Şimdi Ara

Suskunlar (2012) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.174
Cevap
16
Favori
136.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni fragmandaki ahmet kaya şarkısının adı YAKAMOZ ... çok kıyak bi şarkıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

yeni fragmandaki ahmet kaya şarkısının adı YAKAMOZ ... çok kıyak bi şarkıdır

"Nereden Bileceksiniz" olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 12 Mart 2012; 15:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

yeni fragmandaki ahmet kaya şarkısının adı YAKAMOZ ... çok kıyak bi şarkıdır

Nereden Bileceksiniz bro
  • pardon bro'lar hatlar karıştı heralde benim AHMET KAYANIN 300 küsür şarkısını dinlemiş biri olarak
  • 3. Bölüm fragmanı çok iyi ya
  • Başrolde bir kız daha olmalıydı bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

Başrolde bir kız daha olmalıydı bana göre

1 kız bile ortalığı karıştırıyor 2 kız olsa ne olur acep:)

• İşler karışıyor hadi hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

[HTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=iqY2sSn0Isg]

İşler karışıyor hadi hayırlısı..

Aynen karıştı işler.Sait iti göründü hadi bakalım.
  • 3.bölümde baya lezzetli geçecek. Şu ana kadar çok iyi oyunculuk var dizide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

3.bölümde baya lezzetli geçecek. Şu ana kadar çok iyi oyunculuk var dizide.

Bencede öyle sadece kız uymuyor role o kadar.Sarının ve Ecevit'in özelliklede Iskanın oyunculukları çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

quote:

Bencede öyle sadece kız uymuyor role o kadar.Sarının ve Ecevit'in özelliklede Iskanın oyunculukları çok iyi.

O role Özgü Namal çok iyi uyardı bence. Hem güzellik hem oyunculuk olarak çok daha önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Akşama doğru özeti vardı, şöyle bir 40 dakika izledim, hoşuma da gitti açıkçası sınavım olmasa tamamını da izlerdim. Bir film vardı çıkaramadım şimdi, onda da hapisteki çocuklara tecavüz ediyorlardı, sonra gardiyanı öldürüyordu o çocuklar, ona benzemiş biraz.

Sleepers , ilk sayfada da yazıyor ondan uyarlama diye.

Haklısınız, dikkat etmemişim.

• 2 fragmanda cok guzel ozellıkle ilki.Müzik cuk oturmuş harıka dızı bence..
  • Diziyi daha yeni izledim. Senaryonun uyarlama olması benim açımdan hiçbir problem oluşturmuyor. Bizi etkiliyor mu, kendini izlettiriyor mu dizi? Kesinlikle. Takip ettiğim diziler var, ama Ezel gbi tutkun olduğum bir dizi olmamıştı. Bu dizide o potansiyeli görüyorum. Hadi bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

quote:

O role Özgü Namal çok iyi uyardı bence. Hem güzellik hem oyunculuk olarak çok daha önde.

Özgü Namal hiç aklıma gelmedi bencede tam olurdu o.
  • Yıllardır ne zaman bir Türk dizisi yada filmi izlesem ne kadar güzel olursa olsun film/dizi hep içten içe ulan bi eksiklik var bunda derdim. Ne olduğunu da söyleyemezdim ama bi eksiklik hissederdim. Bu diziyi izleyince bu eksikliğin ne olduğunu anladım. Çekim kalitesi. Sırf bu görüntü kalitesi sebebiyle oturup izledim diziyi. Oyunculuk mükemmel, görüntü mükemmel, konu da bizim ülkemize yabancı olmayan şeyler. Umarım bozmadan kararında devam eder ve biter dizi.

Ayrıca karakterlerin geçmiş zamanlardaki halleri de şimdiki hallerine baya baya benziyor. Sait olsun Hüseyin olsun mesela. En azından Flash tv deki yaşlandırma tekniği ile yada Muhteşem Yüzyıldaki yaşlandırma tekniğinden farklı bi teknik uygulamışlar

• Bugun arkadas baya bir ovdu diziyi, baslayacagim ben de izlemeye.
  • Yıl olmuş 2012 hala turk dizisi izleyen var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.