Şimdi Ara

Şut stili en kötü oyuncu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Prince derim ben buna..kol uzunluğu çok fazla olduğu için belkide şut atarken sanki daldan dala atlayan şempaze gibi görünüyor gözüme...
  • En kötüler Childress, Marion, Prince ve Radmanoviç bana göre.

En iyiler sırasında ilk Hidayet derim. Bence mükemmel bi stili var. Dirk'te öyle.

En ilginç olanlar Peja ve Redd. Redd nasıl atıyor göremiyoruz o kadar hızlı yani Peja'nınkide çok farklı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Prince derim ben buna..kol uzunluğu çok fazla olduğu için belkide şut atarken sanki daldan dala atlayan şempaze gibi görünüyor gözüme...

Onun bide blokları yokmu
  • bu konuda childress kimselere bırakmaz bir numarayı çok yeteneklidir bence o ayrı konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #3th3Answ3r -- 25 Ekim 2007; 21:59:32 >
  • childress la marion soylenmis

bnde deisik bi isim soyleyeyim marcus camby dikkat edin izleyn bana cok itici gelio atıs stili
  • ben bir de bugün Chicago maçı izlerken gördüm.Sanırım bu yıl draft ettikleri Joakim Noah isimli arkadaş Marion benzeri bir serbest atış kullandı.Soktu ama çok ilginç görüntü oluştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

quote:

Orjinalden alıntı: xmen

quote:

Orjinalden alıntı: phoarbix

konu sapıyor.Şut stili konusuna geri dönelim.

tmm tmm

normalde sut atılırken kafadan cıkması lazım dımı(yanı basketcılerın cogu oyle yapıyor?)

Yav arkadaşım Amma taktın sende foule şutu nasıl atıyosa atsın önemli olan girmesi ama foulde sanırım öyle bir kural varmış bende bilmiyodum

tmm şutumu baya gelistirdim zaten ama foulda öyle sanırsam zıplamak yok (zıplamadan da yetistiriyom gerci sorun yok ama zıplamadan 3 lük yetismiyor

• kesinlikle shawn marıon
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: phoarbix

konu sapıyor.Şut stili konusuna geri dönelim.

tmm tmm

normalde sut atılırken kafadan cıkması lazım dımı(yanı basketcılerın cogu oyle yapıyor?)

Yav arkadaşım Amma taktın sende foule şutu nasıl atıyosa atsın önemli olan girmesi ama foulde sanırım öyle bir kural varmış bende bilmiyodum

tmm şutumu baya gelistirdim zaten ama foulda öyle sanırsam zıplamak yok (zıplamadan da yetistiriyom gerci sorun yok ama zıplamadan 3 lük yetismiyor

Coşma istersen zıplamadan 3lüğü napacan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.