Bütün itici yarışmacıları bir araya toplarsan, aynı adamları dördüncü beşinci defa çağırırsan millet sıkılır tabii, izlemez. Maymun Asena'nın çirkefliklerini görmek istemiyorum ben. Tek başına yeterli bir sebep izlememek için. |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (368. sayfa)
-
-
Hocam, steroit işini azaltalım. Yağmur ve Tuğba'dan devam edelim.
-
Filtreye bak! Kafa başka vücut bambaşka. Nitelikli dolandırıcılık.
-
Macırın girdiği mod
Mehmet ÇelikyoutubeBu müzik... Acun Ilıcalı Ben televizyonun dahi çocuğuyum. Beni derhal lokmalayın. Yok artık. Yok artık. Acun bile lokma yiyorsa bu iş yapılır kardeşim.https://www.youtube.com/watch?si=0pGtSwjq-fm8Kcnq&v=08NVDP3p_Yc&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel kitle bu numarayı yerken survivoru yalamış yutmuş dh tayfa;
Acizliği keyifle izleriz mesela. Adam akıllı zorlanmıyor bile yarışmacılar,gerçekten eskisi gibi aç,bakımsız olsalar zaten bunlara gerek kalmayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acun’un düşünmekten aciz kafa ekibi yerine şuradan 5-6 kişi toplansak programı havaya kaldırırız. Çok ciddi reform lazım,2018’den beri giderek yok oldu program.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yusuf'u gördüğüm her dakika dövmek istiyorum. Almeda boş karakter zaten kafada kurup kurup Nagihan ne yapardı diye düşünüyor :))))
-
kartalım samsuna puan kaybettir
kartal anka kardeşliği (idddia edildi)
-
Yusuf ve babAsena fragmanlarda sarıyo ama yarışmayı izlemiyom
dh cemiyeti kıl oluyo
-
Aynı adamları tekrar tekrar getirirsen reytingler çakılır. Allstar sezonunun bir anlamı kalmadı. 6 ay çok uzun bir zaman. Maksimum 4 ay olması daha iyi olur. Zaten ilk haftalar vasat yarışmacıların elenmesiyle geçiyor. Bundan sonra toparlanması zor bu programın ama belki bazı şeylerin farkına varırlar.
-
Magduru kudurturken sırıtması peki.
-
Ah lan baskan olacakti simdi jet skiyle baskin.
Dayak yeme uzmanı konuştu
-
youtubeAltyazıcı.. Sil lan onu!! #shortshttps://m.youtube.com/watch?v=Hdf-WQC2Znw&pp=ygUPQWx0eWF6xLFjxLEgc2ls
dağılırlarken arkada oturduğunu görmemiş mi Almeda'nın hocam
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X