Şimdi Ara

suse 9.3 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar suse 9.3 pro İNDİREBİLECEĞİM SAĞLAM BİR LİNK WAR MI?

• www.codellnet.org/linuxistek
  • ed2k://|file|SUSE_9.3_PRO_Multilanguage_DVD_by_klytor.iso|3581349888|4139D464B3767A2CA810DE65FB73FBD6|/
    emule--edonkey linki dvd nin
  • suse linux 9.3 professional - 5 cd set

Suse 9.3 Prof DVD 32bits

suse_9.3_Full_dvd_32bits_and_64bits

torrent tabi .. (linkler torrentspy'a yoneltiliyor, uyelik gerekmiyor bildigim kadariyla, uzerlerine tiklamaniz yeterli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfeyzifar -- 14 Mayıs 2005, 10:02:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mfeyzifar

suse linux 9.3 professional - 5 cd set

Suse 9.3 Prof DVD 32bits

torrent tabi .. (linkler torrentspy'a yoneltiliyor, uyelik gerekmiyor bildigim kadariyla, uzerlerine tiklamaniz yeterli)

Bu 8,5 gb tek parça bir iso dosyası indirecekseniz dual dvd-rw ve dual dvd bulmanız gerekli ;) Ben 17,5 milyona aldım dual dvd'yi ;)

• dvd nin dışında yok mu? dvd yazıcım yok sadece cd yazıcı war. yani dvd yazamam......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dig

http://forum.donanimhaber.com/m_2601789/tm.htm

sağolasın..........
  • Bende SuSe 9.3 var 5 cd eğer bana adres telefon ad soyad pmden bildirirsen sana kargoyla yollarım ben linux ın ücretsiz dağıtılına forumunda gönüllü moderatorlerden biriydim. Fakat şuan site hacklendi... dediğim gibi bana pmden ulaş sana cdleri gönderirim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Orjinalden alıntı: thedevourer

Bende SuSe 9.3 var 5 cd eğer bana adres telefon ad soyad pmden bildirirsen sana kargoyla yollarım ben linux ın ücretsiz dağıtılına forumunda gönüllü moderatorlerden biriydim. Fakat şuan site hacklendi... dediğim gibi bana pmden ulaş sana cdleri gönderirim!

Bizde mi? (Linux Portal) , Mavi Portalda mı? , Linuxcuyuz da mı?

Linux Portal ve Mavi Portal 1 gün ara ile hacklendi. Biz 13 saatde uzman arkadaşların yardımı ile siteyi kurtardık. 5 saat civarı aralıksız saldırıldı siteye.

Bende bu sitelere ne oldu diyorum bunu kim yapmak ister ve yapar anlamadım.
    İnsanın aklına saçma fikirler geliyor ama bilemiyorum bu microsoftun türkiyedeki elemanları mı yaptı acaba?

• quote:

Türkiyede Gönüllü olarak ücretsiz linux gönderen 3 tane site var.

Birincisi Linux Portal. (Yöneticileri : Pcforum , Sivilhayat (Entipüften) , Codellnet)

İkincisi Mavi Portal (Yöneticileri : Xalphas , Sabutay (Yozi) , Mavibereli)

Üçüncüsü Linuxcuyuz (Yöneticileri : Deran , Kilisli , Onur)

Tabi daha nice emeği geçen insan.

Bu 3 sitenin 2 sine. (diğer site hakkında bir bilgim yok) arka arkaya büyük saldırılar düzenleniyor. Mavi Portal devre dışı kalıyor. Linux Portal 13 saatlik insan üstü bir çaba ile açık kalmayı sağlıyor.

Bu konuda uzman arkadaşlar sayesinde bizim sitede gitti geldi. Ama sonunda sıfır kayıp ile kurtardık.

Şimdi bu sitelere kim saldırıyor. İlk akla gelen linuxcuyuz sitesine eskiden saldıran ücretli linux dağıtan siteler. Gerçi onların saldırdıklarıda ispatlanamadı. Bunlar değilse sizce kim yada kimler olabilir. Yada bu işten çıkarları ne olabilir.

Bu saldırıları yapanları kınıyorum. Açık Kaynak gönüllüsü insanları asla yıldıramazsınız.

Geçen hafta sabutaydan ubuntu aldım ve kesinlikle sana katılıyorum , bunu yapanlar kimler ise onları kınıyorum

Bu arada desteğe ihtiyacınız varsa hazırım

• lan pcforum, bak burada gelip de yalan atma.
    Yalanci seni, hersey senin altindan cikti zaten.
    Bukadar da beklemiyordum, gelip de bir hamle de bizim sitedeki tüm belgeleri sildiniz.
    Insanliga sigar mi be bu? Yaziklar olsun.
  • Alakasız ama bişey sormak istiyorum çünkü bu topik pirim yaptı Bu .iso dosyası nedir yahu? Linuxun uzantısımı? .exe gibi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yozi

lan pcforum, bak burada gelip de yalan atma.
    Yalanci seni, hersey senin altindan cikti zaten.
    Bukadar da beklemiyordum, gelip de bir hamle de bizim sitedeki tüm belgeleri sildiniz.
    Insanliga sigar mi be bu? Yaziklar olsun.

