızan efe ye karşı.
Ertug nasıl olmaz be.
Acaba Acun teklif etti de kabul etmedi mi
Parası bol nerde olsa çocuğun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X