Şimdi Ara

Suskunlar (2012) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.174
Cevap
16
Favori
136.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.bölümde bomba gibi geliyo Bu dizi acayip kısa geliyo bana ya zırt diye bitiyo.5 gün geçmez şimdi.
  • Fragman fena. Yalnız Bilal kime bağırıyor beyler o Iska'nın tuttuğu çocuk kim?
  • Sait'i bulmaya çalışıyorlar sanırım. O yüzden de hapisten çıkmış çocuğu sorguluyor olabilirler. Çünkü çocuğa Nolur Sait abi dedin değil mi diyor Sarı.. Ben daha çok bu komiser Gurur ne yapacak onu merak ediyorum. Üstüne Ahu bayıldığında yanında biri var ayakta. Yine bomba olacak bölüm..
  • Yine süper bölüm olacak.Bekliyoruz.

• eveet yaşasın holey hatta yip yip hurraaa!!!! yani gelmez diyordum ama ezelden sonra yeniden izlenebilir bir dizimiz oldu verdiği spolerlerden de anladığım kadarıyla senaryo uzamayacak önceden düşünülmüş galiba zamanla fight club a kayacak böyle ezilmişleri felan toplayıp intikan alacaklar. ve ben herşeyi görebileceğim bir yerdeyimden de anladığım kadarıyla ecevit iler ki bölümlerde ölecekhadi bakalım suskunlar derneği yada suskunlar çetesi bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyoruz.
  • Bence Kavak Yellerinde oynayan kız role uymamış.
  • Güzel bir bölüm daha geliyor,fragman sağlam.
  • Fragmanda Ahmet Kayanın müziği vardı ne iş?
  • Hayatımda öyle kolay kolay karakter beğenmem. Yani her dizi de bir favorim olur ama öyle genel bir favorim kolay kolay olmaz. Ve Iska artık o karakterler arasında. Sanırım oyuncusunun çok büyük etkisi var. Doğru,Sarı gibi deli ya da Şerif gibi zeki ve dominant değil ama. Bir orta karaket anca böyle güzel oynanınr birader. İnanılmaz samimi geliyor karakter bana. Belki de diziyi izlememin en büyük nedenlerinden biri Iska.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Hayatımda öyle kolay kolay karakter beğenmem. Yani her dizi de bir favorim olur ama öyle genel bir favorim kolay kolay olmaz. Ve Iska artık o karakterler arasında. Sanırım oyuncusunun çok büyük etkisi var. Doğru,Sarı gibi deli ya da Şerif gibi zeki ve dominant değil ama. Bir orta karaket anca böyle güzel oynanınr birader. İnanılmaz samimi geliyor karakter bana. Belki de diziyi izlememin en büyük nedenlerinden biri Iska.

huseyinin evinden cikarken "O buzu koy oraya o buzu, ben seni hic sevmiyorum.buz koymazsan aciyacak" demesi cok iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Fragmanda Ahmet Kayanın müziği vardı ne iş?

İsrail'in oyunu bunlar. Onun arkasında ise Amerika var.

Yeni bölüm fragmanı yine çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Hayatımda öyle kolay kolay karakter beğenmem. Yani her dizi de bir favorim olur ama öyle genel bir favorim kolay kolay olmaz. Ve Iska artık o karakterler arasında. Sanırım oyuncusunun çok büyük etkisi var. Doğru,Sarı gibi deli ya da Şerif gibi zeki ve dominant değil ama. Bir orta karaket anca böyle güzel oynanınr birader. İnanılmaz samimi geliyor karakter bana. Belki de diziyi izlememin en büyük nedenlerinden biri Iska.

huseyinin evinden cikarken "O buzu koy oraya o buzu, ben seni hic sevmiyorum.buz koymazsan aciyacak" demesi cok iyidi

