Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate ile Home Premium arasındaki Fark Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
81.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 7 Ultimate ile Home Premium arasındaki Fark Nedir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7 Ultimate ve Home Premium Arasındaki Farklar

Windows 7 Home Premium ve Ultimate, Microsoft tarafından sunulan iki farklı Windows 7 sürümüdür. Her ikisi de çeşitli özellikler ve işlevler sunsa da, aralarında bazı önemli farklılıklar bulunmaktadır.

Güvenlik Özellikleri:

Windows 7 Ultimate, Home Premium'da bulunmayan gelişmiş güvenlik özellikleriyle birlikte gelir. BitLocker Sürücü Şifrelemesi, hassas verilerin izinsiz erişime karşı korunmasına yardımcı olurken, AppLocker, yalnızca güvenilir uygulamaların çalışmasına izin verir.

Ağ Özellikleri:

Ultimate sürüm, Home Premium'un sunduğu temel ağ özelliklerine ek olarak gelişmiş ağ yönetimi araçları içerir. Grup İlkesi Yönetimi, yöneticilerin ağ kaynakları üzerinde ayrıntılı kontrol sahibi olmalarını sağlar.

Çoklu Dil Desteği:

Windows 7 Ultimate, Home Premium'da bulunmayan çoklu dil desteği sunar. Bu özellik, kullanıcıların işletim sistemini ve uygulamaları farklı dillerde kullanmalarını sağlar.

Sanallaştırma Özellikleri:

Ultimate sürüm, sanallaştırma için destek içerir. Bu özellik, kullanıcıların işletim sistemlerini ve uygulamalarını sanal makinelerde çalıştırmalarını sağlar.

Fiyat:

Windows 7 Ultimate, Home Premium'dan daha pahalıdır. Bunun nedeni, gelişmiş özelliklerinin ve işlevselliğinin olmasıdır.

Sonuç olarak, Windows 7 Ultimate ve Home Premium, farklı ihtiyaçlara sahip kullanıcılar için tasarlanmış iki farklı Windows 7 sürümüdür. Ultimate sürüm, gelişmiş güvenlik özellikleri, ağ yönetimi araçları, çoklu dil desteği ve sanallaştırma yetenekleriyle daha kapsamlı bir seçenek sunarken, Home Premium sürümü temel kullanıcılar için yeterli olan temel özellikleri sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ultimate'de bulunan bir çok özellik Home Premium'da yok. Örneğin Ultimate'de Xp Modu var Home Premium'da yok. Daha bir çok özellik Home Premium'da yok ama günlük kullanımda etkisi olmayan bir çok özellik bunlar. Yani profesyonel olarak kullanmıyorsanız Home Premium yeterli olacaktır.
  • Ultimate ile diğer windows sürümlerinin karşılaştırıldığı tablo bulabilirmiyim
  • Buradan bakabilirsiniz;
    http://www.docums.net/windows-7-surum-ozellikleri-ve-karsilastirilmasi/
    Burada daha ayrıntılı;
    http://mshowto.org/client-ailesi/windows-7/719-windows-7-surum-karsilastirmalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 5 Kasım 2009; 18:14:48 >
  • saol
  • Rica ederim.
    Gerçi bir çok özellik ev kullanıcısı için işe yaramaz dedim ama örneğin bitlocker faydalı bir sistem, usb disklerinizi şifrelemenizi sağlıyor ve sadece Ultimate versiyonunda var.
  • windows home sürümünde en önemli olan xp mode yok yani sadece xp de çalışan programlarını çalıştıran bir eklenti var dolayısıyla home işimizi görmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KARDEŞ BEN EVDEKİ 4 GBLIK RAMİ OLAN 1 GB HD EKRAN KARTI OLAN PCDE HO.PRE. KULLANIYORUM OKULDA İSE 2 GB RAMLİ FAZLA İYİ OLMAYAN PCYİ KULLANIYORUM OKULDAKİNDEN DAHA ÇOK MEMNUNUM
  • ultimatin en güzel özelliği çoklu dil desteği.
    ister türkçe ister ingilizce ister aslmanca ister arapça kullan.
    20 nin üzerinde dil desteği var.
  • Tema seçenekleri bile farklı. Ekstra programlar var misal bitlocker harici veya sabit hdd nin bözlümlerini şifreleyebiliyorsun.

• ben home premiumun yettiğini düşünüyorum
  • Ev kullanıcısı için home premium, profesyonel kullanım için professional, üst seviye kullanıcı için (web tasarımcı,programcı vs.) ultimate kullanılmalıdır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt
    Ev kullanıcısı için home premium, profesyonel kullanım için professional, üst seviye kullanıcı için (web tasarımcı,programcı vs.) ultimate kullanılmalıdır....

Tamamen yanlış!
    ev kullanıcı bit locker desteğinden ya da çoklu dil desteğinden mahrummu kalsın.
  • oyunlarda bile kasma yapıyor bencede ultimate gerekkk
  • Al hacı
    format atma
    Format Atma - Format Atma ve Format Atmak Yazılı ve Resimli Anlatım
    http://www.formatatma.org/?&Bid=869171
    5 no lu sutun ultimate 3 no home premıum cok fark var arada bence sistem iyiyse ultimate yukle kolay gelsin
  • ultimate ile hom pre arasında pek

ultimade ile home premium arasında pek fazla bir fark yok sadece bitlocer ve xp mode farklı bide temalar ve sesleri farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: techprofessional

ultimate ile hom pre arasında pek

ultimade ile home premium arasında pek fazla bir fark yok sadece bitlocer ve xp mode farklı bide temalar ve sesleri farklı

Sadece bu kadarmı?
    ultimate de çoklu dildesteği de var.
  • yahu bu çoklu dil desteğinden kastınız windows dilinin değişmesi sanırım.Ben mi yanlış anlıyorum.neden bu kadar önemli dil desteği.yani bana lazım olan misal türkçeyse zaten windows'um dahasına ne gerek var.? Ugandaca açılmasına ihtiyacım yok yani.
  • valla ben şimdi aldım asus k53s windowsultimte xp den farkı yok home premıum biraz düşük geliyo xp kullandım premuım kullandım bide bunu denicem xp tartışılmaz tabi ultimate premıumdan biaz ii gibi geldi bana hayırlısı olsun ii akşmlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitamoto

yahu bu çoklu dil desteğinden kastınız windows dilinin değişmesi sanırım.Ben mi yanlış anlıyorum.neden bu kadar önemli dil desteği.yani bana lazım olan misal türkçeyse zaten windows'um dahasına ne gerek var.? Ugandaca açılmasına ihtiyacım yok yani.

ihtiyacın yoksa win 7 starter de yeter.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.