Şimdi Ara

Survivor Popeyes Anket(Hediye 10'lu Wicked Chicken) Son 30 dk - Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son 30 dk

https://www.facebook.com/PopeyesTurkiye?fref=ts

Katılım Koşulları
    Popeyes® Facebook uygulaması 04.04.2015 tarihinde 22:45 - 23:15 saatleri arasında Tab Gıda, Popeyes ® tarafından düzenlenmektedir.
    Popeyes®Facebook uygulamasına katılabilmek için kampanya tarihinde Popeyes® Türkiye Facebook sayfasında (https://www.facebook.com/PopeyesTurkiye) bulunan “Popeyes ® Survivor Adasında” uygulamasına ücretsiz olarak giriş yapmaları gerekmektedir.
    Popeyes® Facebook uygulamasına katılım ücretsizdir.
    Survivor yarışmasında 04.04.2015 tarihinde ödül olarak verilen Popeyes® ürünü Popeyes® Facebook uygulaması üzerinden doğru cevaplayan her kullanıcı Popeyes®’tan 1 Adet Bedava 10’lu wicked chicken mobil şifresi kazanacaktır.
    Popeyes® Facebook uygulaması üzerinden verilecek olan mobil şifre karşılığında sadece 1 adet 10’lu wicked chicken alınabilmekte olup mobil şifreler havalimanı restoranları ve paket servis hizmetinde geçerli değildir.
    Survivor Tv programında gösterilecek olan Popeyes® ürünü, Survivor adasında yapıldığından Popeyes® Türkiye web sitesindeki görsellerle farklılık gösterebilir.
    Mobil Şifre alabilmek için Ad soyad, E-Mail, Cep Telefonu ve Şehir bilgilerinin eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
    Popeyes® Facebook uygulaması yalnızca sizin tarafınızdan sağlanan bilgileri toplar. Bu bilgiler Popeyes® tarafından sizlere yeni ürünlerden ve kampanyalardan haberdar etmek amacı ile kullanılır.
    Popeyes® Facebook uygulaması ile ilgili yaşanabilecek olan teknik veya bağlantı sorunlarından TAB Gıda ve Popeyes® sorumlu değildir.
    Popeyes® Facebook uygulamasından kazanılan mobil şifreler, havalimanı restoranları ve paket servis haricinde pos cihazı bulunan tüm Popeyes® Türkiye restoranlarında 11.04.2015 / Saat 22.00‘a kadar geçerlidir.
    Pos cihazında çıkabilecek teknik sorunlardan Tab Gıda ve Popeyes® sorumlu tutulamaz.
    Her mobil şifre 1 kez kullanılabilir
    Kampanyadan her kişi sadece 1 kez faydalanabilmektedir.
    Mobil şifreler para yerine geçmez
    Mobil Şifreler ancak geçerli onayı alınması halinde kullanılabilir.
    Mobil şifreler 8.000 adet ile sınırlıdır.
    Bu durumda katılımcı, mobil şifresini kampanyanın geçerli olduğu ve pos cihazı bulunan bir Popeyes® restoranında kullanmalıdır.
    Tab Gıda ve Popeyes® yarışma tarihinde ve dağıtılan ödüllerin şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Tab Gıda, Popeyes® katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    Tab Gıda ve Popeyes® kampanyayı değiştirme ve durdurma hakkına sahiptir.
    Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahmacuN38 -- 4 Nisan 2015; 23:32:47 >

• soru falan göremedim kardeş
  • Teşekkürler haber için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

soru falan göremedim kardeş

https://odulluanket.com/popeyes
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

soru falan göremedim kardeş
    eyvallah kardeş aldım 1 tane bakalım , sorunsuz kullanırız inşallah
  • 10lu wicked chciken veriyor.
    Ben kullanamayacagim kullanmak isteyenler icin :6904587377
  • kod email ile mi geldi mesajla mı hocam ?
  • sadece gidip kodu mu söylicez?
  • stouuiop S kullanıcısına yanıt
    Cevapladıktan sonra kod ekranı geliyor. Yani ne mesajla ne emaille geliyor. Doğru cevap verip bilgileri doldurduktan sonraki ekranda kod gözüküyor.
  • çok teşekkür ederim öğrenciyiz yarınki yemek çıktı.
  • LahmacuN38 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

çok teşekkür ederim öğrenciyiz yarınki yemek çıktı.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: stouuiop

teşekkürler
    kod isteyenler için; 4287644849
  • Aldım bende
  • Kaptım 1 adet, tşk.

Popeyes le ilgili sıkıntı var mı, helal değil vs gibi açıklama yapmışlardı sanırım bir ara
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    sitede helal et sertifiksı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

Kaptım 1 adet, tşk.

Popeyes le ilgili sıkıntı var mı, helal değil vs gibi açıklama yapmışlardı sanırım bir ara
    Yalan bunlar. Popeyes'a gidin şifrem var 10lu tavuk için deyin yüzünüze bön bön bakarlar. Kimsenin haberi yoktur.
    Arbyss ve Kfc'de başıma geldi çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

sitede helal et sertifiksı var
    şifre aldık nolcak şimdi
  • Aksam aksam cok iyu oldu bu. Tesekkurler
  • Kodları pm ile yollayın ki kimin aldığı bilinsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.