O sahne ve 2.bölümün bağlangıcı. Zeki'yi karşıda kahve masasında görürken ortaya koyduğu mimikler harika idi. Helal olsun diyorum. Bize böyle orta karakter oyuncuları lazım. Yüzleri taze oyunculukları iyi. Bir de tabi ilk bölümde zekinin yanına gittiklerinde bir okey olsaydı dediği zamanda çok iyi idi. Allah yolunu açık etsin diyorum oyuncusunun

• 2.bölüm de harika ötesiydi ama diziden bir gelecek bekliyorum dersem yalan söylemiş olurum. Her bölüm bu kurguyu, aforizmayı, başarılı oyunculuğu devam ettirmeleri baya zor gözüküyor. Ezel ilk sezon bunu iyi başarmıştı. Her bölüm bir şeyler vaat etmişti. Ecevit'in arkadan konuşmaları bu diziye yakışmamış. Akla dayı geliyor onun da harika sesinden sonra bir işe yaramıyor. Dayı öksürse içimize işliyordu. Oyunculuklar şimdilik beklediğimden daha da iyi. Özellikle Iska ve şerif. Murat Yıldırım'dan böyle bir performans beklemiyordum. Diziyi tek başına götürebilir şu an için. Çocuk oyuncular zaten aşmış durumda. Umarım bu söylediklerimi yutardım da harika bir dizi izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

2.bölüm de harika ötesiydi ama diziden bir gelecek bekliyorum dersem yalan söylemiş olurum. Her bölüm bu kurguyu, aforizmayı, başarılı oyunculuğu devam ettirmeleri baya zor gözüküyor. Ezel ilk sezon bunu iyi başarmıştı. Her bölüm bir şeyler vaat etmişti. Ecevit'in arkadan konuşmaları bu diziye yakışmamış. Akla dayı geliyor onun da harika sesinden sonra bir işe yaramıyor. Dayı öksürse içimize işliyordu. Oyunculuklar şimdilik beklediğimden daha da iyi. Özellikle Iska ve şerif. Murat Yıldırım'dan böyle bir performans beklemiyordum. Diziyi tek başına götürebilir şu an için. Çocuk oyuncular zaten aşmış durumda. Umarım bu söylediklerimi yutardım da harika bir dizi izleriz.

Arka planda konuşan Zeki değil mi ?

• 3 üncü bölüm fragmanıda güzel olmuş bakalım heyecanlı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

quote:

2.bölüm de harika ötesiydi ama diziden bir gelecek bekliyorum dersem yalan söylemiş olurum. Her bölüm bu kurguyu, aforizmayı, başarılı oyunculuğu devam ettirmeleri baya zor gözüküyor. Ezel ilk sezon bunu iyi başarmıştı. Her bölüm bir şeyler vaat etmişti. Ecevit'in arkadan konuşmaları bu diziye yakışmamış. Akla dayı geliyor onun da harika sesinden sonra bir işe yaramıyor. Dayı öksürse içimize işliyordu. Oyunculuklar şimdilik beklediğimden daha da iyi. Özellikle Iska ve şerif. Murat Yıldırım'dan böyle bir performans beklemiyordum. Diziyi tek başına götürebilir şu an için. Çocuk oyuncular zaten aşmış durumda. Umarım bu söylediklerimi yutardım da harika bir dizi izleriz.

Evet Zeki. Öldü ya sözde görüyor onları işte yukardan konuşuyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjanahmet -- 11 Mart 2012; 0:08:19 >

• Muziği süper dizinin.Yollar nereye goturecek seni
  • quote:

quote:

Ben Ecevit'e benzetmişim. Etkili olmadığı o kadar belli demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Fragmanda Ahmet Kayanın müziği vardı ne iş?

Konuya uyumlu bir şarkıdır koymuşlardır.Sen neden takıldın ki bu kadar?
  • quote:

quote:

quote:

Ben Ecevit'e benzetmişim. Etkili olmadığı o kadar belli demek ki.

Beni de ikileme düşürdün Zeki boşuna mı öldü konuşmak içindir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.