Şimdi Ara

Suskunlar (2012) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.174
Cevap
16
Favori
136.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

2.bölüm de harika ötesiydi ama diziden bir gelecek bekliyorum dersem yalan söylemiş olurum. Her bölüm bu kurguyu, aforizmayı, başarılı oyunculuğu devam ettirmeleri baya zor gözüküyor. Ezel ilk sezon bunu iyi başarmıştı. Her bölüm bir şeyler vaat etmişti. Ecevit'in arkadan konuşmaları bu diziye yakışmamış. Akla dayı geliyor onun da harika sesinden sonra bir işe yaramıyor. Dayı öksürse içimize işliyordu. Oyunculuklar şimdilik beklediğimden daha da iyi. Özellikle Iska ve şerif. Murat Yıldırım'dan böyle bir performans beklemiyordum. Diziyi tek başına götürebilir şu an için. Çocuk oyuncular zaten aşmış durumda. Umarım bu söylediklerimi yutardım da harika bir dizi izleriz.

Arka planda konuşan Zeki değil mi ?

Ben Ecevit'e benzetmişim. Etkili olmadığı o kadar belli demek ki.

nerdeyse ses aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Fragmanda Ahmet Kayanın müziği vardı ne iş?

Konuya uyumlu bir şarkıdır koymuşlardır.Sen neden takıldın ki bu kadar?

Aytekin Ataş ın müziği daha iyiydi.
  • Dizi süper ama ne kadar uzatabilirler hikayeyi o konuda şüpheliyim.
  • Dizi 13 bölüm sürecek gibi dedikodular var.Bence tam yerinde olur,böyle güzel bir şeyi uzatmaya gerek yok.Kısa olsun,hep güzel hatırlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightOfTheTemple

Dizinin setinden ilk kareler de görücüye çıktı ‘MUHTEŞEM Yüzyıl’ dizisinin yapım şirketi Tim’s Productions tarafından çekilen, Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Berk Hakman, Güven Murat Akpınar ve TugayMercan’ın başrollerini paylaştığı ‘Suskunlar’ perşembe akşamı başlıyor. ‘Ezel’in senaristlerinden Pınar Bulut’un kaleme aldığı, Umur Turagay’ın yönetmenliğini üstlendiği dizi; KuyudibiMahallesi’nde büyüyen, kardeş gibi olan Ecevit, Bilal, İbrahimve Zeki’nin çocukken yaptıklarımasumbir hata sonucunda hayatlarının altüst olmasını konu ediniyor. Dizinin ilk bölümündeki görüntülerde ise Radiohead, Slipknot, Black Eyed Peas, Editors, Norah Jones ve Franz Ferdinand gibi dünyaca ünlü sanatçıların kliplerinin görüntü yönetmeni Yon Thomas’ın imzası var.

İLK BÖLÜM 22 GÜNDE ÇEKİLDİ
    İlk defa bir dizi projesi için Türkiye’ye gelen Thomas, “Projeyi kabul etme sebebimsenaryosu ve yapımşirketinin Tims olmasının yanı sıra yönetmenin de Umur Turagay olmasıdır. Şimdi iyi bir iş çıkarma sorumluluğu bize ait. Televizyon için çok yeni ve taze bir iş yapıyoruz” dedi. ‘Suskunlar’ için Beykoz Kundura Fabrikası’nda 4 binmetrekareye dekor kuruldu. İki çocuk cezaevi, emniyetmüdürlüğü ve karargah olarak hazırlanan dekor için yaklaşık 100 kişilik bir ekip, çekimlerden 4 ay önce çalışmaya başladı. Dizinin ilk bölümü 22 günde tamamlandı. Çekimlerde yaklaşık 650 figüran kullanıldı.

Üç TIR dolusu özel ışık
    ‘SUSKUNLAR’ dizisinin birinci bölümü için Türkiye’de az sayıda bulunan iki tane “arri alexa plus” kamera, özel objektif ve lenslerle üç TIR dolusu reklam ve film çekimlerinde kullanılan özel ışık kullanıldı. Yon Thomas’ın görüntü yönetmenliği yaptığı ilk bölümde ışık ekipmanına ek olarak 40 metrelik vinçler, “tecno crane” ve “galaxi crane”in kullanıldığı sette 90 kişilik teknik ekip çalıştı.

HABERTURK

Vay be, Arri Alexa'yla çekiliyormuş. Ben de zaten görüntüleri çok kaliteli ve başarılı bulmuştum, görüntü yönetmeni de yabancıymış, daha önce Emre Aydın'ın Afili Yalnızlık klibini çeken Yon Thomas.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Hawx

Dizi 13 bölüm sürecek gibi dedikodular var.Bence tam yerinde olur,böyle güzel bir şeyi uzatmaya gerek yok.Kısa olsun,hep güzel hatırlayalım.

