Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate ile Home Premium arasındaki Fark Nedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
81.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben home basic dışındaki windows 7 sürümlerini kullandım ultimade ile home premium arasındaki farklar cok az harddisk şifreleme için farklı bir program kullanıyorun bide ingilizce kullandığın için sorun olmuyor dil desteği
  • quote:

Orijinalden alıntı: baron_özgür

ben home basic dışındaki windows 7 sürümlerini kullandım ultimade ile home premium arasındaki farklar cok az harddisk şifreleme için farklı bir program kullanıyorun bide ingilizce kullandığın için sorun olmuyor dil desteği

selam dostum. klasör şifrelemek için hangi programı kullanıyorsun acaba?
  • En önemli desteği bence donanımsal olarak 2 veya daha fazla işlemciye destek verip daha çok ram desteği sunmasıdır.Workstationlar için.
  • 8 gb ram lık bir sistem olduğu zaman windows 7 32 bitte 8 gb ramın 3 küsür kadarını kullanıyor.64 bit olan sürümü yüklendiği zaman ram miktarı kaç olursa olsun hepsini kullanabilir mi ?(Ultimate den bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebulfeth -- 18 Mart 2013; 17:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

Merhabalar,

Fiziksel bellek oranı sınırı, Windows 7 Ultimate 64-bit'te 192 GB'tır. 192 GB'a kadar olan bellekleri sorunsuzca adresleyebilirsiniz. Fakat 32-bitte bu sınır 4 GB'a çekilir.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Âşıkadam

quote:

Merhabalar,

Fiziksel bellek oranı sınırı, Windows 7 Ultimate 64-bit'te 192 GB'tır. 192 GB'a kadar olan bellekleri sorunsuzca adresleyebilirsiniz. Fakat 32-bitte bu sınır 4 GB'a çekilir.

İyi günler.

Cevap için teşekkür ederim :)
    Sİzinde belirttiğiniz gibi oluyormuş.Ekstra olarak şunlarıda elime geçmişken yazmak lazım ;

* Windows XP 32-bit: 4GB
    * Windows XP 64-bit: 128GB
    * Windows Vista Home Basic: 4GB
    * Windows Vista Home Basic 64-bit: 8GB
    * Windows Vista Home Premium: 4GB
    * Windows Vista Home Premium 64-bit: 16GB
    * Windows Vista Ultimate: 4GB
    * Windows Vista Ultimate 64-bit: 128GB+
    64 Bit windows 7 için max
    * Windows 7 Starter: 8GB
    * Windows 7 Home Basic: 8GB
    * Windows 7 Home Premium: 16GB
    * Windows 7 Professional: 192GB
    * Windows 7 Enterprise: 192GB
    * Windows 7 Ultimate: 192GB

• quote:

Orijinalden alıntı: Âşıkadam

quote:

Merhabalar,

İyi günler.

Arkadas durumu ozetlemis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 bit Windows 7 Starter: ancak ve ancak 2GB
  • Home premium daha performanslı diye duymuştum sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 6 Eylül 2013; 13:00:21 >
  • bu ne lahana bu ne peyriz 4 sene olucak 2 ay sonra bu konuyu açalı cevaplar geliyor hayret
  • Bilgisayarın rahatlaması için ''windows özelliklerini aç veya kapat'' hangilerini kapatmamız gerek?
    Win Ultimate kullanıyorum...
  • arkadaşlar ben de orjinal home premium vardı,format attım şimdi ultimate var. sorum şu: home premium keyi ultimate e girsem sorun olur mu, orjinal mi olur hata mı verir yoksa windows kopya diye kapatır mı ? cvplar için saolun
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    Öyle bişi olsaydı herkes Windows starter alır netten ultimate indirip şifreyi girerdi ultimate acaip ucuzlamış olurdu :DD: Sivri zeka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

Öyle bişi olsaydı herkes Windows starter alır netten ultimate indirip şifreyi girerdi ultimate acaip ucuzlamış olurdu :DD: Sivri zeka.

bi şansımı deneyim dedim
  • arkadaşlar şu anda win7 home premium 64 bit kullanıyorum ultimate yapmayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthplt58

arkadaşlar şu anda win7 home premium 64 bit kullanıyorum ultimate yapmayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım?

aradığnız herşey windows 7 ana konumda var. combofix yapılışı , format nasıl atılır , bakım onarım programı , hdd sıfırlama , full hd film izlemek, son sürat hızlı birşekilde dosya indirmek ve birçokşey bu konuda eşinize dostunuza konuyu önerebilirsiniz . sizinde yorumunuzu beklerim konuda bizzat gelen sorulara yardım edebilirsiniz, soru sorabilirsiniz . Bundan memnuniyet duyarım.

WİNDOWS 7(ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

http://forum.donanimhaber.com/m_82410686/tm.htm

sorunlarınızı buraya iletiniz

• win10 çıktı hala win7 den vazgeçemeyenlerdenim. 7 starterlar başlangıç pcler için desteklidir aero theme vb gibi grafik animasyonlar yoktur ve sadece 32 bit oldugu için 2gb ramler stabil çalışır. uzun yıllardır 7 home premium x64 kullanıyorum gayet memnunum. ultimatelerde hopre ye özellikler fazla ama peşinden ekstra güncellemeler ve security pack ler geliyo bunlarda ister istemez bazı pcleri yavaşlatıyo. oyunlarda ise hp ile ulti arasında pek bi fark yok 1-2 fps ultimate daha iyi eğer oemi iyi güzel pc varsa elinizde ultimate yoksa hp ideal.

hp probook 4520s

intel pentium p6100 2.00 ghz
    3gb ram
    intel hd graphic
    300gb hdd
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Herkes malum yollarla beleş kullandığı için tabii herkes ultimate diyor. Sorsan, o saydıkları özellikleri kırk yılda bir ancak kullanmışlardır. Çok garip bir ülkedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 24 Haziran 2016; 12:30:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bu konuda tamamiyle hak veriyorum simdi bu yorumumdan sonra beni linc edicekler forum sakinleri ama fiyasada 4k film yokken memleekette 70 gb akn varken ulkede 4k yayini yapan tek kanal varken 4k uhd tv alirlar. Sirf faceye giren adam gider macbook pro alir. Gunluk hayatta telefon kullanan gider iphone son cikanindan alir. Aksiyonla isi yoktur yilda bi kere alanyaya tatile gidiyordur gider go pro hero 4 alir. Ozellliklerini kullanmadigimiz ama baskalarinda varsa bizde neden olmasin kafasindayiz.garip bi ulkeyiz gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

win10 çıktı hala win7 den vazgeçemeyenlerdenim. 7 starterlar başlangıç pcler için desteklidir aero theme vb gibi grafik animasyonlar yoktur ve sadece 32 bit oldugu için 2gb ramler stabil çalışır. uzun yıllardır 7 home premium x64 kullanıyorum gayet memnunum. ultimatelerde hopre ye özellikler fazla ama peşinden ekstra güncellemeler ve security pack ler geliyo bunlarda ister istemez bazı pcleri yavaşlatıyo. oyunlarda ise hp ile ulti arasında pek bi fark yok 1-2 fps ultimate daha iyi eğer oemi iyi güzel pc varsa elinizde ultimate yoksa hp ideal.

hp probook 4520s

intel pentium p6100 2.00 ghz
    3gb ram
    intel hd graphic
    300gb hdd

konuyu hort yapmışşsın ha tarihe bak!!!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.