Şimdi Ara

Suskunlar (2012) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.174
Cevap
16
Favori
136.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qRueL

Diskte karşı tabi önyargılarım oldu sonuçta halen devam eden buyuk bir uyarlama furyasına marka kaldigimizdan dedim icinden bu da diğerleri gibi olur çıkar ama bekledigimden cok daha kaliteli bir yapimla karsilastim hek çocuk oyuncular hemde ana oyuncular cok iyi isler cikarmis .Senaryo olarak ne kadar calinti gozuksede sonunda adam akilli muhabbet kuran insanlarla da karsilasmak güzel kasmadan kaymak gibi konusuyorlar ve bu doğallıga islenmis dizinin en güzel tarafi da budur kesinlikle. ozellikle İrfan beyin h ayrami oldum. eger dizi bozmaz ise bu haliyle cok iyi ama bakalım böyle bir kisir senaryoyu harikalar yaratirlarsa turk senaristlerine olan yargim artik kirilmaya baslar

türk senaritlere gerek yok. pınar bulut diye bir senarist var, EZEL ide o yazdı bunu da o . Alıntısı felan var ama olsun işte kadın beceriyo bu işi

• bu konuda bilgim yoktu bunu öğrenmek iyi oldu ama korkularimda yok denemez inşallah basladigi gibi gider ve insallah ezeli gibi uzatmadan tadimda bitirmeyi bilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

Güzel dizi nedense cekimleri felan bana degisik geldi daha kaliteli diger diziler ile karsılastırınca.

Bende farkettim kamera acilaqri isiklandirmalar farkli kullandiklari lenslerde galiba oyle zaten goruntu yonetmeni yabanciymis.
  • O çocuk buraya geldiğinde ne yemek istediğini adam akıllı soracaksın tamammı lan!! ( restoranda oğlunu döven adamın çocuğu elini yıkaması için tuvalete gönderdikten sonra bilalin adamın kafasını masaya vurup söylediği söz..) akıllara kazınmıştır.
  • Bu arada dizinin sonunda çalan şarkının kime ait olduğunu bilen var mı? Netten baktım bulamadım sadece sözleri var. Sözleri de harika gerçi de..
  • Bana göre güzel başladı tuttum ilk bölümü.Sarp Akkaya için izledim.Diğerleri de iyiydi.

Mehmet Özgür'den Kollama'daki iyi adam rolünden sonra sansürlü de olsa küfür duymak değişik geldi.Ramazan programlarında felan konuşma yapıyordu bu adam.Şimdi kötü adam rolünde ana avrat gidiyor.Televizyon için her role gireriz hesabı...

İzlemeye değer...
  • Ilk bölüm güzeldi, yabancı dizi tadında olmuş.

Hapisteki tecavüz sahneleri, hapishane konulu amerikan dizilerini aklıma getirdi hemen. Konuyu fazla sürderebileceklerini sanmıyorum, eğer bu şekilde devam ederse güzel olur ama fazla uzatırlarsa, farklı yerlere çekerlerse tadı kaçar bence.
  • tefo için izledik ilk bölümü iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhaarruunn2

quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

Orijinalden alıntı: hhaarruunn2

çakma bir dizi daha.
    Kardeş Gibiydiler

al işte
    Çok kolay demi çakma demek hemen

ben bir filmde ilk önce senaryoya bakarım.öyle görsellik falan umrumda değil.mesela avatar siyah beyaz çekilse bile benim oyum gene 10 üzerinden 10 olurdu.çünkü senaryo orjinal.asıl zor olan senaryo yazmak.örneğin yeni nesil pop şarkıcıları; beste ve müzik başkalarına ait sadece şarkı söylüyorlar.bunlara sanatçı değil şarkıcı denir.

dizide bana göre kardeş gibiydiler'in çakması.hatta biraz daha zorlasam kardeş gibiydiler'in de yılmaz güney'in duvar adlı filminden uyarlanacağını söyleyeceğim

her neyse bu benim son mesajım.dizinin benim üzerimden (forumda)reiting almasını istemem.kendinize iyi bakın bol seyirler.

Avatara senaryo icin mi gittiniz birde ozgunmus senaryosu.

