< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (8. sayfa)
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 28.1.2025)
-
-
SMS olmadığı yerde katılmaz Adem
Bu arada Nihat ve Turabi varken Avatar Atakanda şart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hikmet gelmiyor diyorlar
Adli durumu müsaade etmiyor sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevapladığım mesajımda (3-4 gün önce) yazdığım üzere ACUN (TURABİ hamlesiyle beraber) muslukları açmış.
Hadi bakalım…
Turabi hamlesi çok iyi oldu.
-
Turabinin özlü sözlerini özlemiştik bu sene izlenir gibi
Adem Kılıççı, Sema Aydemir ve Batuhan Karacakaya kadroda olmayacak.
Yedide yedi gidiyoruz. Daha önce hiçbir All Star'da böyle bir şey yaşamamıştım
İnsanın ister istemez heyecanı yükseliyor. İzlemek şart oldu.
Yarışmada bir de eskisi gibi takım oyunlarına dönülüp parkur ve atış olayını da %93 oranında azaltıp ekran süresini aynı oyunu 35 tur izletnek yerine heyecanlı ve kısa süren montajlarla 20 dakika bandında izleyebileceğimiz bir hale getirirse;
SMS'in olmadığı yerde bireysel dokunulmazlık oyunları bence şart. Bunu da geri getirirse;
Sembol oyunları şart değil ama anlam yükü arttırılarak mesela kendini son sekize atan en çok sembol toplamış yarışmacıyı son dörde taşımak gibi olabilir. Böylece sembol toplamak hem gerekli olur hem de büyük risk olur. Bu tarz bir sembol oyunu mekaniği de getirirse;
Eleme adayı olan kişi düelloya çıkacağı rakibini kendi belirlerse;
Ve en önemlisi kalan zamanlarda da kamp hayatlarını yayınlayarak verirlerse gelmiş geçmiş en iyi All Star sezonunu izleyebiliriz gerçekten.
-
Acun barış artık şu tanerle reytingin dibine vur
Hocam o zaman Hasan da gelsin. BEN SENİN YÜZÜNDEN KIZIMI GÖREMEDİM LANN
-
turabi survivorda olmasını eleştirmem sevinip havalara uçmadım ama niye katıldıda demiyorum programın adı allstarsa 2 kez şampiyon olan bir ismin katılması doğal olandır diğer doğal olanda 3 kez finale çıkmış yarışmacının gelmesidir
-
YARIŞMACILAR açıklandıkça...
-
çok bonba bir sezon olacak çok...
-
Nihat Altınkaya ile Atakan abi kardeş gibi sivilde. Atakan ile Turabi'ye gelirsek:
FightChannel TRyoutubeCHANNEL : TV8,5 CHANNEL COORDINATOR : BARIŞ ARAGÜLÜ PROMOTER : SAMİ AKIN & MEVLÜT ŞEKER KURGU : ATAHAN DANACIhttps://www.youtube.com/watch?v=p17VXw3KulM&ab_channel=FightChannelTRAma ben yine de Atakan yarışmaya katılırsa Turabi ile ciddi sürtüşme yaşayacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 12 Eylül 2023; 21:24:28 > -
Hilmicem de olmalı bence mutlaka ikna edilmesi gereken bir isim bana kalırsa. Katılırsa hangi karaktere bürünecek orası muamma tabii reis katıldığı her sezon farklı bir kişiliği oynuyordu
-
Hadi bakalım, mesajımız bulunsun takipte kalalım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X