Aynen öyle olur. O arada ödülü kazananlar gofret yerken badem otelde açık büfe yer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (770. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Adem'in alternatifi yok bu sene. O yüzden diskalifiye edilmez. Yumruk attığını kesinlikle düşünmüyorum. Bu gibi durumlarda zaten yarışmacı ile konuşuyorlar, bir daha yapmayacağının garantisini verirse diskalifiye etmiyorlar. Geçen sene Sema tekrar darp etmeyeceğinin garantisini vermediği için diskalifiye edildi. Zaten reytingler kötü, Acun elindeki 2-3 tane iyi yarışmacıdan birini kaybetmez. Daha Hikmet ile çok kavgaları olacak. Bunu bildikleri için 5-6 ödül ceza verip olayı kapatırlar. Sedat'ın ömrü maks 2 hafta zaten. Düelloda elenecek.
-
Görmediğimiz yerde ajun da iyi pataklamistir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Cumartesi akşamını da evde Survivor izleyerek geçirecek olan yıkık ezik ve yalnız tayfa beğene çök
Bugün yokmuş bölüm mecbur O Ses Türkiye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chionophile -- 8 Şubat 2025; 20:9:13 > -
Belki rating düşük adem de cok para alıyor diye diskalifiye edilebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
trtspor da kocaeli diyarbakırspor maçı var hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sarı torbamı kaptım izliyorum teşekkür ederim hocam
-
BJK izlemiyor musun başkan
-
onuda izliyorum
-
Mağdur reyiz'in aldığı ücret Acun için çerez parası. Acun parayla oynuyor
Ayı Hikmet onunla kedi fare gibi oynayacak Acun burdan reyting kasacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
O ses kesin Survivor’dan iyi reyting alır. Öyle olunca da haftada 2 güne çıkarabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün Survivor'ın olmaması iyi oldu. 23:00 da Rockets Houston, 00:00 da ise Los Angeles Lakers'ın maçı var.
-
-
Erkek adam futbol izler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen çok cinsiyetçi bir insansın eserwestdaş
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X