yok ciddiyim bak misal biz leeds ile oynadık seneler önce.burda 0-0 falan berabere jkaldık ikinci maç adamlar aazımız mçtı.liverpool ise söylemeye gerek yok malum.fener manu dan 6 yed adamlar paf takımıyla geldi.arsenalden 5 tane yedi arsenal yedek kadro çıktı.demek işin püf noktası bu abi.ilk maç temiz bi 5 yicen sonra ikinci maça öle çıkıcan.ilk maç yenersen adamlar hacamat ediyo 2. maçta...
seni biliyoz evet çamur atmaktan başka bir şey yaptığı görmedim şu ana kadar. Hazım problemi var sanırım bi doktora görün bence.
diyosun.
Neyse yarın Benfica maçında görüşmek üzere iyi geceler Bu topikler bitmez, kimse de susmaz, keyfimize bakalım, rakip olmak güzel şey
quote:
Orjinalden alıntı: V2
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
yok ciddiyim bak misal biz leeds ile oynadık seneler önce.burda 0-0 falan berabere jkaldık ikinci maç adamlar aazımız mçtı.liverpool ise söylemeye gerek yok malum.fener manu dan 6 yed adamlar paf takımıyla geldi.arsenalden 5 tane yedi arsenal yedek kadro çıktı.demek işin püf noktası bu abi.ilk maç temiz bi 5 yicen sonra ikinci maça öle çıkıcan.ilk maç yenersen adamlar hacamat ediyo 2. maçta...
seni biliyoz evet çamur atmaktan başka bir şey yaptığı görmedim şu ana kadar. Hazım problemi var sanırım bi doktora görün bence.
ne soda, ne doktor hiç birşey işe yaramıyor be hocam
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Neyse yarın Benfica maçında görüşmek üzere iyi geceler Bu topikler bitmez, kimse de susmaz, keyfimize bakalım, rakip olmak güzel şey
Vallah Benfica - Galatasaray maçı çok zevkli olucakmış gibi geliyor bana.
Bu sene Şöyle Dişe Diş bir Avrupa maçı izleyelim bari..
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
quote:
quote:
Benim mi adımmı geçti.
evet arkadaşlarımı makaraya aldım. ama onlar da sadece eğlendiğimi biliyorlardı ve bana katıldılar. yani kimse komplekslik yapmadı fener yenemedi diye üzülmediğimi de herkes bilir. fener yenilse elime hiçbir şey geçmeyecek. yenerse de bunun bana bir zararı olmayacak. gördüyseniz tribünlerde gs liler ile fb liler yan yana idi.
ha bu fark yiyecek işşini fark gelsin diye dua edecek kadar ileri götürenler vardır tamam onlara ben de destek vermem. ama onlara da birşey diyemem. çünkü arsenal oynamadı. o yedek kadro, pef takım denilen kadro yürüye yürüye 18in içinde 4 pas yaptı.
her şey sskor mu? tabi ki hayır. eminim ki bu gece fenerbahçenin oyunundan memnun olmadınız.
eminim ki bu beraberliğe yatma oyununu onaylayanlar 2004te yunanistanın aldığı şampiyonluğa bolca laf atmıştır.
@rapture avrupada yaptığımız maç sayısı farkı 60tan fazla ama neredeyse mağlubiyet sayıları eşit.
bana 7 farkı bulur musun? biz fenerin avrupada yenilmesiyle sevinmeyiz. biz kendi başarılarımıza seviniriz avrupada
quote:
quote:
quote:
neye? ya siz ciddimisiniz ona göre gardımı alıcam bende. şakasına yazdığımı 5 yaşında çocuk okusa anlar şunları.azımıza mctılar yazmışım bizi hacamat ettiler demişim. gidin bi elinizi yüzünüzü yıkatın gelin ya hiç ummadığınız belki de rüyanızda görebileceğinizi düşündüğünüz beraberliğin etkisi ile hala rüyadasınız ya da uykunuz gelmiş sizin...
