Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sahinkral1 , Gerrard1903 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.506
Cevap
49
Favori
231.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ne samimiyet ne insanligindan bahsediyorsunuz   burasi yarisma programi, yarisma kurallari dahilinde oyunu en iyi oynayanlardan biri pinar sultan.

pinarin umurunda mi sosyal medyada 10-15 yasli ergenlerin ne dedigi,onlarin sevgisi ve anketler? zaten tahsiliyle filan kendini her kesten ustun goruyor, birilerini taksaydi gecen yildan sonra gelip ayni kudurtucu tarzda devam etmezdi.

performansi vasat olmasina ragmen yarismani kendi etrafinda donduruyor, kendi grubunda lider, takiminda sozunu geciriyor, sezon basindan nerdeyse tum olaylarda var. hic kimseden lafini esirgemiyor.

bana da varos semanin tarzi, konusmasi yalandan magdura yatmasi cok itici geliyor.

misal magdurses olayinda isterse yeniden anlata bilirim ama onun yerine anlayamam lafi, magdursesin puzzle oyunlarinda tokezlemesi, zeka gerililigine guzel bir gondermeydi. ben cok keyif aldim  

@Emre D

• Sıçuruk Kedi kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLERZhacronyoutube
    Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın.
    https://www.youtube.com/watch?v=pMh3wH_d8JM&ab_channel=Zhacron
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Kolpa Yasin, bilerek hapise girerek kardeşini kurtaracaktır hocam müsterih olun

• senem in güzelliği

• Stackalloc kullanıcısına yanıt

SMS olsaydı pınar sms alamazdı. Ki sms li sezonlar sms alamayıp elenmişti. :) Çünkü Pınarın kitle yaratıp o kitleyi kontrol edecek arttıracak bir becerisi yok. Hani diyorsun ya burası yarışma diye önceki sezonlar yarışmada kalmanın tek yolu SMS almaktı :) tabi çok iyi performansın olursa da yazılman zor olurdu.

Smsli sezonda performansı düşük olup kitlesi olan yarışmacıların uzun süre yarışmada kaldığını gördük.

Her ne olursa olsun burası yarışma diyerek her yol mübah diyenler izleyenleri umursamayanlar olabilir. Kimisi de kötü görünmek istemez çünkü yarışma sonrasını da düşünürler. Belki ileriye dönük buna yönelik bir iş planı oluşturmuşlardır.

Pınar neyi iyi oynuyor? Temcit pilavı gibi takıntı yaptığı ve tek uğraştığı kişi Sema. Ha bir de kendi yazılınca Ayşeye bulaştı :) Ama düelloda hodri meydan çekemedi :) Onu da küçümsedi 2 şey atıp vurmuşum önemi yok bennnnnn gerçek hayatta ne başarılar elde ettim diye böbürlendi :) Ama dönüp dolaşıp geldiği yer 2 kuka devirmek diye küçümsediği bir yarışma oldu 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 1 2 kendine bakan oyunda çıkıp kazanarak haftanın birincisi olması onun yazılmamasını gerektirmiyor ama öyleymiş gibi gösterdi :)

Tam tersi işte taktığı için yine gelip aynı kudurtuculuğunu daha doğrusu kendi karakterini yansıtıyor.

Kendi etrafında döndürmüyor bana göre. Ufak atışmalar dışında kimse laf dalaşına çok girmek istemiyor. Niye istesin ki. Şirretin teki bir kadın. Tek derdi laf sokmak :) Bu kadınla hiçbir şeyi tartışamazsın her zaman o haklıdır çünkü :) Hiçbir orta yol da bulamazsınız. Bu yüzden çok çabuk düşman kazanabiliyor. Bu konuda yetenekli :)

Evet belki 2 ayrı grup var gibi görünüyor. Ancak Pınarda öyle bir liderlik durumu yok. Dahil olduğu grupta çıkar ilişkileri olmasa Pınarı 2 saniyede yerler :)

Sema da itici ben en başlarda Pınarı haklı bulmuştum ki yine yarışma kurallarına göre haklı ama dışarıda haksız. Sema kendisinin kötü görünmesini istemiyorsa ağzından döverim dayak şu bu geçirmemeli kendi kazdığı kuyuya kendi düşüyor. Pınarı kaale almayıp parkurda gömmesi lazım cevabı anca böyle verebilir. Çok fazla olayı ajitasyona dramaya bağlıyor.

