Haribo hava yolları gelir mi hocam ayı harika uçtu bugün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (867. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
...
-
KOFTİ AYI GÜÇ OYUNUNDA POYRAZA YENİLMİŞ. YUNUS EMRE BAŞKAN YAMANLA KAVGASINDA POYRAZI ÇOK BASİT ŞEKİLDE YERE İNDİRMİŞTİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yarıyor su sslerin boklugu yaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
O kadar laf ettiler şimdi ne haldeler. Ne kadar ciddiye alınmayacak bir yarışma olduğu belli.
-
hocam melih dayidan kivrak bel hareketleri sonucu yattara calimi gelirdi geleni geceni pazara yollardi ittirmeden kazanirdi tum oyunlari
Vücut olarak da mental olarak da AYI bitmiş...
-
Yağmur dudağına bildiğin parlatıcı sürmüş. Nerden bulduysa artık
-
hocam cok soruldu tartisildi artik bu sirri aciklamamin zamani geldi bu parlakligin sebebi: ben OPTUM
...
-
Karılar kudurdu erkekleri azarlayıp sindiriyorlar. Yunus Emre BAŞKAN sunucu, ardahan bra psikoterapist ve ertuğ reis yarışmacı olarak istihdam edilmeli
Mükemmel hocam...
Bu şekilde aynen devam...
-
Hocam bu ssleri boş ver de yağmur sslerine odaklan tv tayfa olarak bekliyoruz
Bugün Ayı'nın Poyraz'a yenilmesi şaşırttı hiç beklemiyordum.
Karabacak ile çıkarken zaten yenileceğini biliyor gibi bir hali vardı. Yenersem 3 gün uyuyamazsın falan diyordu Hikmet.
-
...
-
SERHAD REYİZ olsaydı AYI'ya gene şundan çekecekti...
-
Çok garip cidden.
-
Hikmet ona buna verdiğin akılı kendine ver biraz. 70 kg’lık adama şu oyunda nasıl yenildin?
Kesinlikle katılıyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X