Xpciye hikmet kim tanıyor musun diye sorarlarsa diyelim ![]() Fatih Terim Haberim yok https://www.youtube.com/shorts/oNQfOghMHe0?si=Sb_p8lutgD_9JNYy< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (868. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Poyraz'a yenilen ayıcılar bundan sonra güç, dayak konularında başkancılar yerine Sevgicilerle, Pınarcılarla falan tartışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 12 Şubat 2025; 23:42:19 > -
hocam bi tık fazla mı samami olduk acaba ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Xpci caps atmak için Hikmet'in kazanmasını beklerken
-
Pınar küfür etmeden küfürden beter etki yaratıyor böyle giderse Sema çok dayanmaz yine saldırıp dayak yer mor gözüyle döner İstanbula
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cüsse muhabbetine girildiği zaman hani doğal olarak zaten beklenmemesi gerekir de diyorum ya bi' bitiklik var bu sene...
İşin gırgırından ziyade gerçeklik payı da var bunun + yaş da geçiyor zaman durmuyor...
-
AYIcılığı birakip sevgi sultanın gücü konusunda baldirlari tatlı gafası ve en onemlisi (ittirmek amacli tamamen bilimsel olarak) iri gogusleri konusunda forumdaki diger ayicilarla uzun uzun tartismalara girmek🤔🤔🤔 hic fena gelmiyor hocam yaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Xpci mağarasından çıkıyor: "yine mi survivor izliyorsunuz cahil insanlar"
Ortalık duman altı...
-
hocam maas baglanmasini temenni ediyorum vardiyali isci gibi tum forumu BOSCH aldırıp duruyoz her gun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Doğru söze ne denir?
-
Haribo fc binası (kayıt alan xpci)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayıdan dost Hikmetten post bile olmaz hocam.
-
Bravo hocam...
1 tane daha vardı onu atladım galiba yoksa daha fazla mevcut mu bugünden?
-
Ben de tamamen bilimsel amaçlı Yağmur sultanka, Almeda sultanın baldırlarındaki itiş kuvvetini ölçmek isterim hocam
-
Pınar kocanı işten atacaklar sus
SoldierTMyoutube
Abone Olmayı Unutmayınn :) #kick #rraenee #şafaksezer RRaenee Şafak Sezer OĞLUM SUS SEN NE MERAKLISIN YA | G.D.O KARAKEDİ İzliyor rraenee izliyor rraenee tepki rraenee Şafak Sezer Film şafak sezer dizi Şafak Sezer gdo karakedi karakedi kara kedi G.D.O. Karakedi #kick #rraenee #rraeneeizliyor #gerilim #tartışma #aksiyon #hırsızlık #tiyatro #oyuncu #komik #komedi #yayın #dizi #karakedi #film #dövüşhttps://www.youtube.com/shorts/em6QIRxgq5M?si=i47qVa04bl_FlDGO
...
-
Oooo dürüstlük, zeka, cesaret, ahlak :)
ben küfür etmem benim zekam yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 12 Şubat 2025; 23:49:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X