İşte diyoruz ya gönderme, laf sokma, takıntılı diye. İzleyici olarak bazılarına keyif verebilir ama iticiliğinden dem vurup izleme keyfini kaçırdığını dile getirenler de var. Ben mesela Sema Pınar mevzusunu tekrar gündeme gelmesini istemiyordum. Zaten bunu 1 kez yaşadık. Yine aynı hikayeyi tekrar tekrar izlemek bana bir keyif vermiyor.

Pınar kavga ettiği birisiyle asla tekrar bir araya gelemez. Onun öyle bir yapısı yok. Çünkü her zaman o haklıdır 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER  Kendi bilir tabi kendi hayatı ama durum bu.

• Belki Sema yine haklı buluyorlar şu kadını diyerek Acuna prodüksiyona laf çarpıyor olabilir. Kendini yazdırmasının sebebi bu olabilir. Direk o şekilde eleyebilir kendini. Sonuçta burada Acuna sitem etmek pek kolay bir şey değil. Üstü örtülü şekilde belki prodüksiyona böyle tepki koyuyor olabilir.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Yok haklı buluyorlar diye mavi takımdakilere dedi o an ama tepkisi ve potaya girmesi prodüksiyona o çok net. Belli ki dünkü olaydan sonra Pınar'a oynayacaksın demişler o da ben gidiyorum deyip resti çekmiş. Ben bu proje için yapacağımı yaptım diyor giderken. Daha sonra görüşmeler olmuş vs Pınar oynamamış o oynamayınca Sema da oynamadı. Ama istediğini alamadığı için bozulmuş belli ki. Biz orayı 10-15 dk izledik ama saatler geçmiş, güneş falan gitmiş. Murat da dedi zaten.

Prodüksiyonda da iş yok. Sen bu isimleri raiting için ve geçen seneden hikayeleri olduğu için getiriyorsun. Madem öyle oynatacaksın. Vaat ettiğini veremiyorsun izleyiciye.  

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Dokunulmazlık sayısı 4’e çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt

Evet mavi takıma olabilir.

Bence prodüksiyon Pınara oynayacaksın mecburiyetini dayatamaz. Ancak Pınar öyle bir çıkış yapıyor ki beni seçemezsin sanki böyle bir kural varmış gibi çıkış yapınca prodüksiyon yooo seni seçebilir demiş olabilir.

Yoksa kimse kimseyi zorla oynatamaz herhalde. En azından böyle bir olay geçmişi varsa.

Semih zamanında resti çekip oynamayacam dememiş miydi misal örnekleri var yani.

Ancak Pınar prodüksiyondan bunun kural olmasını ister gibi yaklaşmış olabilir. Yani bundan sonra temaslı hiçbir oyunda Sema ile oynamayacağım bu kuralı getirin gibi yaklaşmış olabilir.

Katılıyorum. Geliyorlarsa öyle bir kural kimse getiremez. Geçen sene bana vurdu temaslı hiçbir oyunda oynamam denilememesi lazımdı.

Aslında prodüksiyon bunu dayatsa Pınar diskalifiye olabilirdi. Bu seferde tam tersi olmuş olacaktı. Sema Pınar'ı diskalifiye ettirmiş gibi bir durum yaşanacaktı.

