Şimdi Ara

WİNDOWS EMBEDDED 8.1 INDUSTRY PRO İLE WİNDOWS 8.1 PRO ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARALARINDA NE FARK VAR BİLEN BİRİSİ YOKMU MİCROSOFTU ARADIM BİR FARKI YOK DEDİ SADECE ADI DEĞİŞİKMİŞ. BİLEN BİRİSİ YOKMU YAZLIMICI BİR ARKADAŞ..

https://www.dreamspark.com/ BU SİTEDE BEDAVA EĞER FARK YOKSA ORJİNAL WİNDOWS EMBEDDED 8.1 INDUSTRY PRO KULANICAM OYUN FALAN ... PERFORMANSI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigantes -- 10 Mayıs 2015; 2:10:55 >

• WİNDOWS 8.1 PRO da aşağdaki mağazada bulunan ugulamalar kurulu bunun dışında fark yok.

Metro Müzik
    Metro Video
    Metro Okuyucu
    Metro Posta,Takvim,Kişiler
    Metro Oyunlar
    Metro Haritalar
    Metro Hava Durumu
    Metro Bing
    Metro Fotoğraf
    Metro Seyehat
    Metro Kamera
    Metro Haberler
    Metro Finans
    Metro SkyDrive
    Metro Spor
  • Performans için 32 ve 64 bit farkına bakın. Windows 8 ve 8.1'de sürümler performansa etki etmez, şehir efsanelerine inanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Mayıs 2015; 15:41:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • embedded kullanmanı tavsiye etmem. bildiğim kadarıyla birçok özellik eksik. Hiç randıman alamazsın. Boşuna para vermiş olursun.
  • Hiçbir fark yok sadece Metro uygulamalar yüklü olarak gelmez, bir de embedded sistemlere özel birkaç küçük özellik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A9BF4BC74 -- 10 Mayıs 2015; 20:33:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

embedded kullanmanı tavsiye etmem. bildiğim kadarıyla birçok özellik eksik. Hiç randıman alamazsın. Boşuna para vermiş olursun.

sadece bazı uygulamalar yüklü değil bilgisyar daha temiz geliyor. kulanıyorum performansı çok iyi boşuna para vermedim hem bedava . ve o kadar kişi ve Microsoft fark yok diyor sen dalgamı geçiyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigantes

quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

embedded kullanmanı tavsiye etmem. bildiğim kadarıyla birçok özellik eksik. Hiç randıman alamazsın. Boşuna para vermiş olursun.

sadece bazı uygulamalar yüklü değil bilgisyar daha temiz geliyor. kulanıyorum performansı çok iyi boşuna para vermedim hem bedava . ve o kadar kişi ve Microsoft fark yok diyor sen dalgamı geçiyorsun..

Laflarına dikkat et. Terbiyesizliğe gerek yok.

Ben bildiğim kadarıyla dedim. Ama sen aradaki farkı anlayamıyorsun herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüklü gelen programlar hariç bir fark yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.