< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (874. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hahahaha Poyraz kingim ayıyı kendi oyununda tokatlamış, süpürmüş
. 2 tokatta bizden yesin zaten alışık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedik. Pınar tek başına silkti reytingleri. Aklı başında bir insan 5 dakikadan fazla tahammül edemez o karının konuşmasına.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160706096
Biz bu saçları değirmende ağartmadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 13 Şubat 2025; 12:24:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan
Survivor 2025 37. Bölüm Reyting Sonuçları
Total | (8) | 4,33
AB | (11) | 3,28
ABC1 | (7) | 4,502 gün biraz fazla almıştı yine eskiye dönmüş Ajun'un numaraları yemiyor artık kimse :)
bugünde maçlar var zaten 10. anca olur
Pınar dün herkesin beyni yaktı zaten
-
2 tane yılanın milattan önce yaşanmış kavgasının uzantıları kimsenin ilgisini çekmemiş. Bu ikisinden bir halt olmaz. Umarım Acun daha fazla deşmez bu konuyu. Yeni bir şeyler bulsunlar, ne bileyim Almeda erkeklerden birini dövsün daha ilgi çeker.
Gooollllllllllll Acur batıyorquote:
Orijinalden alıntı: Hakan
Survivor 2025 37. Bölüm Reyting Sonuçları
Total | (8) | 4,33
AB | (11) | 3,28
ABC1 | (7) | 4,50
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi olanın kazanması umudu ile...
-
turk halkinin zekasi mature pinar sultanin soyledikerini algilamaya yetmez
-
aynen hocam, bu reytinglerden sonra yarinki bolumun fragmaninda bas rolde yine Ayi olacaktir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stackallocturk halkinin zekasi mature pinar sultanin soyledikerini algilamaya yetmez
Pınarın ne zekası varmış cidden merak ediyorum. Kendini bu duruma sokan birisi bana göre zeki olamaz. Zeki birisi kitleleri arkasına alabilmelidir. Pınar 3 sezondur gelen, performansı vasat olan ve tek olayı Sema olup sürekli onunla didişen birisi. O çoraplarla gelmesi bile düşünce yapısını tamamen özetliyor.
Şurada okudum burada birinciliklerim var bilmemneyim öyleyim böyleyim deyip olayı çingene atışmasına çevirip her lafında tahrik kışkırtma niyetini aşırı belli eden, tek derdi laf sokmak olan ve hiçbir samimiyet insanlık görmediğimiz birisi.
Gereksiz yerde yükselip Melihle de atışmıştı. Sevgiye de erkeklerin barakasını süpürüyorsun gibi NET iğnelemek amaçlı laflar eden birisi. Kendisi yazıldığında adaletten bahsedip sonra Sevgi çok konuşuyor diye onu yazan birisi.
Adem bu yüzden hep zehirli sarmaşık yönünü gördük iyi yönünü bir türlü göremedik umarım bir gün görürüz dedi :)
Bu yüzden itici ve kimsenin sevmediği birisi. Bu yüzden anketlerde Sema daha öne çıkıyor. Çünkü insanlar tahrik ettiğinin farkında. Gerçek hayatta bunları yapan birine zaten çoğu kişi gücü varsa saldıracaktır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 13 Şubat 2025; 15:10:24 >
-
-
Pınar'ın zekası falan yok. Allah her taraftan almış, sadece sözel kabiliyet vermiş. Geçen haftalarda başka bir yarışmacının dediği gibi, kadın mecaz veya benzetme yapmadan hiçbir şey söyleyemiyor. Hiçbir şeyi doğrudan olduğu gibi söyleyemiyor. Bir cümlede söylenebilecek şeyi 15 cümleyle dolandıra dolandıra anlatıyor. İlla bir benzetme, taklit, mecaz, tecahülüarif, hüsnütalil, ne kadar söz sanatı varsa onu kullanacak.
-
-
-
saten reis bambaşka bi mevzuydu kıldan tüyden kavga çıkartırdı
-
Herkes çorbasına baksın
-saten reyis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pınar Semaya sen şiddete meyilli birisin diyor. Ancak survivor dışında çoğu kişinin Sema gibi davranacağını insanlar biliyor. Pınar da survivor dışında o dayakta karşılık verirdi. Ben iradeliyim kontrolümü kaybetmedim falan diyor. Ancak bu yarışma özelinde faydalı olsa bile gerçek dünyada öyle olmayacağını biliyoruz.
İnsanların Semaya hak verme sebebi de tam olarak bu.
Sema konuşmasında bu kadın bana onca şey yaptı ceza bile almadı diyerek Acunu da suçluyor. Küfüre ceza veriyorsa Acun ağır tahrik olduğunda da bir ceza vermeli o zaman. Birine küfür etmeden yerin dibine sokabilirsin sonuç olarak.
Pınar sanki sözleşme imzalamış gibi beni seçemezsin diyor direkt olarak. Sema kinayeli gülümseyerek korkma beni ağır tahrik etmediğin sürece seni bir daha dövmeyeceğim dese çekilse yeterliydi aslında :)
-
Kim var burda, ben ne dedim abi, tamam bir daha konuşmayacam, niye diyorsun.
-
bugün ödül oyunu vardı sanki.
-
youtube'daki 5 dakikalık kesitine bile dayanamıyorum hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X