Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.088
Cevap
8
Favori
201.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Anıl çok iyi birine benziyor gerçekten ısındım ona :)
  • Senin geçmiceni düşünüyorum o yüzden seni yazıyorum Anıl ? Hasan yaz nereye geçiyor o daha garanti değil mi

Anıl geçicek bak olmadı yazık olur
  • Kısa saçlı, ibretlik olan kız erkeksi tavırlar sergiliyor Begümü istemiyor adada, kıskanç
  • iclerin bi anila isindimonada yazik edecekler gibi
  • Yıllardır izliyorum, şu isimlerin okuduğun esnada çalan müziğin ne olduğunu hiç bulamadım!? Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Yıllardır izliyorum, şu isimlerin okuduğun esnada çalan müziğin ne olduğunu hiç bulamadım!? Bilen var mı?

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/35050/medieval-total-war-survivor-konsey-soundtrack
  • Oha ya anılı yazmış 3 kişi resmen salak bunlar ünlüler anılı yazacak.
  • anılın geçmesi yararına olur dönüm noktası olabilir hatta :)
  • Tam aptal bunlar anil karsiya gecti..
  • Anılı sevdim efendi çocuk
  • Anıl'ı yazanları tebrik ediyorum nasıl bir başarıyla güç kaybettiler şu an o elenirsen üzülücem diyen kız kim o ya yazsa Hasan diye bakiyim noluyodu açıklarsın abi kimse gitmesin istiyorum sende gitmezdin zaten diye Anıl ne ya ?
  • Burcu Esmersoy ne arar la Survivor'da
  • Bu anil adam. Suan gonullulere sempatim azaldi. O kezban asena da cabası.
  • İyi oldu takımlar dengelenmiş oldu en azından,Topaloğlu'nun bi halt yediği yok onu boşverin zaten Anıl'ı da sayarsak ünlülerde 4 erkek oldu gönüllülerde de 4 erkek oldu.

İyi oldu iyi öbür türlü gönüllüler çok güçlü olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

meter olsaymış iyi olurdu adam öküz gibi bunlardaki vucudun 5 katı var herifte

yavaş gel
    estetik olarak daha iyi olabilir ama hacim olarak Hasan bariz üstün ne 5 katından bahesidyorsun ayrıca
    tam 12cm de uzun meterden

kas kütlesinden bahsettim ben boy değil

belliki BB ile pek ilgili değilsin,olsaydın neden boy farkını yazdıgımı anlardın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 18 Mart 2012; 22:56:45 >

• Anıl'ı gonderdiler cocuk siğinti gibi simdi ünlülerin yaninda yasayacak

Anıl favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 18 Mart 2012; 23:04:33 >
  • Hasan aygır gibi hem kasli hem yapılı , meterdede kas var ama tıfıl kas olarak tamamda uzun yapılı görüntü yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yavaş gel
    estetik olarak daha iyi olabilir ama hacim olarak Hasan bariz üstün ne 5 katından bahesidyorsun ayrıca

belliki BB ile pek ilgili değilsin,olsaydın neden boy farkını yazdıgımı anlardın

lisanslı boksorum ve 3 senedir vucud geliştirme yapıyorum ben sana kalıp yada güç demedim görsellik olarak 5 kat daha güzel şık duruyor güzel olurdu dedim hasan güreşciymiş oda sağlam duruyo ama meterin karın kasları kol omuz çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 22 Mart 2012; 14:33:51 >

• O değilde gönüllülerdeki Hasan isimli yarma herif çok baba adam he çok saygılı ve kibar umarım gerçek hayattada böyledir.Ben bu adama oy veririm karakteri böyleyse.Gönüllüler takımının kızlarında iş yok hepsine kıl oldum.Ünlülerdede Nihat denen adama uyuz oldum sadece.Almedayı söylememe gerek yok sanırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yavaş gel

lisanslı boksorum ve 3 senedir vucud geliştirme yapıyorum ben sana kalıp yada güç demedim görsellik olarak 5 kat daha güzel şık duruyor güzel olurdu dedim demek istedim hasan güreşciymiş oda sağlam duruyo ama meterin karın kasları felan çok şık

ilk mesajını bi daha oku o zaman
    mesajın yanlış anlaşılıyor hem öküz gibi diyorsun hem kalıp yada güç anlamında demedim diyorsun,fail olmuşsun hafiften senin öküz gibi anlayışın güzel ve şıksa eyvah eyvah

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.