Arkadaşlar neler oluyor şaka mı bu ?
    Yozi nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GurkanLee

Alakasız ama bişey sormak istiyorum çünkü bu topik pirim yaptı Bu .iso dosyası nedir yahu? Linuxun uzantısımı? .exe gibi ??

İSO cd kalıp dosyasıdır linuxla alakası internetten linux cdlerinin iso dosyaları halinde indirilmesidir
    Bu linkte geniş detay ve nasıl yazdırılır sorusunun cevabını bulabilirsin
    http://www.linuxnet.com.tr/modules.php?name=Tutorials&op=viewtut&id=55

• bak pcforum, ben msn aciyorum, sen yoksun.
    Herseyi yanlis anliyorsun zaten, umutun kisisel bir sitesindeki yazidan sonra olan oldu.
    Ve sonra yazdigi yazinin cevapi sonra sitenin icinde idi.
    Bu nasil bir tesadüf, birsey yok diyorsun, sonra seninle ilgili bir seyler sitede geciyor.

Gelelim koltuk sevdasi masalini, topici sil diyen sen degilmiydin ?
    Sonra da ben 1-2 gün boyunca gel gitme diyen de bendim.
    Olay tamamen senin idareneni altinda gecti. Xalphas ve sen tartistiginiz icin, sen onun yazdigi yerde olamam demedin mi. Simdi gelmisin koltuk sevdasi lafi yapiyorsun.
    Iste zaman nasil da unutuluyor. Emin ol dostum.
    Suana kadar kimseye kötülügüm dokunmamistir. Ama bu olayadan sonra cok üzüldüm.
    Söyle bakalim ben sana nerde laf attim ?

Saldiriyorsunuz dedin ya, bana söyle bakalim nerede nezaman saldirmisim.
    Iste burada gene bir yanilgi var. Herhalde beni birisiyle karistirmisin.
    Ama olur böyle seyler, iste zaman hemen de unutuluyor.

Bak seninle ilgili degil diyorsun, ama hacklendikten sonra seninle ilgili yazilar yaziliyor.
    Umutun sana yazdigini yazinin, karsiligi ise sitenin icinde cevap olarak yazilmis.
    Simdi de bana niye böyle diyorsun dedin.

Buarada ben ip'lerini aldim. Zaten verdim, bakalim kimler cikacak.
    Zaten benim korkum yok, senin sitelye ilgili birseyim olmadi, olamaz da.
    Bakiyorum da cok degismisin. Hatirliyorum da ilk baslarda ne güzel gidiyordu.
    Sonra ise birden degistin, ve bu degisimi ile beni sucluyorsun.
    Güya ben herseyi yapmisim diye. Ne diyelim iste, bilmeden, duymadan, görmeden konusan olunca.
    Böyle olur zaten.

• eheheh güzeeeel güzeeeel ekmeğimize yağ sürüyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencfatih

quote:

Türkiyede Gönüllü olarak ücretsiz linux gönderen 3 tane site var.

Birincisi Linux Portal. (Yöneticileri : Pcforum , Sivilhayat (Entipüften) , Codellnet)

İkincisi Mavi Portal (Yöneticileri : Xalphas , Sabutay (Yozi) , Mavibereli)

Üçüncüsü Linuxcuyuz (Yöneticileri : Deran , Kilisli , Onur)

Tabi daha nice emeği geçen insan.

Bu 3 sitenin 2 sine. (diğer site hakkında bir bilgim yok) arka arkaya büyük saldırılar düzenleniyor. Mavi Portal devre dışı kalıyor. Linux Portal 13 saatlik insan üstü bir çaba ile açık kalmayı sağlıyor.

Bu konuda uzman arkadaşlar sayesinde bizim sitede gitti geldi. Ama sonunda sıfır kayıp ile kurtardık.

Şimdi bu sitelere kim saldırıyor. İlk akla gelen linuxcuyuz sitesine eskiden saldıran ücretli linux dağıtan siteler. Gerçi onların saldırdıklarıda ispatlanamadı. Bunlar değilse sizce kim yada kimler olabilir. Yada bu işten çıkarları ne olabilir.

Bu saldırıları yapanları kınıyorum. Açık Kaynak gönüllüsü insanları asla yıldıramazsınız.

Geçen hafta sabutaydan ubuntu aldım ve kesinlikle sana katılıyorum , bunu yapanlar kimler ise onları kınıyorum

Bu arada desteğe ihtiyacınız varsa hazırım

bende suse 9.3 ve madriva almıştım maviportal dan
    bunu yapanları şiddetle kınıyorum.

• quote:

Linux Portal'da sonunda hacklendi arkadaşlar. Linux sitelerini hackleme furyası başladı. Kim var acaba bu olayların arkasında ve ne gibi bir çıkarları var?

Siz birbirinize çamur atın , adamlar yapsın yapacağını...
    Birde sormadan edemeyecem siz bu sitedeki bilgileri hiç yedeklemiyomusunuz
  • Arkadaslar, bu olayi artik uzatmanin alemi yok.
    Pcforumun da hakli yönleri var, bizim de.
    Birkac serefsizin yüzünden, birbirimize girmeyelim.

Saygilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.