• Ben alamadim bizim forumda ne astrodamuslar ne tv elestirmenleri various yok tikanir vs hemende bildiler tabiki onlarda Hakki cakma demeleri dogal cunku kaldiracak yapilari yok size zaten kavak yelleri,hayat devam ediyor fatmagulun sucu ne Gibi rezil diziler yakisir calinti degil uyarlama ezelde uyarlamaydi bakin calinti demiyorum AMA onemli olan konuya yaptigin farkliliklar oyunculuklardir ayni senaryo olsa bile ki farklik var isleyis sekli konu anlatimi farklidir.Bizdede hata gelir burada polat izleyen adamlara laf anlatiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Çocukluk ve büyüklük hallerini birisi koyabilir mi buraya? Ecevitin çocukluğunu biliyoruz, sarınında küçüklüğünü biliyoruz, diğer ikisinin küçüklüğü hangi çocuk oluyor? Birde bunlar 4 kişi değil miydi? Dizinin adı suskunl4r zaten, ama 3 kişi kaldılar. Herhalde flashbackler çok olacak.

Ecevit-Bilal-Zeki-Gurur
     Suskunlar (2012)
    Gurur-Bilal-Ecevit-Zeki
     Suskunlar (2012)

Yanlisin var.
    En soldaki Gurur degil, Ibrahim.
    Gurur'u daha goremediniz.
    2.bolumden itibaren Berk Hakman canlandiriyor Gurur'u.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianfresco

quote:

quote:

Çocukluk ve büyüklük hallerini birisi koyabilir mi buraya? Ecevitin çocukluğunu biliyoruz, sarınında küçüklüğünü biliyoruz, diğer ikisinin küçüklüğü hangi çocuk oluyor? Birde bunlar 4 kişi değil miydi? Dizinin adı suskunl4r zaten, ama 3 kişi kaldılar. Herhalde flashbackler çok olacak.

Ecevit-Bilal-Zeki-Gurur
     Suskunlar (2012)
    Gurur-Bilal-Ecevit-Zeki
     Suskunlar (2012)

Yanlisin var.

Gurur kim la. Karıştı ortalık.

• quote:

quote:

quote:

Ecevit-Bilal-Zeki-Gurur
     Suskunlar (2012)
    Gurur-Bilal-Ecevit-Zeki
     Suskunlar (2012)

Yanlisin var.

Doğru söylüyosun yanlışlık olmuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ecevit-Bilal-Zeki-Gurur
     Suskunlar (2012)
    Gurur-Bilal-Ecevit-Zeki
     Suskunlar (2012)

Yanlisin var.

Gurur diye biri yok:D

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Ben alamadim bizim forumda ne astrodamuslar ne tv elestirmenleri various yok tikanir vs hemende bildiler tabiki onlarda Hakki cakma demeleri dogal cunku kaldiracak yapilari yok size zaten kavak yelleri,hayat devam ediyor fatmagulun sucu ne Gibi rezil diziler yakisir calinti degil uyarlama ezelde uyarlamaydi bakin calinti demiyorum AMA onemli olan konuya yaptigin farkliliklar oyunculuklardir ayni senaryo olsa bile ki farklik var isleyis sekli konu anlatimi farklidir.Bizdede hata gelir burada polat izleyen adamlara laf anlatiyoruz.

Burayı da mı buldun ps bölümü yetmiyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

quote:

quote:

Ecevit-Bilal-Zeki-Gurur
     Suskunlar (2012)
    Gurur-Bilal-Ecevit-Zeki
     Suskunlar (2012)

Yanlisin var.

Gurur diye biri yok:D

Gurur'u 2.bolumden itibaren Berk Hakman canlandiriyor.
    Bizimkilerin Irfan'dan ve digerlerinden intikami suresince pesindeki komiser olarak.

• fragmanlardan anlaşıldığı kadarıyla konu çok hızlı gelişiyor. Daha ikinci bölümdeyiz ama toplamda dört kişi olan düşman grubundan ikisinin işi bitti gibi görünüyor. Elbette İrfan'a ulaşmak zor olacaktır ancak bu gidişle ellerinde sağlam bir hikaye yoksa dizi çok kötü çuvallayabilir.
  • bende aksine düşünüyorum.
    bu düşmanların peşinden sürekli peşinde kovalamaca oynayacaklarsa dizi ozaman kabak tadı verir.
  • Sleepers'a benziyo,ondan esinlenmişler gibi. Kaza sahnesi,hapishanedeki olaylar filmi hatırlattı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.