Hayatta kısa sürmez bu dizi. Dibine kadar götürürler. Murat Yıldırım için bile izleyen bir sürü kız var.
  • Konusu,kadrosu beni memnun etti fakat Show Tv de çok kolay dizi harcayabilen bir kanal bunu da unutmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Konusu,kadrosu beni memnun etti fakat Show Tv de çok kolay dizi harcayabilen bir kanal bunu da unutmamak lazım

Bu dizi öyle kolay harcanmayacaktır bence.Show TV'de 1 sezondan fazlasını görmez ama.Eğer dizi bu sene iyi giderse seneye diğer büyük kanallar ATV,STAR veya KANAL D atlar ve kapar SHOW TV'nin elinden diziyi.Ezel,Kurtlar Vadisi,Muhteşem Yüz Yıl'ı nasıl kaptırdıysa bu diziyide kaptıracaktır.SHOW TV,Acun'a yatırım yapıyor neredeyse sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Konusu,kadrosu beni memnun etti fakat Show Tv de çok kolay dizi harcayabilen bir kanal bunu da unutmamak lazım

Bu dizi öyle kolay harcanmayacaktır bence.Show TV'de 1 sezondan fazlasını görmez ama.Eğer dizi bu sene iyi giderse seneye diğer büyük kanallar ATV,STAR veya KANAL D atlar ve kapar SHOW TV'nin elinden diziyi.Ezel,Kurtlar Vadisi,Muhteşem Yüz Yıl'ı nasıl kaptırdıysa bu diziyide kaptıracaktır.SHOW TV,Acun'a yatırım yapıyor neredeyse sadece.

Ben sanmıyorum bir ara Karakol diye bir dizi vardı bayağı güzeldi ama kaldırdılar

• Çok güzel gidiyor dizi yalnız biraz daha kısa tutulsa çok güzel olur. Bazen uzun uzun bakışıyolar sıkılıyorum.
  • Bence dizi çok kısa sürmez.Sonuçta her adamı tek bölümde bulup indirmezler değil mi konu çok dar değil
  • Diğer arkadaşların dediği gibi ben de dizinin uzun vadede bu başarıda olacağını sanmıyorum.Elbet bir yerden sonra tempo düşer bizim sektörden dolayı. 10 bölüm çekseler senede çok iyi olur ama işte ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 11 Mart 2012; 21:29:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Ben sanmıyorum bir ara Karakol diye bir dizi vardı bayağı güzeldi ama kaldırdılar

Güzel diziydi ama o bu kadar beğenilmemiş ve izlenilmemişti.Özellikle sosyal medyada bu dizi büyük yankı buldu.

• Sait herhalde Hüseyin Kıran gibi fakir değil.Zengin sanırsam.

Ayrıca Takoz İrfan daha ağırbaşlı olabilirmiş diye düşünen tek benim herhalde?.
  • Akşama doğru özeti vardı, şöyle bir 40 dakika izledim, hoşuma da gitti açıkçası sınavım olmasa tamamını da izlerdim. Bir film vardı çıkaramadım şimdi, onda da hapisteki çocuklara tecavüz ediyorlardı, sonra gardiyanı öldürüyordu o çocuklar, ona benzemiş biraz.
  • Küfür olayında da Behzat Ç'den aşağı kalır bir yanı yok.İrfan yardırıyor bazı sahnelerde.
  • Behzat Ç'nin dvdlerinde nasıl bilmiyorum ama eğer sansürsüz versiyonu filan çıkarsa dizinin kesinlikle alacağım. Hele ki bu bölümde İrfan'nın morgtaki muhabbeti çok iyiydi..
  • 3. bölüm fragmanı efsane olmuş efsane. "Siz benim neden sustuğumu nerden bileceksiniz ?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMaJestel -- 12 Mart 2012; 4:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Küfür olayında da Behzat Ç'den aşağı kalır bir yanı yok.İrfan yardırıyor bazı sahnelerde.

İnsan evladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Akşama doğru özeti vardı, şöyle bir 40 dakika izledim, hoşuma da gitti açıkçası sınavım olmasa tamamını da izlerdim. Bir film vardı çıkaramadım şimdi, onda da hapisteki çocuklara tecavüz ediyorlardı, sonra gardiyanı öldürüyordu o çocuklar, ona benzemiş biraz.

Sleepers , ilk sayfada da yazıyor ondan uyarlama diye.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.