Survivor All Star 3: Rise of the Mağdur |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (367. sayfa)
-
-
Mağdurses konseyi terk etmiş. PUHAHA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ademe laf ediyorsunuz da sanki dönme almedya çok iyi halt
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
MEVZUYA BAKINx (formerly twitter)feyزa • (@FeyzaBasyigit) on Xhttps://x.com/feyzabasyigit/status/1880616014901399837?s=46Turabi'nin intikamını Almeda aldı Bu kadın nasıl konuşuyor ıağhhhhh
Sema her zaman ki Sema, Ademle kendini karı koca sanıyor, Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın moodunda Hayriye hanım gibi takılıyor
Sonda da tatbikat var sanırım, herkes çok profesyonel ve planlı bir şekilde dağıldı
-
Size yusuf gibi çapsızlar yeter izleyin artı turabi de adam olsa bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ocak 2025; 18:9:10 > -
Bu arada İsmail çok gözüme batıyor. Adem’in yancısı ve pohpohlayıcısı olmaya gelmiş. Birisi Adem’e laf ediyor, bu hemen oradan Adem övmeye başlıyor. Geçen gün çok iyiydin diyorlar Adem daha iyi diyor. Silik şampiyon.
Badem mağdurses sana mağdurluk çok yakışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021'de bu adamı Dora Dayı parlatmış resmen. Adam npc gibi
Karşı tarafa laf atıp yüzünde çok zekice bir laf soktuğunu sanan bir ifadeyle koltuklarını kabartıyor, karşı taraftan karşılık gelince muhtemelen ayna karşısında çalıştığı sert bakışa geçiyor, biraz daha tırıvırıdan sonra ne diyorsun lan sen deyip adamın bağırarak adamın üstüne yürüyor. Bir sonraki bölüm aynı döngü devam ediyor
-
acun reytingleri görünce vermiş ara gazı
-
Acun, kötü giden reytingleri düzeltmek Badem kartını ne zaman oynar diyordum, bu fragman geldi. Bu da tutmazsa salar bence.
-
Fragmanı tüm survivor panorama-ekstra ekibine story attırmış millet görür izler belki diye. Tv’nin dahi çocuğu.
Acun reytingler dibe vurunca tüm tuşlara basmaya başlamış. Bu sene Almeda üzerinden dönecek belli oldu. Geçen sene kavgaların odağında Yunus Emre vardı, bu sene Almeda olacak.
-
Adam öyle fıski yalandan burun buruna gelir tutmayın beni moduna bağlardı.Dora dayının tabiriyle tam anlamıyla bir horoz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adem'in doping almasıyla alakalı olabilir dediler panoramada.
Öyle dediyse sonuna kadar Almedacıyız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Acun bu sene çok çaresiz. Eski yarışmacılardan destek istemiş.
-
Yer miyiz biz bu numaraları be
-
Zaten izlemiyorum. Buradaki yorumlar için takılıyorum. YouTube'dan sardırarak izlerim yarın.
-
Başkanın samimiyetsizlik patlattı. O saatlerde Cs falan girer muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 18 Ocak 2025; 18:41:55 > -
Abi sen verecek 100k, biz yayınlayacak story
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X