Zaten çok dar bir alan yapmışlar sonuç çok hızlı biterdi. Pınar o büyük üstün über zekasını kullanıp hem oyun kaybetmeyip hem kendisine bir çıkar sağlamaya mı çalıştı acaba 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER Seçim hakkı verilmesine de itiraz etmiş olabilir. Sema en az 2 sayı alırdı herhalde.

Sonuçta bir şey olmadan olmuş gibi veya olabilir gibi yaklaşmakta yanlış. O zaman ortak geçişlerde de itebilir vurabilir her şey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 13 Şubat 2025; 17:42:17 >

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Bölümün kapanışında Acun dokunulmazlık cuma günü oynanacak dedi hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun tanıtıma Pınarın dürüstlük zeka cesaret ahlak verilmiyor laflarını koymuş. Birine ahlaksız demek bu şekilde normal mi? Semanın orada büyük patlaması gerekiyordu bana göre. Üstelik konseyde Acun normalde bu laflara izin vermezken Pınara izin veriyor.

O zaman birine küfür etme. Ama sende ahlak namus şeref onur haysiyet hiçbir şey yok de normal yani :)

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER
  • Pınar yastık oyununda kendini güçlü görseydi o oyundan kaçar mıydı yoksa Semanın hodri meydanına oyunda cevabını vermek ister miydi?

Bence birisi bana şiddet uyguladıysa oyunda cevabımı YASAL yollarla vermek isteyebilirdim. Ancak Pınar tokatlanacağını bildiği için girmiyor 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

Hani diyor da ben dövülmedim istesem karşılık verirdim irademi kullandım falan fişmekan :)

Varsa gücün yiyorsa çık ittir ama Semanın oyunda iyi olduğunu ve tokatlanacağını biliyor.

Bence kapışmaları gerekiyordu. Belki birisi sakatlanır kafası gözü patlar ve diğeri vicdan yapıp özür diler ve araları biraz olsun soğurdu :)

Bana göre Sema orta yol bulunabilecek birisi ama Pınarda öyle bir hücre yok :)

• Oyuna sağlık sorunu olmayan birisinin çıkmak istememesinin bir cezası olması gerekiyor. Seçim hakkı dışında daha büyük ceza lazım. -1 yada kaç kez çıkmıyorsa ona göre puan düşülmeli ve hükmen yenik ilan edilmelidir.

Yok öyle ben çıkmak istemiyorum demek.

• Testo Taylan'ın Sercanla beraber Atatürk'e benzeyen adam ziyaret ettiği video gelmiş. Ne izlesem diye düşünenler, bil bakalım ya da maç izlemeyecek olanlar izleyebilir

testo taylanyoutube
    canlı yayın açtı milyonları götürdü!!! ama aşçılığa devam ediyor, türk basınının asılsız iddialarla nefret simgesine dönüştürdüğü figürlerden biri olan serdar görel beyefendinin evine konuk olduk, bursasporun genç yıldızı sercan yıldırım'a davetimi kırmadığı için teşekkür ederim, bence hala çok genç(35). kendisi şu anda uludağ fk'da teknik direktör ve güzel bir ilerleyiş kaydediyor, şampiyon olup üst lige çıktılar inşallah bursasporda hoca olarak görürüz kendisini. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UC1PluvjVa3GI5HJhul5lszg/join
    https://www.youtube.com/watch?v=SH5IBa85Omc

@Dianz @Pablito20 (Başka Sercancı varsa şu an aklıma gelmedi kusura bakmasın  )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 13 Şubat 2025; 18:8:11 >
  • Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

Sercan ne alaka vay be Testo işi büyütüyorsun :) ama şu videoyu da hiç izleyesim yok. Bakarım biraz akacak gibiyse devam ederim artık. Eyvallah.

5 dk baktım sarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 13 Şubat 2025; 18:25:54 >
  • Jankat ifşa. 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şampiyon hikmet gerisi palavra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakan kullanıcısına yanıt

Konseyi izlememiştim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.