Şimdi Ara

SUSMAYI BİLMEK :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maç öncesinde günlerce Fenerbahçenin kaç fark yiyeceğini konuşan şahıslar şimdide başka bahanelerle alınan 1 puanın yorumunu yapıyorlar.Evet Fenerbahçe çok kötü oynadı 1-2 cılız atak dışında atağı yok, defans yaptı Arsenalın paf takımına karşı.Ama Arsenalin eksikle çıkacağını bile bile günlerce dalaga geçip durdular gece gece şimdide çıkıp yorum yapıyor insanda biraz utanma olur.(Not; Fenerbahçenin bugün oynadığı oynadığı oyundan hiç memenun değilim eksik Arsenale karşı alınan puana pekte sevinemiyorum ileriye dönükte pek umudum yok )

• Bütün GSliler
  • tamam sustuk yeterki siz mutlu olun
  • ya arkadaş sizde de ne bal var.adalar ikinci maçlara paf takımı ile çıkıp ya yenililyo ya berabere kalıyo size.ilk maçlar fark olunca kaale alıp asları oynatmıyorlar sonra kapıyorsunuz puanı...biz oldumu allah ne verdiyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

tamam sustuk yeterki siz mutlu olun

• quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Bütün GSliler

E hepimiz susarsak kiminle konuşacaksınız?

• ben bir kayserisporlu olarak konuşabilirmiyim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet haklısın ilk yarı şanslıydık ama defansif mücadele fena değildi..
  • quote:

ya arkadaş sizde de ne bal var.adalar ikinci maçlara paf takımı ile çıkıp ya yenililyo ya berabere kalıyo size.ilk maçlar fark olunca kaale alıp asları oynatmıyorlar sonra kapıyorsunuz puanı...biz oldumu allah ne verdiyse...

burdadamı sen ya . Sende bazı takıntılar var aşman gerkiyor bunları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya arkadaş sizde de ne bal var.adalar ikinci maçlara paf takımı ile çıkıp ya yenililyo ya berabere kalıyo size.ilk maçlar fark olunca kaale alıp asları oynatmıyorlar sonra kapıyorsunuz puanı...biz oldumu allah ne verdiyse...

sizin maçı karıştırma şimdi yaw, çok talihsizdi BJK adamların ileri vurduğu toplar gol oldu..

Biz ise Çok top kaybediyoruz ve rakibe ille at hadi bize gol diyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Bütün GSliler

E hepimiz susarsak kiminle konuşacaksınız?

Senin yorumlarını izliyorum objektif saylırsın, benim söylemek istediğimi okuduysalar anlayanlar anlamışdır.

• yok ciddiyim bak misal biz leeds ile oynadık seneler önce.burda 0-0 falan berabere jkaldık ikinci maç adamlar aazımız mçtı.liverpool ise söylemeye gerek yok malum.fener manu dan 6 yed adamlar paf takımıyla geldi.arsenalden 5 tane yedi arsenal yedek kadro çıktı.demek işin püf noktası bu abi.ilk maç temiz bi 5 yicen sonra ikinci maça öle çıkıcan.ilk maç yenersen adamlar hacamat ediyo 2. maçta...
  • Yaw hadi forumdakiler sustu diyelim medyayı basını nasıl susturacaksınız şimdiden döşenmeye başlamışlar bile. En iyisi siz gidip uyuyun yazılanları görmezsiniz böylece.
  • GS bölümüne girdim bir topic gördüm içler acısı:
    "bentner ne işe yarar"
    rezilliğin bu kadarı...
  • Dalga geçene söyleyeceksin arkadaş. Ben mecbur muyum adam Gs' ı tutuyor Fb ile dalga geçti diye onunla aynı kefeye konulmaya? Ha herkes Fb' nin fark yemesini bekliyordu. En başta da Fbliler... Hipokratlık yapmayın şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

quote:

burdadamı sen ya . Sende bazı takıntılar var aşman gerkiyor bunları.

güzwelim asıl buradada mı sen ya.bilen bilir beni burda,sen yenisin galba.
    hey allam adamlara bak bi takıntı yaptımı arızalı teyp gibi susmak da bilmiyolar...

• quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Yaw hadi forumdakiler sustu diyelim medyayı basını nasıl susturacaksınız şimdiden döşenmeye başlamışlar bile. En iyisi siz gidip uyuyun yazılanları görmezsiniz böylece.

• quote:

yok ciddiyim bak misal biz leeds ile oynadık seneler önce.burda 0-0 falan berabere jkaldık ikinci maç adamlar aazımız mçtı.liverpool ise söylemeye gerek yok malum.fener manu dan 6 yed adamlar paf takımıyla geldi.arsenalden 5 tane yedi arsenal yedek kadro çıktı.demek işin püf noktası bu abi.ilk maç temiz bi 5 yicen sonra ikinci maça öle çıkıcan.ilk maç yenersen adamlar hacamat ediyo 2. maçta...

• quote:

yok ciddiyim bak misal biz leeds ile oynadık seneler önce.burda 0-0 falan berabere jkaldık ikinci maç adamlar aazımız mçtı.liverpool ise söylemeye gerek yok malum.fener manu dan 6 yed adamlar paf takımıyla geldi.arsenalden 5 tane yedi arsenal yedek kadro çıktı.demek işin püf noktası bu abi.ilk maç temiz bi 5 yicen sonra ikinci maça öle çıkıcan.ilk maç yenersen adamlar hacamat ediyo 2. maçta...

evet haklısın ama adamların Yedekleri bile bizim FB-GS-BJK den kaliteli oda bi gerçek bugün ilk yarıda 5 olabilirdi ama olmadı buda bizim şansımız diyelim..

Ancak Geçen sezonki kendinden emin FB olsaydı dişe diş futbol izlerdik..

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Dalga geçene söyleyeceksin arkadaş. Ben mecbur muyum adam Gs' ı tutuyor Fb ile dalga geçti diye onunla aynı kefeye konulmaya? Ha herkes Fb' nin fark yemesini bekliyordu. En başta da Fbliler... Hipokratlık yapmayın şimdi.

Haklısın bu yorumunda ama dediğimde zaten Avrupada oynanan maçta bu kadar aşağılayacaksın sonrada 1 puan alınca gevrek geverek güleceksin, laf git yeri biliyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.