Şimdi Ara

Bu Windows Kopyası Orjinal Değil Win. 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce almış olduğum samsung NP-R620H model bir notebook'um var..Geçenlerde yani 1 ay önce sabit disk'te bad sector çıkması üzerine (forumda da konularım mevcut) İzmir mürselpaşa bulvarında ki servisine götürmüştüm..1 ay sonra notebook'umu aldım, Satın aldığımda Vista yüklü olan notebook'uma Win. 7 Home Premium 32 bit yüklemişler, fakat 3-4 gün önce arkaplan simsiyah oldu ve bilindik sağ alt köşede "bu windows kopyası orjinal değil" yazısı çıkmaya başladı..Açılışlarda da "şimdi satıl al" "daha sonra sor" ve "iptal" seçenekleri vardı..Bir iki kere açılışta "iptal" i seçerek bilgisayarımı açtım ve kullandım..Ama bugün pc açılırken biraz daha yavaş geldi ve gene aynı pencere çıktı açılışta,bende iptal dedim fakat pencere kapandıktan sonra fare imlecinin yanında ki "doluyor" simgesi gitmedi ve bilgisayar öylece kaldı,fareyi oynatabiliyorum fakat masaüstü,başlat simgelere gelmiyor sadece simsiyah arkaplan ve sağ alt köşede ki o yazı kalıyor..Yani pc açılmıyor, farklı keylerde denedim fakat hiçbirini kabul etmedi..Şu an da servise götüremem bunu kendim halletmemin bir yolu var mı? Açılışta aynen benimde altta ki resim gibi oluyor fakat "iptal" veya "daha sonra sor" seçeneğinetaıkladığımda farenin yanında ki "doluyor çemberi" gitmiyor ve aynı şekilde kalıyor siyah arkaplan ve sağ alt köşede ki yazı..

Lütfen yardım edin bu Samsung servisi bana kafayı yedirtecek illa ki bir iki servisini bombalayım mı akılları başlarına gelsin diye? Nedir bu sorunun çözümü??
    Hepinize şimdiden teşekkürler

Bu Windows Kopyası Orjinal Değil Win. 7

• Servise götürün orjinal yazılım yükletin başka açıklaması yok :)
  • Güvenli modda açılır mı denemedim ama açılıyorsa, bilgisayarındaki önemli verileri yedekleyip orijinal Win Vista'yı yeniden kur. Recovery varsa, en fazla 30 dakikada halledersin.
  • Arkadaşlar bi remove wat ile win7 sorununu galiba hallettim ama hala simgeler masaüstü başlat gibi şeyler yok sadece arkaplan var ama görev yöneticisini açıp yeni görevden explorer.exe yapınca sadece "bilgisayarım" penceresi açılıyor.gene masaüstü ve diğer şeyler yok acaba başlangıçta çalışması gereken işlemlerin başlamamasından dolayı olabilir mi? ve bu sorunu nasıl hallederim?
  • kardeş windowsun açıkça yakalanmış bu dakikadan sonra garip sorunlarla karşılaşırsın o yüzden servise götür ve durumu düzeltmelerini iste.
  • peki sizce servisin bu sorunu çözmesi ne kadar sürer ve bilgilerim gider mi? Yedekleme yapamıyorum ve D'de olanlar da gider mi?
  • Dostum kazıklanmışsın sen götur yerine yenisini kursunlar para istiyemezler cunku korsan kurmuşlar xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e kur lisanslı vistanı olsun bitsin, verilerini kurtarmak istiyorsan da indir netten hiren boot cd veya herhangi bir live linux dağıtımı (örneğin ubuntu), cd den başlatıp bilgisayarı aktarmak istediğin şeyleri aktar taşınabilir bir diske
  • D sürücüsündeki verilere birşey olmaz. servise de öyle derseniz onlar yedekleme yapabilirler. sıkıntı çekmek istemiyorsanız vistadan win7 ye geçiş sanırım bedavaydı. araştırmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.