Şimdi Ara

Suskunlar (2012) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.174
Cevap
16
Favori
136.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senaryo calinti da olsa iyi, oyuncular iyi daha ne olsun
  • Yeni bölüm aksiyon dolu olacak heralde... Beklemedeyiz
  • harika dizi takipteyim
  • İster uyarlama olsun isterse amerikada yayınlayan diziyi bi sonraki hafta aynı sahnerle tekrar çeksinler yayınlansınlar, hiç önemli değil, ben hayatımda ilk defa bir türk dizisinde bu kadar iyi oyunculuk gördüm. Böyle bir yapımı sırf uyarlama diye yerden yere vuranlar çok büyük haksızlık yaparlar. Üzgün olduğunda kaşlarını çatmaktan, sevindiğinde mal gibi sırıtmaktan başka mimik bilmeyen oyuncularla dolu piyasada bu diziyi baş tacı etmemiz lazım. İlk bölüm itibariyle şuana kadar yapılmış en kaliteli türk dizisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, sırf oyunculuk değil, görsel açıdan da sahne seçimleri ışık seçimleri herşey mükemmeldi, umarım dizi yapımcıların para hırsına kurban edilip gereğinden fazla uzatılmaz dallanıp budaklanmaz, aşk işleri işin içine haddinden fazla girmez...
  • eveeet geldik güzel bir dizinin başına daha ilk bölümden kadınlar çıktı meydana mümkünse sarp apak ile ecevit kapışsın o aradada kadınlar yanlışlıkla vurulup ölsünler çünkü ecevitin karısı şimdiden olaylara dahil olma çabası içine girdi şimdiden yok seni kim üzdü yok sana ne yaptılar demeye başladı hali çok sürmez 4 bölüm sonra arkadaşlarından ayrıl,sen beni sevmiyorsun,onlarla konuşma diye ağlamaya başlıyacakmış ecevitin gönlü esas kıza kayacak ve olay aşk savaşına dönecekmiş gibi duruyor.Birde keşke şu dizileri internetten yayınlamaya başlasalar televizyonda hiç çekilmiyo bu kadar pis adamlar gene tertemiz konuşuyorlar ölüm sahneleri kapalı eleştiriler üstü kapalı şöyle düşünceleri neyse açıkca gösterebilseler diziler daha güzelleşecekmiş gibi geliyor .

• ilk bölüm mükemmeldi, sleepers'ı aratmadı desem iyidir, umarım çok uzamaz, cidden etkileyici, kaliteli her şeyiyle.

bu dizi çıkınca ortalık sleepers çakması diyen elemanlarla doldu, sleepers filminin ülkemizde bu kadar çok izlendiğini bilmiyordum sadfd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

eveeet geldik güzel bir dizinin başına daha ilk bölümden kadınlar çıktı meydana mümkünse sarp apak ile ecevit kapışsın o aradada kadınlar yanlışlıkla vurulup ölsünler çünkü ecevitin karısı şimdiden olaylara dahil olma çabası içine girdi şimdiden yok seni kim üzdü yok sana ne yaptılar demeye başladı hali çok sürmez 4 bölüm sonra arkadaşlarından ayrıl,sen beni sevmiyorsun,onlarla konuşma diye ağlamaya başlıyacakmış ecevitin gönlü esas kıza kayacak ve olay aşk savaşına dönecekmiş gibi duruyor.Birde keşke şu dizileri internetten yayınlamaya başlasalar televizyonda hiç çekilmiyo bu kadar pis adamlar gene tertemiz konuşuyorlar ölüm sahneleri kapalı eleştiriler üstü kapalı şöyle düşünceleri neyse açıkca gösterebilseler diziler daha güzelleşecekmiş gibi geliyor .

Usta sansürlenmiş kelimelerin çiçek böcek kanatlı at filan olduğunu mu sanıyorsun Takoz'un genç elemana üçün birini aldın dediğinden sonra her iki lafından biri küfür :D Esas elemanların aralarındaki konuşmaları saymıyorum bile.. Dvd filan çıkınca sansürsüz yayınlasalar bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Buraya not düşeyim bu dizide de konu tıkanacak, para kazanma uğruna dizi bitirilmeyecek, aşk meşk muhabbetleri diziye karışıp dizinin cılkı çıkacak.

+ 1903
  • Yıl olmuş 2012 hala bu tarz dizi izleyen var hey gidi hey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin konusu çok güzel, oyuncularda harika. Konu çok uzun sürecek bir konu gibi değil. Umarım uzatmayıp vakti gelincee 1-2 sezonda bitirirler.
  • Sleepers dizisini bilmiyorum.Ama bu dizi tutacak bu dizide emeği geçenlere helal olsun.Gerçekten başarı bir dizi(ilk bölüm için).Umarım klasik Türk dizisi moduna girmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Çekimler beklediğimden daha kaliteli.Show TV'ye rağmen oldukça iyiydi renkler vs. yabancı dizi tadındaydı.Bu şekilde devam ederlerse,her bölüm birinin peşinde koşup onlardan intikam almaya çalışırlarsa güzel olur.Fakat yukarıda da arkadaşlarımızın bahsettiği gibi aşkla,meşkle diziyi batırırlarsa efsane olamadan biter izleyicinin gözünde.

Hocam görüntü yönetmeni dünyaca ünlü birisiymiş.Ünlü şarkıların kliplerini falan çekmiş.Herhalde tek bölüm için gelmiş orayı tam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Yıl olmuş 2012 hala bu tarz dizi izleyen var hey gidi hey

Sen ne tarz diziler yada filmler seyrediyorsun yıl 2012 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Sleepers dizisini bilmiyorum.Ama bu dizi tutacak bu dizide emeği geçenlere helal olsun.Gerçekten başarı bir dizi(ilk bölüm için).Umarım klasik Türk dizisi moduna girmez.

sleepers dizi değil hocam
    http://www.imdb.com/title/tt0117665/
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Buraya not düşeyim bu dizide de konu tıkanacak, para kazanma uğruna dizi bitirilmeyecek, aşk meşk muhabbetleri diziye karışıp dizinin cılkı çıkacak.

+ 1903

haftada 110dk lik dizi mecburen tıkanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizide bunlara yapılanlara karşılık daha gaddar bir şekilde intikamlarını alsalar daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

+ 1903

haftada 110dk lik dizi mecburen tıkanacak

Ayarlayacaklar abi o zaman. Dünya para dönüyor o sektörde hak etsinler biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Bu dizide bunlara yapılanlara karşılık daha gaddar bir şekilde intikamlarını alsalar daha iyi olurdu.

direk sıkacaklarına işkence yapsalar
  • İşkenceyi falan geçtim de ölen eleman neden öldüğünü bile anlamadı mı yoksa ben mi kaçırdım orayı?

Bari ben falanca cezaevinden filancayım diye yüzüne söyleseydi.
  • İlk bölümü yeni izledim ve beğendim.İnşallah ilerki bölümlerde böyle devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.