Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gerrard1903 , Hakan , fatality_ , T0RNAD0 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.483
Cevap
49
Favori
231.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayı Hikmet ön planda olmayınca reyting düşüyor anla artık acun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanisiyormuyuz31 kullanıcısına yanıt

Hahahaha Poyraz kingim ayıyı kendi oyununda tokatlamış, süpürmüş  . 2 tokatta bizden yesin zaten alışık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan kullanıcısına yanıt

Dedik. Pınar tek başına silkti reytingleri. Aklı başında bir insan 5 dakikadan fazla tahammül edemez o karının konuşmasına.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160706096

Biz bu saçları değirmende ağartmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 13 Şubat 2025; 12:24:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Survivor 2025 37. Bölüm Reyting Sonuçları

Total | (8) | 4,33
    AB | (11) | 3,28
    ABC1 | (7) | 4,50

2 gün biraz fazla almıştı yine eskiye dönmüş Ajun'un numaraları yemiyor artık kimse :)

bugünde maçlar var zaten 10. anca olur  

Pınar dün herkesin beyni yaktı zaten

• 2 tane yılanın milattan önce yaşanmış kavgasının uzantıları kimsenin ilgisini çekmemiş. Bu ikisinden bir halt olmaz. Umarım Acun daha fazla deşmez bu konuyu. Yeni bir şeyler bulsunlar, ne bileyim Almeda erkeklerden birini dövsün daha ilgi çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Survivor 2025 37. Bölüm Reyting Sonuçları

Total | (8) | 4,33
    AB | (11) | 3,28
    ABC1 | (7) | 4,50
    Gooollllllllllll Acur batıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi olanın kazanması umudu ile...

• Emre D kullanıcısına yanıt

turk halkinin zekasi mature pinar sultanin soyledikerini algilamaya yetmez

• Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt

aynen hocam, bu reytinglerden sonra yarinki bolumun fragmaninda bas rolde yine Ayi olacaktir  

• quote:

Orijinalden alıntı: Stackalloc

turk halkinin zekasi mature pinar sultanin soyledikerini algilamaya yetmez

Pınarın ne zekası varmış cidden merak ediyorum. Kendini bu duruma sokan birisi bana göre zeki olamaz. Zeki birisi kitleleri arkasına alabilmelidir. Pınar 3 sezondur gelen, performansı vasat olan ve tek olayı Sema olup sürekli onunla didişen birisi. O çoraplarla gelmesi bile düşünce yapısını tamamen özetliyor.

Şurada okudum burada birinciliklerim var bilmemneyim öyleyim böyleyim deyip olayı çingene atışmasına çevirip her lafında tahrik kışkırtma niyetini aşırı belli eden, tek derdi laf sokmak olan ve hiçbir samimiyet insanlık görmediğimiz birisi.

Gereksiz yerde yükselip Melihle de atışmıştı. Sevgiye de erkeklerin barakasını süpürüyorsun gibi NET iğnelemek amaçlı laflar eden birisi. Kendisi yazıldığında adaletten bahsedip sonra Sevgi çok konuşuyor diye onu yazan birisi.

Adem bu yüzden hep zehirli sarmaşık yönünü gördük iyi yönünü bir türlü göremedik umarım bir gün görürüz dedi :)

Bu yüzden itici ve kimsenin sevmediği birisi. Bu yüzden anketlerde Sema daha öne çıkıyor. Çünkü insanlar tahrik ettiğinin farkında. Gerçek hayatta bunları yapan birine zaten çoğu kişi gücü varsa saldıracaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 13 Şubat 2025; 15:10:24 >

• 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

• Stackalloc kullanıcısına yanıt

Pınar'ın zekası falan yok. Allah her taraftan almış, sadece sözel kabiliyet vermiş. Geçen haftalarda başka bir yarışmacının dediği gibi, kadın mecaz veya benzetme yapmadan hiçbir şey söyleyemiyor. Hiçbir şeyi doğrudan olduğu gibi söyleyemiyor. Bir cümlede söylenebilecek şeyi 15 cümleyle dolandıra dolandıra anlatıyor. İlla bir benzetme, taklit, mecaz, tecahülüarif, hüsnütalil, ne kadar söz sanatı varsa onu kullanacak.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

• Mağdur Jankat M kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

Sürekli hesap açıp silince senin zeka.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

saten reis bambaşka bi mevzuydu kıldan tüyden kavga çıkartırdı

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER
  • Pablito20 kullanıcısına yanıt
    Herkes çorbasına baksın
    -saten reyis

• Pınar Semaya sen şiddete meyilli birisin diyor. Ancak survivor dışında çoğu kişinin Sema gibi davranacağını insanlar biliyor. Pınar da survivor dışında o dayakta karşılık verirdi. Ben iradeliyim kontrolümü kaybetmedim falan diyor. Ancak bu yarışma özelinde faydalı olsa bile gerçek dünyada öyle olmayacağını biliyoruz.

İnsanların Semaya hak verme sebebi de tam olarak bu.

Sema konuşmasında bu kadın bana onca şey yaptı ceza bile almadı diyerek Acunu da suçluyor. Küfüre ceza veriyorsa Acun ağır tahrik olduğunda da bir ceza vermeli o zaman. Birine küfür etmeden yerin dibine sokabilirsin sonuç olarak.

Pınar sanki sözleşme imzalamış gibi beni seçemezsin diyor direkt olarak. Sema kinayeli gülümseyerek korkma beni ağır tahrik etmediğin sürece seni bir daha dövmeyeceğim dese çekilse yeterliydi aslında :)

• Pablito20 kullanıcısına yanıt

Kim var burda, ben ne dedim abi, tamam bir daha konuşmayacam, niye diyorsun.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

bugün ödül oyunu vardı sanki.

• Emre D kullanıcısına yanıt

youtube'daki 5 dakikalık kesitine bile dayanamıyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.