Şimdi Ara

Süt ve süt ürünleriyle birlikte balık neden yenmez? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
63.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balık + Yoğurt her gün yerim.Balık taz olmayınca zaten zehirler yoğurt da yanında bahane.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Balık + Yoğurt her gün yerim.Balık taz olmayınca zaten zehirler yoğurt da yanında bahane.

her gün balık yenirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

Balık + Yoğurt her gün yerim.Balık taz olmayınca zaten zehirler yoğurt da yanında bahane.

her gün balık yenirmi

Yenmez mi?

Ton balığı

Omega 3

Her gün bir ton balığı götürürüm ben, sağlıklı olup da lezzetli bulduğum iki şeyden birisi. (Diğeri de Herbalife Shapeworks)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Kasım 2007; 17:49:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

valla yalan 10 YILDIR Hep balıkla AYRAN içerim bir defa YANETKİSİNİ görmedim.

benim babam teyzemlere gitmiştik bir keresinde orda balığın yanında peynir yemişti nese bişeyi yoktu gece vakti tuvalete kalkmış kafayı çarpmış yarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Sütle pişen bi hamsi tarifi bile hatırlıyorum ben bi yerde görmüştüm

arkadaşım sorun süt değil mayalanmış süt ürünleri sütle bişey olmaz

Özellikte taze olmayan balıkta histamin adlı bir proteinin miktarı artıyor. Yoğurtta da bu maddeden bulunduğu için ikisi aynı öğünde yenilirse vücuttaki histamin miktarı çok artacağından özellikle alerjik durumu olan kişilerde olumsuz tepkimelere yol açabilir. Türk mutfağı bu ikisinin yanyana olduğu bir öğünü kapsamadığından bu risk ülkemizde çok azdır. Eğer kişisel olarak yoğurt ve balık tüketimi isteniyorsa balığın taze olmasına özen gösterilmelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 7 Kasım 2007; 18:07:01 >

• Bugün balık yedim ve üstüne süt içtim, bişey olur mu acaba?
  • Bilimsel nedeni:asit baz tepkimeleri midemizi bozar
    normal neden :tadi kotu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Bugün balık yedim ve üstüne süt içtim, bişey olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: srycm

çünkü balıklar süt sevmez.o yüzden balığın biri şehir efsanesi haline getirdi bunu.yok öyle birşey

balık sütü nerde bulupta içeçek yav
  • balık ile süt değil benim bildiğim balık ile yoğurt

süt ile yoğurt farklıdır(baştan sona okumadım):D
  • Protein Zehirlenmesi Sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

her gün balık yenirmi

Hergün bamya yenirmi :D
  • Yerinde bi hort olmuş
  • horta bak

şunu kesin olarak söyleyebilirim.
    bayat balık her türlü zehirler. Ama bayat balığın yanında süt ve süt ürünü tüketilirse zehirlenme daha hızlı gerçekleşir.
    Yani taze balığın yanında süt ve süt ürünlerinin tüketilmesinde bir sakınca yoktur.
  • deniz ürünlerinin yanında süt urunlerı tüketilmez çunku damak tadına uygun değildir

ayrıyetten bozuk denız urunu ıle sut urunu karıstıgında zehirlemez aksine kusturur zehirlenmekten kurtarır ınsanı
  • dostum bu konuda hatalısın.
    süt mikrobiyolojik olarak bozulmaya en yatkın gıdalardan biridir.
    bozuk balıkla sütü karıştırırsan zehirlenmeyi körüklemiş olursun. çünkü bozuk balıktaki zararlı mikroorganizmalar tükettiğin süt ürünündede bozulmaya sebep olacaktır. bu durum insan sağlığı için oldukça tehlikelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 21 Kasım 2009; 17:44:20 >
  • Yaw başlarım böle işe yaaa ne güzel milkshake içecektim buz gibi annem zehirlenirsin içme dedi içime korku sardı nolur nolmaz içmicem bugün milkshakeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yenmez mi?

Ton balığı

Omega 3

Her gün bir ton balığı götürürüm ben, sağlıklı olup da lezzetli bulduğum iki şeyden birisi. (Diğeri de Herbalife Shapeworks)

ton balığı kısır yapıyor...

acıdım sana

bu arada sağlam hort :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 9 Aralık 2010; 21:03:25 >
  • Hiçbirini okumadım ama baştan sonra kolpa bir duyum sadece. Fırında kremalı levreği çok severim, balık yanında ayran, yoğurt tüketimi de var. Mide bile bozmuyo bırak zehirlenmeyi, biri kötünden uydurmuş vaktinde işte...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.