Şimdi Ara

Suskunlar (2012) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.174
Cevap
16
Favori
136.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smyrna

Kamera çekimleri çok kaliteli gözüküyor. Bu iş için özel bir isim getirtmişler zaten. Fazlasıyla belli oluyor.

Sarı az daha yanıyordu, Ecevit zor kurtardı. Bölüm fragmanından polisin Ecevit hakkında deliller bulduğunu falan zannetmiştim... Sait'e ne yapacaklar acaba? Hüseyin gibi acımazlar herhâlde.

Sait'i muhtemelen daha çok haşlayacaklar.Sonrada kaza süsü verip öldürebilirler.

• Gazanfer ne olacak onu merak ediyorum, ortalıkta yokmuş sanırsam.
    Şu acıyı sıcağı soğuğu hissetmeyen.

Ve onun yerine kim oynayacak acaba?
    Manyak milletin parmaklarını kemiriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

Gazanfer ne olacak onu merak ediyorum, ortalıkta yokmuş sanırsam.
    Şu acıyı sıcağı soğuğu hissetmeyen.

Ve onun yerine kim oynayacak acaba?
    Manyak milletin parmaklarını kemiriyordu.

Onu da Kenan Birkan gibi pazarlarlar.Hatırlayın 10 bölüm nerdeyse Kenan da Kenan tutturdular 2. sezon görebildik adamı
    Yalnız dizi sağlam inşallah bu dizi tutar, biliyorsunuz türk insanı aşk-ihtiras-tecavüz istiyor.
  • 2 bölümü de izledim ama parampirçik bir şey sormak istiyorum.
    Hani eskiye dönülüyor ya onlardan hangisi irfan ? büyük olup reis gibi davranan mı ?
  • ters köşe olmak istiyoruz senariste iletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Takoz'un elinin tersi fenaymış. Ben başlarını kaçırdım Sait'in yanına gitmediler hehralde bu bölümde?.

aynen adam bi yapıştırdı çocuk sehpayla birlikte yerde
  • Şimdi olaylar İrfan ve çetesi etrafında dönüyor ancak İrfan hiç de öyle ''final boss'' havası vermiyor bana Hani arkasından birileri filan çıkacak hikaye öyle devam edecek gibi geliyor. Gazanfer'i öyle monte edecekler sanırım. Ancak o zamana kadar bizimkiler adalet bekçileri olmak yerine kooparatifleşseler iyi olacak.. Zeki, bize Suskunlar diyecekler demişti. Pek güzel bir örgüt ismi değil gerçi ama

• Abi o bizimkilerin mekanındaki kasa ne iş yapar ? Şifresi yok mu yani.Gelen geçen çat çut açıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

2 bölümü de izledim ama parampirçik bir şey sormak istiyorum.
    Hani eskiye dönülüyor ya onlardan hangisi irfan ? büyük olup reis gibi davranan mı ?

Evet o, koğuşun reisi olan, Takoz İrfan. En büyükleriymiş hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

Abi o bizimkilerin mekanındaki kasa ne iş yapar ? Şifresi yok mu yani.Gelen geçen çat çut açıyo.

Kapak açıktı zaten. Ecevit kamerayı koyup hızlıca çıkmış anlaşılan. Çünkü o sırada mezarlığa hem Gurur hem de İrfan gidiyordu. Zorlama olmuş biraz ama. Kızın öğrenmesi hikayeye nasıl bir katkı sağlayacak merak ediyorum.
  • Güzel dizi 2.bölümde güzeldi.
  • en kısa zamanda 2.bölümü izlicem bakalım
  • Bu bölüm de harikaydı. Sleepers'ın hakkını veriyorlar bence, o filmi izlerken çok üzüldüğüm yerler olmuştu ve aynı hisleri yine yaşadım. Tebrik etmek lazım tüm ekibi.
  • müzik çok iyi ya
  • Cok ezel ozentisi diyola dogrumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Cok ezel ozentisi diyola dogrumudur?

Hayır değil.
    Ezel'in senaristi ile Suskunların senaristi aynı kişi çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 10 Mart 2012; 12:25:40 >
  • Ben beğendim diziyi takip ediyorum. 2.bölümde güzeldi.Adamım Sarı
  • oo dizi 10 numaraymış ya kuzey güney den başka izleyecek bir dizi daha buldum nihayet
  • İlk kez bir türk dizisi izliyorum adam gibi güzel çekmişler beyler izleyin izlettirin

• Üçüncü bölüm fragman..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.