YUNUS EMRE BAŞKAN tarafından dövülen hikmeti dövemeyip rabbim sedatı döven dopingçi adem |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (769. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Forumda Sevgici hocalarım yok mu hiç yahu ? Ben seviyorum valla,fena yarışmacı da değil,sevimli kız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pavyon reyiz bu sene yanlış başladı gelir gelmez HULUSİ KENTMEN babacan modu açtı filozof gibi takılmaya başladı
Sen Pavyon reyiz'sin. kıvrak dillisin. hemen laflarınla manipülasyona başlayacaktın
Mağdur reyiz sıkıysa aynısını Ayı Hikmet'e yapsana
Pavyonun harman olduğu yerden gelmişsin. gelir gelmez PAVYON MODU açacaksın
2017de konsey kağıdına İMANSIZ yazdığın gibi gerekirse kağıda MAĞDUR REYİZ yazacaksın
Ayı Hikmet senin konfor alanını bozdu çok yakında senin ayarlarınla oynayacak bu sene sms'te yok istersen 7/24 kendini acındır izleyici sana sms atamayacak Mağdur reyiz
-
o ses türkiye denilen rezil yarışma yerine survivor olmalıydı bugün
-
Adem oyundan kaçmış sanırım Hikmet beli ağrıyan yıkılan kaçıyor diye konuşup Adem'e laf sokuyo zaten.
O ses kaldırılsın 4. jüri kim tanımıyorum bileee
-
konseydeki kavganin Ayi neresinde cok merak ettim. Muhtemelen dolmaci guzelini Ayi kudurtmustur
-
Yarın konseyin sebebi Ayşe’nin diskalifiye mi acaba ? Ademle Sedat neden gerilsin gerçi bu konseyde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 8 Şubat 2025; 16:25:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O ses yerine ayının ada da inşaatını gösterseler daha çok izlenir, izlemeyin o ses inşallah 1 reyting alır kalkar yayından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03BAŞKAN YİNE KESMİŞ RACONU BE
Başkan, ayının yaptığı gibi muhatabı adadayken instagramdan sallamaz. Raconları da paintten olunca hayranlık gibi yorumlamaları normal
-
-
-
BAŞKAN en hakiki mürşittir hocam
-
mağdurses çılgın gerilimi
KISA KESITLERyoutube
Kolpaçino Kısa Kesitler #SabriAbi #Özgür #Tayfun Kısa Kesitler. #KısaKesitler Desteğiniz bizim için motivasyon :=) Beğen , paylaş , abone ol ^^https://www.youtube.com/watch?si=-nAZzZkS2ndP9qzM&v=XvYUYZ2q97o&feature=youtu.be -
baskaniniz bile Ayici oldu. Sizin taraf degistirmenizin zamani gelmedi mi? Tornado hocam bir kac gun once bu degisimin sinyallerini verdi, tam Ayici olmasi yakindir. Diger sari papatyacilari da ayni degisime davet ediyorum.
-
xpciyi öldürürseniz size bir capsci ayarlayabiliriz
temiz iş olsun
-
Pınar Sultan satrancı çok yönlü oynuyor. Nele3 hesaplıyor kimse tahmin edemez.
Yanlışsın hocam ilk dayağı almeda dan yiyen elenen di. İsmini unuttum ardahan in yegeni olan.
Adilhan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X