Şimdi Ara

Suskunlar (2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.174
Cevap
16
Favori
136.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalite bozulmadan devam ederse bu dizi tutar.
  • biraz başlarını kaçırmısdım aksam tekrar yayınlandı,
    2defa seyrettim ilk bölümünü

1. bölüm itibari ile kendini seyrettirdi,

perşembe günü biraz zor oluyor
    izlemem fatmagül ve polatı takip ediyorum dönüşümlü olarak
    birde suskunları ekledik bakalım nasıl olacak.
  • Şans eseri izledim, bu dizinin ne çıkacağını biliyordum ne fragmanını izlemiştim.Oldukça hoşuma gitti, çizgilerini bozmazlarsa devam edicek gibi gözüküyorum.
  • sezonlar sezonlar uzatmazlarsa, tadında bırakırlarsa güzel bir dizi olur.
    Ama diğer bazı diziler gibi uzatacağız diye saçma sapan konular eklemeye başlarlarsa baymaya başlar.
  • Çekimler beklediğimden daha kaliteli.Show TV'ye rağmen oldukça iyiydi renkler vs. yabancı dizi tadındaydı.Bu şekilde devam ederlerse,her bölüm birinin peşinde koşup onlardan intikam almaya çalışırlarsa güzel olur.Fakat yukarıda da arkadaşlarımızın bahsettiği gibi aşkla,meşkle diziyi batırırlarsa efsane olamadan biter izleyicinin gözünde.
  • Biraz önce izledim de kaliteli bir yapım olmuş.Umarım böyle devam eder.Gayet iyi.
  • Dizi gerçekten sağlam olmuş.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ama takoz İrfan'ın büyük hali daha ağır başlı olabilirmiş.Dans etmeler falan. Çocuk hali ondan daha karizma.
  • Tamam senaryonun çalıntı olduğunu biliyordum ama bu kadar da tıpkısının aynısı çakma bir dizi yapılmaz ki arkadaş. İnsan biraz özgünlük katar. Bu diziye güzel diyenler oturup Sleepers'ı baştan sona izlesinler ve bu emek hırsızlığına sessiz kalmasınlar.

Bunun dışında RTÜK'ten ceza ya da en az uyarı alacağını düşünüyorum bu dizinin. Çocuğa şiddet ve istismar içerikli sahneler prime time'da gösterilmemeli diye düşünüyorum. RTÜK'te böyle düşünüyordur eminim ki.
  • Dizi güzelde dizinni güzelliği türklerin yaptığından değil bire bir Kardeşgibiydilerden çalmasıydı bence yani insan özgü birşey kadar bir kaç sahneyi değiştirip diziyi çekmişler yazık insan en azındna yarısından çoğuan el atardı bence.
  • Ezel'e de çakma diye diye ayıla bayıla izlemedik mi? Güzel olsun da çakma olsun anasını satim. Türk dizilerinin çoğu sıkıcı baygın diziler zaten çakma olsun kaliteli olsun gene millete izleyecek bir şey çıksın yeter. Bu bile başarı olur artık dizi sektörümüz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ezel'e de çakma diye diye ayıla bayıla izlemedik mi? Güzel olsun da çakma olsun anasını satim. Türk dizilerinin çoğu sıkıcı baygın diziler zaten çakma olsun kaliteli olsun gene millete izleyecek bir şey çıksın yeter. Bu bile başarı olur artık dizi sektörümüz için.

Aynen. Normalde tv izlemem bakayım bizim evdekiler ne izliyor diye oturdum tv karşısına. Bildiğin kendine bağladı dizi beni. Çekimleri kamera açıları filan 10 numara olmuş. Çakma olayına gelince elbet vardır telif hakkı veya izin filan almışlardır heralde.. Diğer Türk dizilerine bakıldığında bu dizi başyapıt gibi duruyor gözümde.
  • yeni izledim ve çok hoşuma gitti. çakmaymış çalıntıymış şuymuş buymuş, beni hiç alakadar etmiyor.
    tek korkum diğer bölümler ilk bölüm gibi olmayacak. BENCE
    inşallah yanılırımda 2 sezonluk güzel bir dizi izleriz ama bu kadar aç yayıncı kuruluş varken zor gibi gözüküyor
  • İlk bölümü çok beğendim. "Ezel"den beri ilk defa Türk dizisi beni içine çekmeyi başardı. Güzel bir dizi izleyeceğiz gibi gözüküyor.

Sleepers filmini izlemedim. Yarasa Özcan'ın vurulması ile ilgili soruşturmada avukatın, o sekreteri arayıp nereye gideceğini sorduğu yere kadar incelenmesi gerekir. Bakalım olacak mı? Ayrıca dizinin gidişatı açısından Ahu'nun yalan söylemesi olağan bir durumdu.
  • şimdi başladı TEKRARI
  • Dizi gayet başarılı uyarlama falan izlettiriyor arkadaş
  • Yok çalıntıymış yok bilmem neymiş.Yapımcılar bizim millete ne yapsa yaranamazlar.
  • Favorilerime ekledim direk Çok güzel bi dizi olmuş.Böyle devam eder inşallah.Sarp Akkaya müthiş oyuncu.

Ayrıca güzel bi yazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godilli -- 3 Mart 2012; 0:14:01 >

• şu an ki dizi piyasasında bnce çok iyi bi yapım ilk bölüm itibariyle eğer böyle devam ederse çok güzel olur ayrıca ezelden sonra artık bu tür güzel dizileri tadında bitirebileceklerini düşünüyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

Favorilerime ekledim direk Çok güzel bi dizi olmuş.Böyle devam eder inşallah.Sarp Akkaya müthiş oyuncu.

Ayrıca güzel bi yazı.http://t24.com.tr/yazi/simdi-konusma-zamani-suskunlar-konusuyor/4746

Hakkaten güzel bir yazı olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.