Şimdi Ara

Suskunlar (2012) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.174
Cevap
16
Favori
136.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Neyse konumuza donelim ikinci fragmanda gordugumuz uzere gardiyanin isi bitti Ecevit kendini kaybedecek bence.

Yalnız ikinci fragmandaki gardiyan ilk bölümdeki baş gardiyan değil. Dikkatli bakarsan çocukları sıraya dizerken arkada duruyor yeni fragmandaki gardiyan. Sanırım Sait'e ulaşmak için onu sorgulayacaklar. Üzerine Sarı İrfan'ı arıyor ama o telefon dinleniyor büyük ihtimalle. Gurur denen polis orada dahil oalcak sanırım olaya.

İkinci bölüm de süper olacak gibi. Fragmanlar bile dizinin ne kadar kaliteli olduğunu koyuyor. Özellikle kamera açıları ve sahne geçişleri.. Görüntü yönetmenin yabancı olduğu nasıl da beli ediyor kendini.

O da hapisanedeydi o yuzden dedim yoksa ayni olmaigini Bende farkindayim o doven ile bu baska buda ecevit arkasinda dokunuyorken vazgeciyor gardiyan basi Gibi biri.Zaten yukaridada demistim goruntu yonetmeni yabanciymis kullandiklri kamera acilari,isiklandirma hatta lensler bile farkli bence.

Yok o elemanı diyorsun sandım ondan yazdım Person of Interest ya da Alcatraz gibin her bölümde birini alsalar ve hikayelerini güzel bir şekilde araya biraz da merak unsuru atarak bağlasalar dizi hit olur Ezel'i bile geçer o derece. Ki öyle olacak gibi duruyor. Bilmiyorum neden ama diziye feci bağlandım diziye. İlk defa bir Türk dizisinde acep haftaya ne olacak diye merak ediyorum

Görüntü yönetmeni de baya ünlü biri, Yon Thomas. Birçok ünlü grubun kliplerini filan yönetmiş baya tanınıyor yani. Nası ikna ettilerse artık

Anladim farkidnayim farkli adamlar AMA birde soyle dusunun her bolum birini Alsalar ne heyecan ne bekleme zevk kalir yani ayni seyler olur ilgi cekmez cok uzatmamak sartiyla alinmali bence zaten alinacak cok Adam yok tabii hapisanedeki her cocuk degilse amac.Yon thomasda okumustum cok unlu kliplerde calismis Adam hakkinida veriyor Dizi performansi olmasina ragmen.

• büyük gün geldi
  • Çok heyecanlıyım , nasıl olacak bakalım.
  • round 2 fight !!...
  • Çok fazla dayanamaz bu dizi.. RTÜK için gerekli tedbirleri alsa da.. tutunamaz .. rtük uğraşır bu diziyle... - hele Pozantı {Çocuk} Cezaevindeki olaylardan sonra -
    (google'a pozantı haberleri yazın )
    Dizinin konusu nereden alınırsa alınsın , yeter ki bu iş adam gibi yapılsın.

Ancak ilk bölüm 2-3 haftada tamamlandığından herşey özenli gibi duruyor. Diğer bölümlerde ise bu kadar özen olmaz.
    Ayrıca dizideki şiddet ve taciz gören çocuğun isminin Ecevit olması ... ve buna ses çıkarılmaması da ilginç - aslında ilginç değil - Burada bir subliminal/siyasi mesaj mı var yoksa...
  • Köşe yazısında okumuştum. Zamanında Gaziantep'te baklava çaldıkları için 2 yıla mahkum olan çocuklar, cezaevinde geçirdikleri 9 ayın ardından Rahşan affı ile salıveriliyorlar. Oraya bir gönderme yapıyor olabilirler. Rtük'ün bişey yapacağını sanmam. Çünkü zamanında Muhteşem Yüzyıl için ne baskılar oldu. Başbakan bile çıkıp mecliste dizi yasaklansın dedi ama hala yayınlanıyor dizi. Bu kadar emek verilen ve özenilen bir diziyi kaldırmazlar heralde.

Diğer yandan dizi yapımcıları Zeki adında Twitter hesabı açmışlar ve gelecek bölümlerle ilgili ipuçları veriyorlarmış. Zeki'nin olduğum yerden herşeyi görebiliyorum sözüne baya uyan bir hamle..
  • Bu ne yav, özet niyetine ilk bölümü tekrar veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bu ne yav, özet niyetine ilk bölümü tekrar veriyorlar

süper
  • Yeni bölüm 21:45'te. Rtük ileri aldı sanırım yayın saatini. Çünkü 20:00 diyordu bir haftadır. İlginç.
  • inş 2. bölümde güzel olur sönüp giden saçma dizilere benzemez bu dizi de. gerçek görüntüsü üstteki arkadaşlarında bahsettiği gibi çok güzel inş bu dizi bütün dizi sektörüne örnek olucak bi yapım olur bundan sonra kaliteli diziler çıkar ülkemizde:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

inş 2. bölümde güzel olur sönüp giden saçma dizilere benzemez bu dizi de. gerçek görüntüsü üstteki arkadaşlarında bahsettiği gibi çok güzel inş bu dizi bütün dizi sektörüne örnek olucak bi yapım olur bundan sonra kaliteli diziler çıkar ülkemizde:D

Amerika'da ünlü klipleri çeken bir adam görüntü yönetmenliğini üstleniyor. Gerçekten kalite muazzam derecede iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 8 Mart 2012; 22:06:33 >
  • dizide ezel havası yok mu sizce de
  • ikinci bölümde benden geçer not aldı, umarım bu kıvamda devam eder...
  • Ezelden sonra izlediğim en iyi Türk dizisi.

Umarım ilerleyen bölümlerde usta oyuncuları da dizide görürüz

• Heh kız da işin içine girdi şimdi
  • diziyi ezele benzeten tek ben değilmişim.
  • İyiydi bölüm. Ancak daha sakin geçti birinci bölüme göre. Biraz daha merak unsuru olsa daha güzel olacak. Ayrıca bir saat reklamsız yayınlamaları da bomba oldu.
  • Çok iyiydi.İlk defa izledim bugün , spoiler yiye yiye bir hal olmuştum dedim bari ikiden başlayayım.Gayet güzel.

Sadece şu bayan elemanın yerine hatları daha keskin biri oynasa daha hoş olurdu.
  • güzel bir dizi birçok yerini ezele benzettim,bazı evlerde ezelle aynı yerde çekilmiş
  • 2. bölüm de iiydi. inş bozmazlar bu çizgide devam eder ama cidden görüntü bitiriyor beni izledikçe izleyesi geliyor insanın:D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.