Şimdi Ara

Suskunlar (2012) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.174
Cevap
16
Favori
136.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: lMaJestel

Gurur'un - Gazanfer olmasına dair 3 detay yakaladım;

1.Sarı'nın diğerlerinin izini bulup Gazanfer'e hiç izini bulamaması, çokta önemli bi' veri olmayabilir ama dikkat edilmesi gereken bi' detay.
    2.Gurur, Sarı'nın telefonda İrfan'ı tehdit ettiğini biliyordu.Bunu bilme bilse cinayet amiri bilebilir organize değil.
    3. Belki de en önemli detay, 3. Fragmanın 52. saniyesinde Gurur rozetini gösterirken parmağındaki yara bandı dikkat çekti.Parmaklarını kemirmeyi alışkanlık haline getiren bir adamın arkasında bırakamayacağı birşey olabilir bu.

Ne diyorsun hocam Gazanfer, irfanın yanındaki genç çocuk. Hatırlarsan irfan elinin tersiyle ona vuruyordu, o da cam sehpaya düşüyordu, cam karnına giriyordu galiba ama acı hissetmiyordu.

Usta o çocuğun adı Hasan. Ayrıca çaylak olduğu da belli. Gazanfer olsa daha rütbeli olurdu. Çocuk gayet normal gözüküyor bir psikopatlığını görmedik daha

Ne biliyim yaralanma olaylarında pek bir acısı olmadı, ondan o olabilir diye düşündüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.Sarı'nın diğerlerinin izini bulup Gazanfer'e hiç izini bulamaması, çokta önemli bi' veri olmayabilir ama dikkat edilmesi gereken bi' detay.
    2.Gurur, Sarı'nın telefonda İrfan'ı tehdit ettiğini biliyordu.Bunu bilme bilse cinayet amiri bilebilir organize değil.
    3. Belki de en önemli detay, 3. Fragmanın 52. saniyesinde Gurur rozetini gösterirken parmağındaki yara bandı dikkat çekti.Parmaklarını kemirmeyi alışkanlık haline getiren bir adamın arkasında bırakamayacağı birşey olabilir bu.

Ne diyorsun hocam Gazanfer, irfanın yanındaki genç çocuk. Hatırlarsan irfan elinin tersiyle ona vuruyordu, o da cam sehpaya düşüyordu, cam karnına giriyordu galiba ama acı hissetmiyordu.

Usta o çocuğun adı Hasan. Ayrıca çaylak olduğu da belli. Gazanfer olsa daha rütbeli olurdu. Çocuk gayet normal gözüküyor bir psikopatlığını görmedik daha

Ne biliyim yaralanma olaylarında pek bir acısı olmadı, ondan o olabilir diye düşündüm.

Eli fazla kesilmedi zaten acıdığını belli ediyor yüz ifadesi ile. Arabaya binerken de elini saklıyor böyle. Acı hissetmese çat diye açardı o eliyle kapıyı. O değil yani. Daha karmaşık biri çıkar inşallah da dizi böyle satranç gibi birbirinden akılcı hamleler halinde gider. Yoksa hepsini bul kafalarına sık olmaz. Çabuk biter dizi. Çünkü İrfan hiç de dokunulmaz biri gibi görünmüyor. Sıradan bi çete lideri gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eli fazla kesilmedi zaten acıdığını belli ediyor yüz ifadesi ile. Arabaya binerken de elini saklıyor böyle. Acı hissetmese çat diye açardı o eliyle kapıyı. O değil yani. Daha karmaşık biri çıkar inşallah da dizi böyle satranç gibi birbirinden akılcı hamleler halinde gider. Yoksa hepsini bul kafalarına sık olmaz. Çabuk biter dizi. Çünkü İrfan hiç de dokunulmaz biri gibi görünmüyor. Sıradan bi çete lideri gibi.

Yalnız şu yarasayı çabuk harcadılar ya, önemli başka adamda yok, dizide biraz fantastiklik yok değil hani, gece uyumayan, yara hissetmeyen falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: markeloff

Yıl olmuş 2012 hala turk dizisi izleyen var

açılın beyler adam marjinal.

şaka bi yana konusu güzel, oyuncuları iyi. eğer bu gerilimden sapmazsa çok güzel dizi adamı bağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

şaka bi yana konusu güzel, oyuncuları iyi. eğer bu gerilimden sapmazsa çok güzel dizi adamı bağlar.

Sakin ol evlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi gerçekten güzel gidiyor.Oyuncular iyi,Müziklerde fena değil,Hikayede iyi her ne kadar alıntı yapılmışda olsa Sleepers filminden yalnız o karakteri niye öldürdüler
  • quote:

quote:

quote:

Sakin ol evlat

Arkadaş ukraynalı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

quote:

quote:

Sakin ol evlat

Arkadaş ukraynalı :)

Ne sandın yiyenim

• Fragmana bak be...

• 2. bölümü de izledim az önce. Süperdi, bu akşam da 3. bölüm var galiba. Televizyondan izlerim artık.
  • Basladi beyler
  • Kuzey-Güney çakması bir sahne olmuş!
  • Birşey kaçırdım sanırım ben? İçeriye attın falan dedi müdür Gurur'a.Ne zaman attı içeriye Ecevit'i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Birşey kaçırdım sanırım ben? İçeriye attın falan dedi müdür Gurur'a.Ne zaman attı içeriye Ecevit'i?

Ya hani sen katil olmadığın ne malum filan dedi ya Ecevit Gurur'a, o muhabbetteb sonra yanına aldı Ecevit'i. Ordan da sorguya almıştır. Zaten Sarı filan bekliyorlardı kapıda. Müdürden telefon gelince de bırakmış belli ki.
  • Mesajım bulunsun.
  • Bu gurur tam amelemsi bisey
  • Of çocuk ne oynadı be.
  • Gurur, Gazanfer olmaz bence, o kadar adaletli adam falan diye bahsedildi Gurur'dan, o psikopat Gazo, ne ara o kadar imana gelecek, biraz mantıksız gibi! Ama diğer yandan da, pek karakter yok, hani Gurur, eğer Gazanfer çıkarsa diğerleri arasında güel bir kedi fare oyunu olabilir.
  • Hocanın var bir bildiği bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Of çocuk ne oynadı be.

+1

Arkadan da verdiler Ahmet Kaya'yı çok dokundu bee
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.