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
evet arkadaşlarımı makaraya aldım. ama onlar da sadece eğlendiğimi biliyorlardı ve bana katıldılar. yani kimse komplekslik yapmadı fener yenemedi diye üzülmediğimi de herkes bilir. fener yenilse elime hiçbir şey geçmeyecek. yenerse de bunun bana bir zararı olmayacak. gördüyseniz tribünlerde gs liler ile fb liler yan yana idi.
ha bu fark yiyecek işşini fark gelsin diye dua edecek kadar ileri götürenler vardır tamam onlara ben de destek vermem. ama onlara da birşey diyemem. çünkü arsenal oynamadı. o yedek kadro, pef takım denilen kadro yürüye yürüye 18in içinde 4 pas yaptı.
her şey sskor mu? tabi ki hayır. eminim ki bu gece fenerbahçenin oyunundan memnun olmadınız.
eminim ki bu beraberliğe yatma oyununu onaylayanlar 2004te yunanistanın aldığı şampiyonluğa bolca laf atmıştır.
@rapture avrupada yaptığımız maç sayısı farkı 60tan fazla ama neredeyse mağlubiyet sayıları eşit.
bana 7 farkı bulur musun? biz fenerin avrupada yenilmesiyle sevinmeyiz. biz kendi başarılarımıza seviniriz avrupada
hala paf diyorlar yaa. bi de uzun uzun yazmış fabregas, van persie, nasri, toure, silvestre, clichy de mi paf?????? sanki bizim hiç eksiğimiz yok... deivid, alex boru sanki...
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
Biz olarak çoğul konuşma arkadaşım.Fark yemesini dört gözle bekleyenler var olduğunu biliyorum, seni bilmem.Ayrıca Gs nin geçmişteki Avrupa başarılarında mutluktan Gs li arkadaşlarla sabaha kadar dışarda dolaşmıştımm..
deivid alex
başka? emre mi?
yahu 3 eksiğiniz var başımıza kakıyorsunuz. galatasaray sezon başından beri 13 eksikle mücadele etti demediğiniz kalmadı.
evet adamların yaş ortalaması sizin pafların yaş ortalamasına neredeyse denkti
biz diye çoğul konuşurum
çünkü ne galatasarayın yenilmesini isteyenleri fenerli, ne de fenerin yenilmesini isteyen galatasaraylıları galatasaraylı olarak görüyorum
açık söyleyeyim ben fener fark yer diyordum buradaki yüzde 90 gibi.ama yemedi.. ha sevinip veya üzüleyimmi hayır. rakibimin başarılı olmasını tabiki istemeyeceğim ama yendi yenildi diye sevinmem,bana ne?
İşte burda biz kavramı değişiyor arkadaşım.
Bende diyorumki susmakta bir erdemliktir.
quote:
açık söyleyeyim ben fener fark yer diyordum buradaki yüzde 90 gibi.ama yemedi.. ha sevinip veya üzüleyimmi hayır. rakibimin başarılı olmasını tabiki istemeyeceğim ama yendi yenildi diye sevinmem,bana ne?
yaaa şimdi 5-6 yeseydik görürdüm ben sizi... daha birçok gsli var utançlarından gelemiyorlar buralara
fener en azıdnan defansta hata yapmadığı zaman bişeyler yapabiliyomuş demekki.geçen seneki fener olsa bu gruptan 14 puan falan alırdı.
quote:
quote:
yaaa şimdi 5-6 yeseydik görürdüm ben sizi... daha birçok gsli var utançlarından gelemiyorlar buralara
benim fener 2 hafta önce 5 yediğinde veya gs leverkusenden 5 tane yediğinde dalga geçen tek mesajımı göster bu topiğe mesaj yazmayacağım.gösteremezsen sen aynı şeyi yaparmısın? mesajı yazana göre yorumlarsan daha akılcı olur diye düşünüyorum.
yuh yani bu oyunla bu kadroyla bu oyuncularla 1 puana seviniyor musunuz?
yuh yani bu oyunla bu kadroyla bu oyuncularla 1 puana seviniyor musunuz?
doğru söze ne hacet şorunmu gol yedikçe gülüyordu o maçta hey allahım ya! hiç unutmam
quote:
yok ciddiyim bak misal biz leeds ile oynadık seneler önce.burda 0-0 falan berabere jkaldık ikinci maç adamlar aazımıza mçtı.liverpool ise söylemeye gerek yok malum.fener manu dan 6 yed adamlar paf takımıyla geldi.arsenalden 5 tane yedi arsenal yedek kadro çıktı.demek işin püf noktası bu abi.ilk maç temiz bi 5 yicen sonra ikinci maça öle çıkıcan.ilk maç yenersen adamlar hacamat ediyo 2. maçta...