Şimdi Ara

SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
0
Favori
25.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fkaraot

quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

Öncelikle cevaplar için teşekkürler
    şubeyi biliyorum , zaten Samsun'da uzak bir yer yok ,her yer yakın yani :=) yürü yerek 10 dak. Falan gidilir

hocam sabah araman lazım yinede gitmeden kargo çıkarsa beklersiniz evde tüm gün ne zamn gelicek diye..madem yakın sabah arayıp dağıtıma çıkarmayın ben gelip alıcam derseniz daha iyi olur tabi devamlı evdeyseniz gerek yok...

Aslında malesef hiç evde değilim, dükkana gidiyorum. sabah kalkabilirsem ararım sonra giderim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Sakarya, Serdivan, 2 kutu an itibarı ile gelmiştir. Teşekkürler Sütaş

ne kadar zaman sonra geldi ?
  • 20 ağuststan sonra dağıtım başladı.o tarihten önce gönderenler için en geç bu hafta gelir.20sinden sonra gönderenlerin 2 hafta içinde..
  • Balıkesirdeyim dün geldi
  • Ankara, bugün iftardan 1 dk. önce geldi.
  • evet ankarada dağıtım yapılıyor
    12 tane puding var
    hemen bitti tabi
  • resim verin bende yollıyım..pm lerinizi bekliyorum..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Sakarya, Serdivan, 2 kutu an itibarı ile gelmiştir. Teşekkürler Sütaş

ne kadar zaman sonra geldi ?

Çook sonra diyebilirim, tam tarih veremeyeceğim ama 23 ağustos gibi onaylandı sanırsam. Sabır şart
  • Fotoğraf gönderenler arasında en başarılı fotoşop kategorisinde birinci olana her hafta tatlımm göndereceklermiş
  • sabah 8 de aldım, damalı koliyi taşırken önüme bakabaka geldim :=), kendimi azık taşır gibi hissetim durumu iyi olmayanlara Allah(C.C.) yardım etsin , pek iyi bir duygu olmuyor.
  • Koli geldiği günden iki gün kargoya verilmesine rağmen hala soğuktu, acaba buz kalıpları normalden daha mı güçlü soğutuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: str06
    Koli geldiği günden iki gün kargoya verilmesine rağmen hala soğuktu, acaba buz kalıpları normalden daha mı güçlü soğutuluyor

Buz kalıplarından önce dışındaki köpüklü olan kutu neredeyse %200-300 belkide daha fazla soğuk kalmasını sağlıyor. Dikkat ettiyseniz bazı yerlerde çaybardaklarıda köpükten yapılmış oluyor.
    O tarz ambalajların içine sıcak koyunca sıcak, soğuk koyunca normalden daha fazla soğuk kalmasını sağlıyor.
  • Arkadaşlar kutularınızı atmayın pikniğe yola giderken buz kalıbıyla kullanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Arkadaşlar kutularınızı atmayın pikniğe yola giderken buz kalıbıyla kullanırsınız

+78
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Arkadaşlar kutularınızı atmayın pikniğe yola giderken buz kalıbıyla kullanırsınız

+78

+12.5 falan
  • Bana kargo 3 eylülde geldi ama 10 kutunun son kullanma tarihi 2 eylül, 2 tanesininde 4 eylüldü. Ama hepsini hallettik :) Tüketici haklarına şikayet mi etsem acaba :D
  • Çorum'a kargo geldi :D
  • kampanya bitmiştir arkadaslar...haber veren arkadasa tekrar tesekkur ederim.
  • burdur hala gelmedi:( ramazanın 1. günü göndermiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

kampanya bitmiştir arkadaslar...haber veren arkadasa tekrar tesekkur ederim.

Şükürler olsun, binlerce insanı günaha soktular sonunda bitti. 3 kuruşluk tatlı için değer miydi sahtekarlık yapmaya.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.